Ne znam ja cekam prve pare sada za iduci mjesec i kupicu ovu premium. Od mene dosta
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda je moja nacija
Sunderland je napisao/la: ↑23 jun 2021, 20:17Ne znam ja cekam prve pare sada za iduci mjesec i kupicu ovu premium. Od mene dosta

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Realno svi trebamo uzeti Premium, ja udjem na svaku utakmicu djaba imam pravo na to zbog posla koji objavljam ali uvijek kupim ili člansku ili Premium ili kada su ulaznice bile kupim 5 komada podjelim ispred kao mnogi ovdje
Sloboda je moja nacija
jedan Premium i za mene. Hoce li ovi sa Premium karticama moc lokat na stadionu
& $ ?
Ma znam brate da ti možeš ući i bez ovih ulaznica, ali si teški Slobodaš, pa opet kupišSunderland je napisao/la: ↑23 jun 2021, 20:24Realno svi trebamo uzeti Premium, ja udjem na svaku utakmicu djaba imam pravo na to zbog posla koji objavljam ali uvijek kupim ili člansku ili Premium ili kada su ulaznice bile kupim 5 komada podjelim ispred kao mnogi ovdjeSky9 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 20:20Sunderland je napisao/la: ↑23 jun 2021, 20:17
Ne znam ja cekam prve pare sada za iduci mjesec i kupicu ovu premium. Od mene dosta![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Treba napraviti stand u gradu makar jedan dan vikenda pa i tu animirati raju.
U ovoj vijesti piše upravo to, da će se organizovati ti štandovi.SlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 20:58Treba napraviti stand u gradu makar jedan dan vikenda pa i tu animirati raju.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ma moj doprinos ima nas jos ovdje ali svi trebamo to praktikovati. Za bolju SloboduSky9 je napisao/la: ↑23 jun 2021, 20:31Ma znam brate da ti možeš ući i bez ovih ulaznica, ali si teški Slobodaš, pa opet kupišSunderland je napisao/la: ↑23 jun 2021, 20:24Realno svi trebamo uzeti Premium, ja udjem na svaku utakmicu djaba imam pravo na to zbog posla koji objavljam ali uvijek kupim ili člansku ili Premium ili kada su ulaznice bile kupim 5 komada podjelim ispred kao mnogi ovdje![]()
Sloboda je moja nacija
Sada sam dobro mail kao vlasnik članske, premium košta 85 km i ujedno je članska i godišnja. Sama članska je ponovno 25 km
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Zavrseno, vidjet cemo kad ce doci na adresu,moram pohvaliti ovu pricu sa premium kartama I sve vise se pokazuje dobar rad ovih momaka, sada je do Nas jesmo li pravi navijaci da ovo ispratimo I poguramo Nas klub...
Ovo ce biti prezajebana sezona gdje sudeci po rezultatima iz proslih sezona samo Posusje i Rudar imaju vece sanse za ispadanje od nas. Nadam se da ce se ove sezone uci sa ambicijom barem za Evropu kako bi se izbjegla borba za ispadanje.

samo Sloboda
- tuzlanskasloboda
- Kontakt:
Fale braca jos 2 kluba,,,,,,, LEOTAR I BIJELJINA,,,,
-
- Kontakt:
Jest dosadno kada sve teče bez uobičajene drame i problema 

#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Jezik pregriz'o.MakabiTuzla je napisao/la: ↑24 jun 2021, 10:43Jest dosadno kada sve teče bez uobičajene drame i problema![]()

tz tz tz tz tz tz
Treba koja tuzba cisto da znamo da smo zivislusalica je napisao/la: ↑24 jun 2021, 10:49Jezik pregriz'o.MakabiTuzla je napisao/la: ↑24 jun 2021, 10:43Jest dosadno kada sve teče bez uobičajene drame i problema![]()
![]()
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Beduin
- Kontakt:
Jos cekam Bekice, Bekrica&co da se oglase zasto kako dobili licencu kad nisu isplaceni.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Suti zbog tih duplih ugovora i muljaza bi se u normalnoj zemlji suspendovao klub
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Beduin
- Kontakt:
Znam, zato kazem cudno mi da su se tad oglasili i onda tajac. Sutra ako proces Olimpika ili Mladosti poprimi vece omjere vrlo lahko bi i Sloboda biti pod istragom, samo je pitanje kad ce neko pokrenuti lavinu u nasem fudbalu.
A i nasi se nisu previse talasali, jedno objasnjenje izdati i vozdra. Pametno, bez previse pricanja i izjavljivanja. Samo me zanima sta ce na kraju biti s igracima, hoce li se u tisini sporazumno isplatiti i vozdra svima ili ce se probati osporiti, ako ima neke osnove. Ali u tom slucaju, ja mislim, OP (ili koga vec) guras u problem i nista ne dobijas.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Znam da fale ali i s njima mi se moramo drasticno pojacati kako bi izbjegli opet borbu za opstanaktuzlanskasloboda je napisao/la: ↑24 jun 2021, 09:58Fale braca jos 2 kluba,,,,,,, LEOTAR I BIJELJINA,,,,
samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.