Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

BigBigBang
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la BigBigBang » 16 apr 2015, 20:05

Ali fazon je sto je Cavani vec u karijeri imao sezone gdje je zabio 40. golova u svim takmicenjima, kad bi se tako odredjivale cijene igraca po zadnjoj sezoni onda bi cijena Wilshera vjerovatno bila 3 milinoa funti..

Ma tako je Arteta za sve su krive reprezentacije inace igraci drugih klubova ne igrjau za reprezentacije samo Arsenalovi to rade :lol: bas me cudi kako smo nesretni samo se nasi igraci ozlijedjuju sa reprezentacijama stalno mora da je do reprezentacija a ne do Arsenala :mrgreen:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 16 apr 2015, 20:14

:urnebes: :urnebes:
Ne znam evo kome više da se smijem. Ramsey isto kao naše pubertetlije sa balkana :lol:
Arteta :rol:
slika
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 apr 2015, 20:17

Ama pusti se ti to po sezoni. Bitna je liga, eventualno liga prvaka, a trecerazredne kup ekipe nisu bitne(nisu sve ekipe takve, ali da ne bi ulazili u dalju raspravu). I ako se ne varam Cavani ne igra samo jednu godinu u Francuskoj, i opet nije dao vise golova nego Giroud u ligi.
Celik!3,2,2.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 16 apr 2015, 20:26

Pa tu najbolju sezonu u karijeri zabio je 29 u ligi, osam u LP i jos par u kupu...Cavani igra u jacoj ekipi u francuskoj nego Giroud ali isto tako ne igra kao spic i igra pored Ibrahimovica sto je puno teze, a da ne pricamo daj e danas Francuska liga prilicno jaca ne umanjujuci uspjeh sa Montpelierom. ja iskreno sumnjam da bi Giroud imao ikakvu minutazu u ekipi pored Ibre sto dovoljno govori o njemu, Cavani opet ima minutazu pa se nekako i snalazi na poziciji na kojoj nije najproduktivniji, dok Girodua ne mozes ni zamisliti kakav bi bio ko krilni napadac, tragikomicno...

Jao vidi Artete babuna pa isti Gareth Bale :crazy: :crazy: :lol: :lol: Cazorla je garant znao zasvirati u parku gitaru medju trebama, Ozil firgos a Ramsey ko da je sa buca potoka.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 apr 2015, 20:31

Pa ko kaze da bi Giroud bio krilo? Mada siguran sam da Cavani ima barem 10 utakmica kao spic. Liga jest jaca, ali upravo radi njegovog PSGa. Fazon je sto ni Cavani nijr bas osoba koja ne fula zicere. Nit je toliko efikasniji od Girouda. Jednostavno ne vrijedi 60, a nece otici ispod te cijene. PSG ne treba novac, a odlazi im i Ibra.
Celik!3,2,2.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 16 apr 2015, 20:41

Pa ne bi bio krilo ali ne bi ni igrao jer on nikako pored Ibrahimovica ne bi ni dobio sansu...Nisam siguran da ce pustiti Ibrahimovica moguce ali ne znam isto tako znam da je Cavani u losim odnosima sa Blancom, siguran sam da PSG ne moze dobiti 60 miliona za njega jednostavno cijena mu je pala jer nije bas izdominirao ove dvije godine, optimalna neka cijena za Cavanija je 40 miliona. STo se mene tice neka dodje bilo kakav klasan spic ne mora Cavani da ne bude da sam zapeo samo za njega moj jedini izbor i za kojeg sam zapinjao je bio Suarez, taj covjek bi nam donio titulu jos prosle godine sa njim bi dominirali steta sto je sve onako ispalo mada ja da sam se pitao ma ja bi onda dao Liverpoolu ako treba 50 ili 60 miliona funti jer ispostavilo se na kraju da je vrijedio..

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 apr 2015, 20:43

Pa cinjenica je da na trzistu nema toliko kvalitetnijih od Girouda ma koliko ga mrzili. A i sto imaju nisu dostupni. Ja ne trazim ime vec golove, a malo je spiceva koji to mogu ponuditi. A Suarez je licno odbio, nije bitna ponuda
Celik!3,2,2.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 16 apr 2015, 20:55

Kad odbio? One sezone kad je famozna klauzula bila koja ustvari nije postojala? Tada je Suarez cinio sve da dodje u Arsenal, silom je ostao u Liverpoolu...Tek kasnije je rekao da mu nije ipak bilo zao sto su ga zadrzali jer je imao vrhunsku sezonu iza sebe ali u onom momentu on je zelio da predje u Arsenal, Liverpool nije htio prodati i to je to, mada da je stigla astronomska cifra pristali bi...

