FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

deset
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la deset » 25 dec 2010, 21:45

Zvao sam neke ljude koji znaju ovog Trumića.Bio je kažu mjesec dana preko Memiševića u Njemačkoj u više klubova i kako nije prošo vratio se u Slaven.Kažu da ga je Memišević uzeo i on ga gura.Nije loš u ovj ligi ali niti nešto naročito jer nema visine.Ja se nadam da će Sadiković najbolje procijeniti kad dođu na pripreme jer meni nisu zaista neki poznati igrači ,a pratim fudbal.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 dec 2010, 21:51

deset je napisao/la:Zvao sam neke ljude koji znaju ovog Trumića.Bio je kažu mjesec dana preko Memiševića u Njemačkoj u više klubova i kako nije prošo vratio se u Slaven.Kažu da ga je Memišević uzeo i on ga gura.Nije loš u ovj ligi ali niti nešto naročito jer nema visine.Ja se nadam da će Sadiković najbolje procijeniti kad dođu na pripreme jer meni nisu zaista neki poznati igrači ,a pratim fudbal.
Znas li slucajno kakav je igrac ovaj iz Sloge ? Sadikovic zna izabrat igraca,nadam se da nece dovesti nekog polovnjaka,radije neka igraju nasa djeca,nego polovnjaci iz nase ili susjednih liga,a da nasa djeca igraju po Kalesiji,Tojsicima itd.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 25 dec 2010, 22:00

Nemam tamo nikoga da provjerim,ali meni nije jasno šta je sa malim Šmigalovićem.Momak je strašan.Zaista poludim kad se jedno priča ,a drugo radi.Kao da vidim da će nam opet neki drugi nametati igrače, a naše djece nigdje.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 dec 2010, 22:09

Vidjecemo kakav je igrac ako zadovolji ukusa struke.Nadam se da Sadikovic nije trener koji ce dovest nekog polovnjaka za dobre pare od njegovog menadzera.Radije neka se oslone na nasu skolu,u prvom timu debitovali vec Bekic,Efendic,Jaganjac,Rahmanovic,Mesanovic itd. Jasmin Mesanovic najbolji strijelac polusezone sa 13 golova,tog bi momka trebalo sacuvat,a ne da nam pobjegne.Imamo jaku skolu,al djaba kada nama vise vrijedi polovnjaci nego nasa djeca.Citam neki dan,imamo veoma dobrog golmana u skoli Pirica,pa tu je i Divkovic,moze se fina ekipa napravit od nase djece,uz igrace kao sto su Joge,Mujkic,Gavara,Okanovic,Nikolic itd.. Sad je najbitnije igracima isplatit plate i dugovanja,onda rijesit pitanje predsjednika,strah me da to ne dovede klub u losu situaciju zbog necijeg interesa.

s.s.lazio
Kontakt:

Post Postao/la s.s.lazio » 26 dec 2010, 13:08

deset je napisao/la:Nemam tamo nikoga da provjerim,ali meni nije jasno šta je sa malim Šmigalovićem.Momak je strašan.Zaista poludim kad se jedno priča ,a drugo radi.Kao da vidim da će nam opet neki drugi nametati igrače, a naše djece nigdje.
Može mala pomoć?? Da li se radi o Šmigaloviću iz Budćnosti??
Giustizia per Gabriele Sandri !

Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 dec 2010, 13:47

Nadam se da ce Stana ubrzo dopit ispisnicu iz Strede,i da zaigra u crveno crnom dresu.

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 26 dec 2010, 13:50

deset je napisao/la:I meni je drago ako se Stana odlučio za nas jer je stvarno suoer momak
ma kako ce otici kad je citavo vrijeme trenirao kod nas i jos dobivao platu koda je igraoo normala da ostajeee...ha ja... :mrgreen:

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 26 dec 2010, 22:54

Najbolji juniorski fudbaler (U-19) je Amer Bekić, mladi prvotimac FK Sloboda Tuzla.

Čestitke Ameru :D
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 26 dec 2010, 23:16

Zna li neko da li je vracen sa posudbe iz Omladinca Damir Murselovic? Gledao sam ga neki dan na turniru u Lukavcu, momak je strasan igrac, sigurno medju trojicom najboljih na turniru i sam rjesava utakmice. Inace na tom turniru igra i bivsi fudbaler Slobode Elmir Kuduzovic i ovo mu je izgleda sada i nivo na kojem moze igrati :roll:
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 dec 2010, 23:22

Frutek je napisao/la:Najbolji juniorski fudbaler (U-19) je Amer Bekić, mladi prvotimac FK Sloboda Tuzla.

