NK Zvijezda Gradačac

zmaj_Bosne
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zmaj_Bosne » 28 mar 2012, 09:33

seven je napisao/la:da li je neko na zadnjoj utakmici primijetio tamo na jarbolima pored zastava Zvijezde i NSBIH i jednu crvenu zastavu sa natpisom koji djeca jako vole :D :D ;)
jesam ja :D
Zott
Dragon Town

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 28 mar 2012, 10:38

Nelecode001 je napisao/la:
seven je napisao/la:da li je neko na zadnjoj utakmici primijetio tamo na jarbolima pored zastava Zvijezde i NSBIH i jednu crvenu zastavu sa natpisom koji djeca jako vole :D :D ;)

Oprostite znali netko u kolko je tačno danas utakmica sa Bosnom u Mionici ???? Hvala
16.00

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 mar 2012, 13:23

kad mi naumpadne nekad je za derbi bosna zvijezda vladalo veliko interesovanje i navijaci su grnuli na ovaj nekad veliki derbi,a gledajmo gdje je nasa zvijezda sada bosna je ista meta isto odstojanje a nasa zvijezda izrasla u jedan respektabilan bh klub pa opet ima papaka nesto kritikuju...da se utakmica igra recimo prije 7 godina bilo bi 2 milje :mrgreen: a ovako jedno 50 ljudi garant
nego idel ko od ovih nasih forumasa :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 mar 2012, 18:23

bosna -zvijezda 2-4

druga postava zvijezde je danas na stadionu jezero razocaralo sve prisutne gledaoce .bosna ih je dobila sa 2-1 dok je kasnije ulaskom prve ekipe emir halilovic svojim hattrickom donio zvijezdi pobjedu.jedini gol za rezerve zvijezde dao je nezic dok je dvostruki strijelac za bosnu bio bivsi zvijezdin junior milkic :)
Zadnja izmjena: astra1922, dana/u 28 mar 2012, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.

Nova sezona nova nafaka

realinjo1
Kontakt:

Post Postao/la realinjo1 » 28 mar 2012, 18:26

Tkanton je napisao/la:
realinjo1 je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Duze vremena pratim ovaj forum i vidim da pojedini likovi samo kritikuju, pa koji je vama k.... opustite se malo i uzivajte u ovim pobjedama zvijezde....

Kad budete ulozili svoje pare u klub onda mozete da pricate nesto, i treba vako treba nako..... a sad ako vam se nesto

nesvidja, jednostavno je nemojte gledat utakmice i to je to pustite ih neka rade sa svoijm parama sta im je volja pa onda kad vam opet bude po volji dodjite,
samo dzaba unostite nemir u ekipu i stvarate pritisak na igrace, pustite ih neka igraju....

Sine ,ovaj forum jeste da svako iznese svoje misljenje i da ako ima potrebe ,kritikuje.Ovakvo kritikovanje je i dovelo mozda do situacije u kojoj smo danas a to je da smo doveli trenera dobrog i da smo doveli pojacanja koja su nam trebala.Sine onaj ko je ulozio vjerovatno ima i racunicu ,a ja za svojih 5 km zelim da gledam kako pobjedjujemo klub je nas nije privatni .Zvjezdu je sine osnovao moj ,tvoj djed i oni su duzni da igraju kako zele Gradacacani.Mi ce mo ih uvijek kritikovati za ono sto mislimo da nisu u pravu.Prvi tim je u redu i vrijeme je sada da se pozabavimo mladim narastajima sine .!!! I nemoj k.... vise usta stavljat nije kulturno a i radi raje ruzno ti stoji ustima!!!
Naravno da jeste za svacije misljenje i tako ja iznosim svoje i govorim vam samo cinjenice.... Eto g. Nurdo i g. Fadil su sigurno doveli Kuntica zato sto je neki relinjo, zmaj, ili ti ga ja pozalio se na nekom forumu da zvijezda lose igra, stvarno si smijesan.....
a koji bolan djedovi su gradili jel to mislis na djedove koji su 80 godina pravili Zvijezdu i za to vrijeme uspjeli napravit tri reda tribina i neku supicu za svlacionicu i obezbijedili igranje po lokalnim i kantonalnim livadama....
A necu ti vise dirat ovu tvoju rijec, vidim tebi puno bolje pristaje....

