SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

Edin TM87
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la Edin TM87 » 04 mar 2012, 19:04

Svi se slazu da ja budem osim admina :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 04 mar 2012, 19:13

Edin TM87 je napisao/la:Svi se slazu da ja budem osim admina :lol:
Vidim da se isto svi skoro slažu i da ne bude u Savezu onaj prevrtaner iz Goražda. :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 mar 2012, 22:07

Kako bolan kad me tvoj kapiten predložio :mrgreen: :mrgreen:

EDINA ZA PREDSJEDNIKA ;)

moramo sve učiniti ,da edo dođe na ovo mjesto,on bi bio ko Ivica Osima za NFSBIH :lol: :lol:
Edo je svakakv,ali znam da ne bi lagao i ispravljao rezultate,a nekad su to radili ,tako da nema ništa što ga spriječava ,igra godinama pod raznim nikovima ,pošten(što je najbitnije) ima vremena ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 04 mar 2012, 22:21

Šta je sa @Monologom ? Da li bi on preuzeo neku ulogu u Savezu ?
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 04 mar 2012, 22:24

Patrice_Evra_3 je napisao/la:Šta je sa @Monologom ? Da li bi on preuzeo neku ulogu u Savezu ?
Ni u buducnosti, a kamoli sada. Zauzet sam lutanjem po Zapadu, a svakako ima onih koji su sa duzim stazom u ss.ba ligi, a da imaju makar malo vremena za ovo. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 04 mar 2012, 23:41

Sutra najvjerovatnije necu imati mnogo vremena, pa sam večeras postavio parove za slijedeće 10. kolo , za ove parove sam se odlučio :D, kako sam sinoć najavio za druga Bosca nema Juventusa :mrgreen:
Parovi za domaćine:

Bolton-QPR
Aston Villa-Fulham
Nice-Nancy
Palermo-Roma
Koln-Hertha
Malaga-Levante

Bonus par: Zeljeznicar-Siroki Brijeg

Parovi za goste:

Everton-Tottenham
Sunderland-Liverpool
Toulouse-Lorient
Mainz-Nurnberg
Gijon-Sevilla

Bonus par: Zeljeznicar-Siroki Brijeg
Kako se igra samo jedna utakmica Talijanske lige domaćini imaju Talijane, dok sam gostima umjesto Talijana ubacio još jedan tip iz Engleske lige. A ubacio sam i našu ligu u rezervni par, nisam bio siguran koja utakmica se igra u subotu, ali nadam se da sam pogodio u izboru :D
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 05 mar 2012, 00:39

A daaaaaaaaaaaaaj, pa nase lige nema u ponudi, radujem se sve vrijeme tim namjestenim tekmama i dobijem samo bonus par, toliko cekamo nasu ligu i sad je nema u ponudi! :evil: :evil: :evil: :evil:

Mene u savez, bar da parove postavljam! :evil:

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 05 mar 2012, 10:40

Edin TM87 je napisao/la:A daaaaaaaaaaaaaj, pa nase lige nema u ponudi, radujem se sve vrijeme tim namjestenim tekmama i dobijem samo bonus par, toliko cekamo nasu ligu i sad je nema u ponudi! :evil: :evil: :evil: :evil:

Nemoras u savez.Vec pripremis ponudu u Subotu i posaljes Juventusu na pp.I da vidimo i to cudo od ponude. :D
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 05 mar 2012, 15:45

123456 je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:A daaaaaaaaaaaaaj, pa nase lige nema u ponudi, radujem se sve vrijeme tim namjestenim tekmama i dobijem samo bonus par, toliko cekamo nasu ligu i sad je nema u ponudi! :evil: :evil: :evil: :evil:

Nemoras u savez.Vec pripremis ponudu u Subotu i posaljes Juventusu na pp.I da vidimo i to cudo od ponude. :D
Odlicno!

Slazetel' se da ja od sad pripremam ponudu i saljem juventusu?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 mar 2012, 15:52

Ne :!: :mrgreen:

Ja kao kapiten trenutno vodece ekipe u prvoj ligi,ne zelim da se ljudi sa strane mjesaju u rad organizatora i vodecih ljudi lige,svaki takav kontakt i ucesce ljudi sa strane moze dovesti do neregularnog prvensta i nesacnih radnji(vec si poceo spominjati namjestene utakmice) pa se ja takvoj ideji protivim,hvala

Joint_fc 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 05 mar 2012, 15:57

Zamisli sada da nas 20 posalje svako svoju ponudu. :? Mislim da bi ovi iz saveza poludili, imaju i oni zivote van ovog foruma i van ove lige, ovo je neka vrsta SPOREDNOG hobija, duznost koja se ispunjava, uredno vidim, nakon svih privatnih.