Čestitke Ameru :D
Pridruzujem se cestitkama :mrgreen:

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 26 dec 2010, 23:30

_karabaja_ je napisao/la:Zna li neko da li je vracen sa posudbe iz Omladinca Damir Murselovic? Gledao sam ga neki dan na turniru u Lukavcu, momak je strasan igrac, sigurno medju trojicom najboljih na turniru i sam rjesava utakmice. Inace na tom turniru igra i bivsi fudbaler Slobode Elmir Kuduzovic i ovo mu je izgleda sada i nivo na kojem moze igrati :roll:
Išao sa mnom u školu . Dobar momak i dobar igrač . Sad je u Mionici a za povratak stvarno nisam upućen . Uglavnom , bio sam iznenađen kad su ga poslali na posudbu .

Što se tiče Amera . Kolega iz Juniora . :D
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 27 dec 2010, 13:39

Sve čestitke malom Bekiću.Nadam se samo da neće završiti na posudbi kao i svi dosadašnji najbolji igrači naših selekcija, a čije ćaće nemaju dubok džep.
Odgovor na kojeg Šmigalovića mislim,pa na onog malog iz Budućnosti.Momak je super igrač,a naše dijte.
Ono što me posebno raduje je što je neki izgleda jak menadžer uzeo malog Borogovca.(pogledajte na transfermarketu),jer momak zaista ono što sam čuo ,a i vidio na našim utakmicama zaslužuje da igra u većem klubu.
Žalosno je da drugi vide,a naši iz njima samo znanih razloga nevide potencijal kod mnoge naše djece.Po meni tu treba tražiti razlog zašto je Sloboda tu gdje je.Sadiković sad za mene polaže veliki ispit.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 dec 2010, 14:03

Sloboda ce na Kupresu odradit bazicni dio priprema,dok finalni dio nije poznat gdje ce se odrzat.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 dec 2010, 16:10

FK Sloboda: U srijedu novogodišnji ručak, prozivka 6. januara
Ponedjeljak, 27 Decembar 2010
Zajedničkim ručkom u srijedu, igrači, Struči štab i rukovodstvo Slobode će se oprostiti od 2010. godine.

Naredni sastanak je 6. janauara 2011. godine, za kada je Denis Sadiković zakazao prozivku na stadionu Tušanj. Nakon prozivke ekipa će trenirati na Tušnju, dvorani Mejdan i Ilinčici, a Tuzlu će napustiti 19. januara kada se sele na Kurpes.

- Tamo ćemo obaviti bazični dio priprema, umjesto Zlače kako je to prvobitno bilo planirano. Gdje ćemo na finalni dio i uigravanje, još uvijek nije poznato– rekao nam je Denis Sadiković, šef Slobodine struke.

Na prozivci bi se trebali pojaviti mladi Trumić iz Slavena, te Kitić iz tojšićke Sloge, prve prinove u redovima Slobode. Ranije su dogovor o dolasku u redove "crveno-crnih" sa čelnicima kluba postigli Alen Mešanović i Staniša Nikolić.
tuzlainfo.ba
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 27 dec 2010, 16:45

I jedna i druga vijest su super,i mislim da nam ovakve vijesti trebaju.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 dec 2010, 22:11

Jel istina da se liga nastavlja u februaru ?? Jbt neko bi rekao da nam je liga kao engleski Premiershio pa ovoliki odmor ccc..

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 27 dec 2010, 22:39

harry_90 je napisao/la:Jel istina da se liga nastavlja u februaru ?? Jbt neko bi rekao da nam je liga kao engleski Premiershio pa ovoliki odmor ccc..
kao i svake godine tamo negdje 1. ili 2. sedmica februara liga pocinje.Jbg tereni su u losem stanju malo ekipa u ligi sve to na svoj nacin utice na ovoliki odmor
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 27 dec 2010, 22:43

Slatinash_7 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Jel istina da se liga nastavlja u februaru ?? Jbt neko bi rekao da nam je liga kao engleski Premiershio pa ovoliki odmor ccc..
kao i svake godine tamo negdje 1. ili 2. sedmica februara liga pocinje.Jbg tereni su u losem stanju malo ekipa u ligi sve to na svoj nacin utice na ovoliki odmor
Mislim da počinje u zadnjoj sedmici u februaru.
Dragon Town

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 dec 2010, 02:22

U Mejdanu odigram susret izmedju poznatih licnosti i veterana Slobode za Amilu Dzinovic.Rezultat na kraju bio je 3:3,mec je odigran pred oko 250 gledalaca.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 dec 2010, 06:35

Slatinash_7 je napisao/la:

zadnja sdmica februara ili prva sedmica marta... nekad je liga pocinjala u martu redovn, odnosno u prvoj sedmici marta...zadnjih nekoliko sezona pocinje u toj zadnjoj sedmici februara ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.