I opet ako se nekom ne svidja rad NK Zvijezde da ne posjecuju utakmice, imate u Gradaccu jos klubova, Vida, Rajska, Sibovac tu vam garantovano igra omladinski pogn tih klubova, pa eto bujurum izvolite gdje vam volja... a necij rad i trud ostavite na miru ako ga vec neznate cijenit.

Ja volim nekoga nesto nauciti u zivotu pa cu i tebe,kada kazes g Nurdo i g Fadil nije pravilno ,pravilno je gosp. Pestalic i Gosp.Novalic,Za rijec smo se vec prije dogovorili ,cinjenica je da Zvijezda nije Doo,a ljudima koji ulazu svaka cast.Treneri u mladim selekcijama =0 bodova.
Tebi je Zvijezda u dzepu a meni u srcu!!!! Vadi ga iz usta!!!! :lol:

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 28 mar 2012, 20:28

Daj više prestanite sa medjusobnim prepucavanjem, pretvarate ovu temu u nešto što ostali ne žele to vidjet. I nemojte da kažete da je ovaj forum da svi iznosite svoje mišljenje. Vi ste to pretvorili u okršaj suprotnih mišljenja.
Dragon Town

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 28 mar 2012, 20:40

Takvi smo mi nažalost,kada nemamo ama bas nikakvih primjedbi na igru,trenera i trenutnu formu ekipe,moramo naći bilo sta da bi se prepucavali.

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 28 mar 2012, 20:46

slika

jogobela :D :D :D

maksi
Kontakt:

Post Postao/la maksi » 28 mar 2012, 21:12

astra1922 je napisao/la:bosna -zvijezda 2-4

druga postava zvijezde je danas na stadionu jezero razocaralo sve prisutne gledaoce .bosna ih je dobila sa 2-1 dok je kasnije ulaskom prve ekipe emir halilovic svojim hattrickom donio zvijezdi pobjedu.jedini gol za rezerve zvijezde dao je nezic dok je dvostruki strijelac za bosnu bio bivsi zvijezdin junior milkic :)
Jel igro Grbović :roll: :roll: :roll:

Nelecode001
Kontakt:

Post Postao/la Nelecode001 » 29 mar 2012, 07:19

zvjezdas je napisao/la:Takvi smo mi nažalost,kada nemamo ama bas nikakvih primjedbi na igru,trenera i trenutnu formu ekipe,moramo naći bilo sta da bi se prepucavali.

Juče na stadionu jezero trener Kuntić još jednom pokazaoi iskazao svoj kvalitet , dajući svima šansu sa dokažu i pokažu što znaju i zašto su pojedinci na klupi umjesto u prvom timu , jer to istinski i zaslužuju , posebice nakon loše odigranih 70 minuta kada ih je poslao tamo iza gola na brdo da cijelo vrijeme trče , očito mu onih 70 minuta nije ništa značilo , u svakom slučaju svaka čast !

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 mar 2012, 08:16

maksi je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:bosna -zvijezda 2-4

Jel igro Grbović :roll: :roll: :roll:
utakmica se igrala 3x po 35 min a grbovic pandza i ferenc su igrali 70 minuta i maltene nisu suta imali prema gola iskreno su me razocarali iako vjerujem da bi sve trojica kada bi igrali u prvom timu bili dosta opasniji.u toj rezervnoj ekipi stopere su igrali mujo i masa :? sreda slaba ristanic i stanic nula cista tako da ni jedne lopte upotrebljive prema napadu nije bilo.zadnjih pola sata ulazi ekipa koja ce vjerovatno istrcati protiv travnika ,nevjerovatna je razlika izmedu nase prve i druge ekipe al i dobro je neka se malo ovi sa klupe zapitaju kako ce sa onakvom igrom zamijeniti nekog prvotimca..da ne pisem po forumu falit ce nam zbog kartona dva igraca medutim u mionici se pokazalo da imamo adekvatne zamjene za njih i veliki sam optimista sto se tice utakmice u travniku :)

