FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
bilo bi ti zadnje 
Blackmore2 je napisao/la:LJUDI DA LI JE OVO OVO POBJEDA ??????????
HAHAHAH ovo je WIN WIN
joj sad cu mu i ja profil zatrpat, hajmo svi Natasu potapsat
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Sve blentavo, izleti mi kafa na nos jbt.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:punica nagluha otisla u visoko umjesto u vitez ahahahaha![]()
![]()
![]()
![]()
oplakaaaaaaaaaaa
- SaltCityAttack
- Kontakt:
To sto mu psujete nece na dobro..mozda ga jos vise nalozite i to.je to..po meni nije win win..cekajmo da se zavrsi utakmica
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
A sta ako je najdraža neki grob da ne može biti ružnija?Chinaglia je napisao/la:jeb'o bih mu i ja Natasu, al' ne bih to ucinio najdrazoj
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Bezveze vam je to sad sa Valjićem al ajd vi najbolje znate 
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Da vidimo ko ce prvi popunit Slobodu od nas ovdje
vidiš kako Chinaglia ne razmišlja uopšte o tomekrmpotich je napisao/la:A sta ako je najdraža neki grob da ne može biti ružnija?Chinaglia je napisao/la:jeb'o bih mu i ja Natasu, al' ne bih to ucinio najdrazoj
je l' te sramotaaaakrmpotich je napisao/la:A sta ako je najdraža neki grob da ne može biti ružnija?Chinaglia je napisao/la:jeb'o bih mu i ja Natasu, al' ne bih to ucinio najdrazoj
Totalno nepotrebno, mozda je on prodana dusa ali mi takvim ponasanjem mu samo mozemo dati vjetar u ledja da nas mrzi za vijeka. A bice nam uvijek neko drugi kriv. To je ono sto ja kazem da se nikada ne trebamo spustati na nivo primitivaca jer onda nismo nista bolji od njih.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
nije to nista, jedna poruka na Faceu, da si vidio protiv Slavije na Tusnju kako se ori: Natasa je qrva, Ognjene, Ognjeneeee .._dreamer_ je napisao/la:Totalno nepotrebno, mozda je on prodana dusa ali mi takvim ponasanjem mu samo mozemo dati vjetar u ledja da nas mrzi za vijeka. A bice nam uvijek neko drugi kriv. To je ono sto ja kazem da se nikada ne trebamo spustati na nivo primitivaca jer onda nismo nista bolji od njih.
inače, dolazis li protiv Zeljkana
Aerials je napisao/la:vidiš kako Chinaglia ne razmišlja uopšte o tomekrmpotich je napisao/la:A sta ako je najdraža neki grob da ne može biti ružnija?Chinaglia je napisao/la:jeb'o bih mu i ja Natasu, al' ne bih to ucinio najdrazoj
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Boze dragi isto djeca..javljat se Valjicu i ono pisat...ccc sramota me umjesto nekih ovdje..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Evo pregovaram sa zenom kad cu dole. Saaaam naravno :jupi: moram vidjeti kad su domace tekme a tesko da cu na zeljkana ako je u subotuChinaglia je napisao/la:nije to nista, jedna poruka na Faceu, da si vidio protiv Slavije na Tusnju kako se ori: Natasa je qrva, Ognjene, Ognjeneeee .._dreamer_ je napisao/la:Totalno nepotrebno, mozda je on prodana dusa ali mi takvim ponasanjem mu samo mozemo dati vjetar u ledja da nas mrzi za vijeka. A bice nam uvijek neko drugi kriv. To je ono sto ja kazem da se nikada ne trebamo spustati na nivo primitivaca jer onda nismo nista bolji od njih.
inače, dolazis li protiv Zeljkana
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Ma ovo mi liči na fejk sliku, a ako nije, stvarno ste pretjerali ko god da je ovo uradio.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
....kakve djece ovdje ima. . . .
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ja sam mu se isto javio, ali bez ikakvog psovanja i bez ikakvih prijetnji, nego sam mu samo lijepo napisao da se sutra nadam fer i korektnom sudjenju. Mislim da je to za sada jedino ispravno, nadam se sutra da nece grijesiti, i da ce biti fer i korektna utakmica!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
ako mi najdraza dozvoli, javit' cu mu se i ja
Što je najjače nijewobly92 je napisao/la:Ma ovo mi liči na fejk sliku, a ako nije, stvarno ste pretjerali ko god da je ovo uradio.
to je naš Black odradio sa svog profila, jbg uporan je bio da mu da do znanja šta mu slijedi ako bude srao sutra
PS NIKO MI NE ODGOVORI DA LI JE UOPŠTE MOGUĆE DA SE SNIMA UTAKMICA I UPOREDO UL sa nekim recimo razuminim zaostatkom (kašnjenjem) 10-15 ili 20 minuta ????
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
-
kadtrebaglasan
- Kontakt:
Samo sebi možemo nabit kompleks manje vrijednosti ( neki već tvrde da ga imamo ), a onda nam neće ni Bog pomoć a kamoli Husić ili Musemić ili bilo koji drugi stručnjak ,a da nije psihijatar. Najlakše je ispast primitivac i hraljat . Mada nisam protiv takve zayebancije, ali skroz interno ,u užim krugovima . Internet je kriv_dreamer_ je napisao/la:Totalno nepotrebno, mozda je on prodana dusa ali mi takvim ponasanjem mu samo mozemo dati vjetar u ledja da nas mrzi za vijeka. A bice nam uvijek neko drugi kriv. To je ono sto ja kazem da se nikada ne trebamo spustati na nivo primitivaca jer onda nismo nista bolji od njih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.