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 16 apr 2015, 20:58

Klauzula je postojala, ali Liverpul je nekako uspio slagati da nije postojala i tako su ga zadržali, a Suarez je htio da pređe u Arsenal.

Na kraju je Arsenal po enti put ispao gospodski klub i nisu tužili Liveprul
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 16 apr 2015, 21:12

A zato smo im ga suknuli za Sancheza! :beba:

Kada kod gledam PSG (ove velike bitne utakmice) Cavani je medju gorima. Covjek redovno od 1-2 100% masa. Jos prgav tipicni Latino Amer! I sada treba dati 60 miliona kako bi Paja siljio na njega jednu sezonu a drugu vec pljuvao sve ko ga dovede je smijesno...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 apr 2015, 21:24

Pa sam je rekao da ga je Gerrard nagovorio da ne predje u Arsenal. Dakle i da je Arsenal ponudio vise oept nista od toga. A opet Arsenal je ponudio koliko treba.
Celik!3,2,2.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 16 apr 2015, 22:02

Ma Gerard ga je samo nagovaroa da ostane citavo vrijeme ne bi on njega poslusao da je ona klauzula postojala...pa covjek narucio intervju kako zeli da ide da ga puste tu je sve receno steta sto nije bilo klauzule.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 16 apr 2015, 22:03

Pa bila je klauzula. Kako si tu priču propustio

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 16 apr 2015, 22:21

Pa znam bila je neka klauzula koja to nije koliko sam skontao ne kontam kako bi neko mogao slagati da nema klauzule pa valjda igrac i agent imaju kopiju ugovora gdje sve to fino stoji, sjecam se da je taj slucaj Suarez i njegov agent dali da Premier liga procjeni i oni su presudili u korist Liverpoola...

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 16 apr 2015, 23:55

Arsene Wenger expects trio to sign new deals in coming weeks

Arsenal boss Arsene Wenger has confirmed that he expects three of the current first-team squad to extend their stays at the Emirates before the end of the season.

Wenger first revealed that he expected injury-plagued winger Theo Walcott to end much of the speculation linking him with a possible move to Premier League rivals Liverpool – possibly in a potential swap deal with Raheem Sterling – by signing a new deal in the coming weeks. The England international’s current contract expires at the end of next season, meaning he would soon be able to talk to other clubs.

“Yes I am confident [Walcott will sign] because I believe that Theo has a great future,” the Arsenal boss began, reported by The Independent

But in a further boost, the report claims that the midfield pair of Mikel Arteta and Tomas Rosicky would also be at the club next season. Club captain Arteta has been missing since November after sustaining an ankle injury, which had led many to believe that the 33-year-old had already played his final game for us. Meanwhile, despite being a year older, Rosicky has enjoyed a good campaign for us, and has proved a handy option coming off the bench.

“I think yes. That’ll be sorted out at the end of May,” Wenger responded when asked about the elder pair, Goal reported.

:puke: **** te oni u prkno

Fustang
Kontakt:

Post Postao/la Fustang » 17 apr 2015, 00:21

Kapiten krezavi, Theo Walnut i vječni talenat će da čine okosnicu tima od sledeće sezone.

Ugovor ovom magu dok ga smrt ne udalji sa klupe. :tokralju:

Hail voajer. :tokralju:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 17 apr 2015, 00:21

Fustang je napisao/la:
Hail voajer. :tokralju:

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 17 apr 2015, 00:50

Kad se sjetim da je i Sagni htio ugovor produzit, sreca pa je Sagna bio pametniji, svakako radi tog poteza moze bit legenda kluba.
Celik!3,2,2.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 17 apr 2015, 14:51

Šta mislite da li je do onog doktora Shad Forsythea ovakva situacija trenutno da imamo samo jednog dva povrijeđena igrača. Da li se to osjete rezultati njegovo djelovanja ili puka sreća :hmmmmm:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

VGS
Kontakt:

Re: Odg: Arsenal

Post Postao/la VGS » 17 apr 2015, 17:15

topnik1 je napisao/la:Šta mislite da li je do onog doktora Shad Forsythea ovakva situacija trenutno da imamo samo jednog dva povrijeđena igrača. Da li se to osjete rezultati njegovo djelovanja ili puka sreća :hmmmmm:
Vidjet cemo sljedece sezone

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.