Nova sezona nova nafaka

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 29 mar 2012, 08:29

posto vjerujem da ovaj forum citaju i neki ljudi blizu zvijezdi da napisem i jednu primjedbu na rad zvijezde sa svojim mladim igracima koji u vecini slucaja poslije izlaska iz juniora i zavrsavaju karijeru ili igraju po okolnim nizeligaskim ekipama.uzet cu primjer mladog milkica sina nurije sa pozarika.poslije izlaska iz juniora uzeo je papire i otisao u bosnu,njegov otac je bio razocaran upravom zvijezde jer se nisu udostojili zovnuti igraca na razgovor i reci kakvi su im planovi sa njim da su im lijepo rekli da ode na posudbu i da ce ga zvijezda dalje pratiti neka samo igra sve bi bilo u redu,jucer se vidio bijes njegovih roditelja kada je momak zakucao dva gola zvijezdi,mama njegova kaze eto im igraci kao oni su doveli sebi pojacanja a nasa im djeca ne trebaju,iz toga sam vidio da sa njima niko nije obavio nikakav razgovor jer da jest on bi odigrao u mionici sezonu i ako bude dobar vratio bi se na pripreme zvijezde pa onda sta bude.ovako smo mozda izgubili jos jedno nase dijete nehatom nekih ljudi.usvakom slucaju ja milkicu zelim sve najbolje mene je odusevio sa svojom igrom vjerujem da je pred njim lijepa buducnost

Nova sezona nova nafaka

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 29 mar 2012, 08:48

zvjezdas je napisao/la:Takvi smo mi nažalost,kada nemamo ama bas nikakvih primjedbi na igru,trenera i trenutnu formu ekipe,moramo naći bilo sta da bi se prepucavali.

Juče na stadionu jezero trener Kuntić još jednom pokazaoi iskazao svoj kvalitet , dajući svima šansu sa dokažu i pokažu što znaju i zašto su pojedinci na klupi umjesto u prvom timu , jer to istinski i zaslužuju , posebice nakon loše odigranih 70 minuta kada ih je poslao tamo iza gola na brdo da cijelo vrijeme trče , očito mu onih 70 minuta nije ništa značilo , u svakom slučaju svaka čast !
Ova pojačanja juče ne mogu pobijediti Bosnu klub dva ranga ispod nas koji se bori za opstanak u ligi, u kojoj većinom igraju djeca koji su prošli omladinsku školu Zvijezde...samo da nam se ne povrijedi neko od ovi stari inače smo n.a.j.e.b.a.l.i....Kuntić zna posao i iz ove ekipe izvlaći maksimum, ali mi smiješno kako ga ti "Nelecode001" prepoznaješ da je dobar ....jer zato što je bio nezadovoljan igrom igrača u prvi 70 minuta pa ih poslo po kazni na brdo da cijelo vrijeme trče :lol: :lol: :lol: :lol: Pa valjda se gleda igra u terenu ;)

Zmajjj
Kontakt:

Post Postao/la Zmajjj » 29 mar 2012, 09:01

astra1922 je napisao/la:posto vjerujem da ovaj forum citaju i neki ljudi blizu zvijezdi da napisem i jednu primjedbu na rad zvijezde sa svojim mladim igracima koji u vecini slucaja poslije izlaska iz juniora i zavrsavaju karijeru ili igraju po okolnim nizeligaskim ekipama.uzet cu primjer mladog milkica sina nurije sa pozarika.poslije izlaska iz juniora uzeo je papire i otisao u bosnu,njegov otac je bio razocaran upravom zvijezde jer se nisu udostojili zovnuti igraca na razgovor i reci kakvi su im planovi sa njim da su im lijepo rekli da ode na posudbu i da ce ga zvijezda dalje pratiti neka samo igra sve bi bilo u redu,jucer se vidio bijes njegovih roditelja kada je momak zakucao dva gola zvijezdi,mama njegova kaze eto im igraci kao oni su doveli sebi pojacanja a nasa im djeca ne trebaju,iz toga sam vidio da sa njima niko nije obavio nikakav razgovor jer da jest on bi odigrao u mionici sezonu i ako bude dobar vratio bi se na pripreme zvijezde pa onda sta bude.ovako smo mozda izgubili jos jedno nase dijete nehatom nekih ljudi.usvakom slucaju ja milkicu zelim sve najbolje mene je odusevio sa svojom igrom vjerujem da je pred njim lijepa buducnost
Astra, slažem se sa tobom jer si sve dobro rekao, Milkić je trenirao i igrao nekoliko pripremni utakmica ali ga Jović poćero kao i mnoge druge trebo ga je bar pozvat na razgovor a njegov otac je spravom bio ljut pa bolje da je naše dijete tu nego ova pojačanja od koji je Milkić bolji jer je to juče pokazo

