English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Saliba pokidao ACL Livramentu, ni žuti nije dobio. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Nije je dotakao.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Inače ovo kolo je 9 golova palo u nadoknadi, mora biti neki rekord sigurno.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Od toga čak 8 regularnih i jedan Arsenalov.
Zadnja izmjena: gaston, dana/u 28 sep 2025, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Al kakvu penalčinu poništiše nad Gyokeresom yebote hahahah. Ne mora se ništa dalje gledati, to je za vodstvo i tu se odmah stvari mijenjaju. Kasnije Newcastle zabija i okreće momentum sebi. Svaka čast za Arsenal i ovaj preokret. Vidim ih do kraja ove sezone.
I da, bila je ruka Gabriela, nema govora.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Niko ne kaze da nije bila ruka Gabriela nego da ga je pogodila u nogu pa se odbila u ruku i to nije penal.
Arsenal ak ikad opet uzme naslov sa ovakvim sudjenjem, to ce vrijedit x3. Dok se druge gura do titule, nas se stalno zakida kroz sve ove godine.
ARSENAL4ever
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Još Mosquera i Hincapie (koji je povrijeđen) da se upišu prije igrača od 150 miliona na listu i to je toArsenal have a whole back five with more G/A that Florian Wirtz
Timber - 3 G/A
Calafiori - 3 G/A
Saliba - 1 G/A
ML-Skelly - 1 G/A
Gabriel - 1 G/A

- HordasOdMalena
- Kontakt:

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Da, sramota šta se ne svira Newcastleu kad igra protiv Arsenala.
I da su svirali penal Njukašu ne bi bio problem jer utakmica se trebala drugim tokom voditi da nisu pokazali koliko su nesposobni za ovaj penal nad Gyokerešom.Poligon10 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 21:23Al kakvu penalčinu poništiše nad Gyokeresom yebote hahahah. Ne mora se ništa dalje gledati, to je za vodstvo i tu se odmah stvari mijenjaju. Kasnije Newcastle zabija i okreće momentum sebi. Svaka čast za Arsenal i ovaj preokret. Vidim ih do kraja ove sezone.
Isto tako i ruka Guimareša koju VAR nije ni pogledao, bolesno, dva čista penala za Arsenal nisu suđena, neka bude i Njukastlu da nije suđena ruka Gabrijela, opet smo zaslužili sva 3 boda.
I ovo govorim kao veliki kritičar ove ekipe i igre, znaju to moji vamo kad kenjam na svaku moguću sitnicu, ali danas su bili borbeni, jaki i pored ovakve nepravde otišli kući sa 3 velike bobe.
Što Redsi ovoliko plaču? Pa i dalje ste prvi na ljestvici. Jest da igrom niste zasluzili ni 10 points ali sta je tu je. 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jesi li vidio ukazanje rijetke, skoro izumrle vrste amortizera na temi imena Dwaynea nakon dugo vremena ili ti je to promaklo kroz prste?

Zadnji put kad sam upratio Dwaynea je dok je pisao da će se Xavi Simons odlicno uklopiti u Marescin plan. Od tada mu se gubi svaki trag.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:05Jesi li vidio ukazanje rijetke, skoro izumrle vrste amortizera na temi imena Dwaynea nakon dugo vremena ili ti je to promaklo kroz prste?![]()

- Quartararo
- Kontakt:
Uzima Arso titulu. Svaki drugi rasplet sezone bi bio sramota i nepravda i za njih i za ligu. 

-
- Kontakt:
Mislim da su zaslužili topnici tj. navijači manjeg londonskog kluba nakon svih godina brukanja i luzerstva da napokon osjete kako je osvojiti bitan trofej...Quartararo je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:23Uzima Arso titulu. Svaki drugi rasplet sezone bi bio sramota i nepravda i za njih i za ligu.![]()

- Quartararo
- Kontakt:
Mogu ti reći da sam shvatio ovog vikenda da su definitivno United i Chelsea i dalje dva najveća engleska kluba. Fale te njihove borbe, šteta što danas nisu baš na najvećem nivou.TheShed je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:30Mislim da su zaslužili topnici tj. navijači manjeg londonskog kluba nakon svih godina brukanja i luzerstva da napokon osjete kako je osvojiti bitan trofej...Quartararo je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:23Uzima Arso titulu. Svaki drugi rasplet sezone bi bio sramota i nepravda i za njih i za ligu.![]()
![]()
![]()

Iduceg tjedna imamo okrsaj dvije ekipe koje su uzele najvise nezasluzenih bodova ove sezone.JackW je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:20Zadnji put kad sam upratio Dwaynea je dok je pisao da će se Xavi Simons odlicno uklopiti u Marescin plan. Od tada mu se gubi svaki trag.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:05Jesi li vidio ukazanje rijetke, skoro izumrle vrste amortizera na temi imena Dwaynea nakon dugo vremena ili ti je to promaklo kroz prste?![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.