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 29 mar 2012, 10:35

Momci,imal kakvih novih slika sa unutrasnjosti tribine? Jesul zavrseni radovi na svlacionicamai ostalim prostorijama?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Nelecode001
Kontakt:

Post Postao/la Nelecode001 » 29 mar 2012, 11:30

Zmajjj je napisao/la:

Ova pojačanja juče ne mogu pobijediti Bosnu klub dva ranga ispod nas koji se bori za opstanak u ligi, u kojoj većinom igraju djeca koji su prošli omladinsku školu Zvijezde...samo da nam se ne povrijedi neko od ovi stari inače smo n.a.j.e.b.a.l.i....Kuntić zna posao i iz ove ekipe izvlaći maksimum, ali mi smiješno kako ga ti "Nelecode001" prepoznaješ da je dobar ....jer zato što je bio nezadovoljan igrom igrača u prvi 70 minuta pa ih poslo po kazni na brdo da cijelo vrijeme trče :lol: :lol: :lol: :lol: Pa valjda se gleda igra u terenu ;)

Izvini "Zmajjj" ako me nisi razumio , upravo sam i mislio na sliku sa terena , jer je Kuntić pokazao većini onih "zvučnih pojačanja" i onima koji se bune što ne igraju , izuzev pojedinaca da i ne zaslužuju da budu u prvom timu i da im i je mjesto tamo iza gola na brdu umjesto da se šepure i izležaju , očito da se u Zvijezdi to više neće tolerirati .

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 mar 2012, 19:39

sta je ovo izgleda raja se prepala poraza u travniku...nebojte se junaci bice bodova :D icemo u evropu kao sedmi pola ekipa nece dobiti licencu :mrgreen:
i kako cujem mlada repka bi mogla igrati prijateljsku kod nas

Nova sezona nova nafaka

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 30 mar 2012, 19:53

astra1922 je napisao/la:sta je ovo izgleda raja se prepala poraza u travniku...nebojte se junaci bice bodova :D icemo u evropu kao sedmi pola ekipa nece dobiti licencu :mrgreen:
Nema predaje idemo po bodove u Travnik. :!: :!:

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 30 mar 2012, 20:40

Iz danasnjeg Sporta o Zvijezdi:
- Amir Durgutovic privremeno napustio funkciju pomocnog trenera Zvijezde kako bi otisao na staziranje u turski Trabzon radi dobijanja Profi licence;
- Pandza i Ferenc nisu bili u konkurenciji za mec sa Rudarom iz razloga sto su zakasnili 5 minuta na zajednicki rucak pred pocetak utakmice;
- Gradacac zajedno sa Travnikom kandidat za odigravanje prijateljske utakmice izmedju nase mlade i olimpijsko-mediteranske reprezentacije koja bi se trebala odigrati 18. aprila.

P.S. Bio bih sretan kada bi bili domacin ovom reprezentativnom susretu,pogotovo jer slavimo 90 godina, ali me posebno raduje disciplina koju je uveo Kuntic, i ovim potezom odstranjivanjem iz ekipe Pandze i Ferenca za tu utakmicu pokazao je da svi moraju postovati klupsku disciplinu i da nema z.a.j.e.......i.j.e. sa klubom. Jos jedan plus za trenera.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 30 mar 2012, 21:38

astra1922 je napisao/la:sta je ovo izgleda raja se prepala poraza u travniku...nebojte se junaci bice bodova :D icemo u evropu kao sedmi pola ekipa nece dobiti licencu :mrgreen:
cuo sam i ja nesto i to u aprilu :)
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.