Neka nastave oni kreirati ponudu a mi da nastavimo igrati ligu, tako je najbolje. Zasto mijenjati sistem koji funkcionise odlicno? :? Eto, samo malo manje forsirajte Juventus jer vidim da se pojedinci zale i to je to. ;)
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 05 mar 2012, 17:02

Ma ja, cekam 15 mjeseci ovu nasu ligu, i dobijem bonus par.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 mar 2012, 17:30

Bezveze su ove prepirke oko ponude ,jer ko god sastavljao slično će sastaviti ;)
Tako priče ,da bi Edo postavio neke bolje parove ,padaju u vodu ;)

Ja znam šta Edo hoće ,on hoće Real,Barcu ,Mančester u ponudi i da skoro uvijek ima siguran gol ;)
E baš u ovom je čar,haj ti pogodi tačan rezultat meča WBA-QPR npr.
Dok Real i Barcu staviš 3:0,4:0,5:0 i imaš dva gola ,pa niko nije lud ;)
I uvijek bi neki tim bio zakinut,jer bi imao lakše parove ,kad bi se tako postavljalo ,ovako je najbolje jednima WBA-QPR,drugima Norwich-Swansea i eto
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 05 mar 2012, 17:36

Iskreno se nadam da će se, ako ništa, naći vrijedne i kvalitetne zamjene. Ne bi bilo uredu da se takmičenja pretvore u smijuriju, te da neko drugi, ko nije i nema veze sa Savezom, bavi određivanjem parova i krojenjem lige. To bi zaista značilo kliničku smrt. Naravno, siguran sam (ili se barem (lažno) nadam) da će sljedbenici nastaviti tamo gdje su prethodnici stali, te da ćemo biti bogatiji za nove projekte i ostvarenja, koja će dakako doći kao puko osvježenje. :P Uglavnom, najvažnije je da se lige i kup redovno igraju i održavaju, te da se Arhiva, lista strijelaca, raspored utakmica, postavljanje parova za kolo redovno ažuriraju. Pored toga, bilo bi lijepo da se postroji i dovede u red situacija oko (novih) igrača timova, jer bukvalno su pojedini (svakako da ne svi) kapiteni, ali i timovi, uveli neku vrstu diktature. :mrgreen: Hijerarhija neka treba postojati, ali neki su se izgleda previše uživjeli. :mrgreen: Također, ako neko, primjera radi, ne odigra tri utakmice u šest kola - automatski biva izbačen. Ima mnogo novih igrača koji su željni igranja lige, a ne mogu više niti doći na red. Isto tako, u nekim timovima ulaze igrači koje recimo kapiten želi i preferira zbog ličnih razloga. Eh sad, to može imati dvojako značenje (ne bih o tome)... :mrgreen:

Sve u svemu, poenta je jasna. Promjene trebaju biti pozitivne, koliko god to bilo moguće. Na vlast trebaju doći vrijedni i upućeni ljudi (@deyo je dobar primjer toga), oni koji će pošteno raditi svoj posao i unaprijediti sve ovo. Bilo bi lijepo i da budući koordinator, nadam se @123456, ostane kao osoba koja će nadgledati rad i pomagati ostatku tima u obavljanju dužnosti; opet, sve je u rukama jednog čovjeka - glavnog i odgovornog - @admina. ;)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 05 mar 2012, 19:20

Ej što neki od vas mogu i srat (oprostite mi na vulgarnom izražavanju, ali tako je). Hoćete i jare i pare tj i da se sve redovno ažurira (što je ogromaaan zadatak za vodeće ljude) a i da im niko ne pomaže...trenutno sve sam radi jadni @juventus0244 kojem ja skidam kapu do poda a evo i izvinjavam mu se što sam onda bio onoliko zapeo za Juventus. Frajer sve sam radi, a ovdje pojedine moralne vertikale u n jegovo ime odbijaju pomoć koja mu je mislim više nego dobrodošla. FUJ :oops:

Edo prijatelju, slobodni sastavi ponudu i pošalji je @juventusu na pp, ovi ostali neće ni znat, a njemu će pomoć bit dobrodošla.

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 05 mar 2012, 20:34

Problem je gotovo rijesen,ne prepirite se bezveze!sEKRETAR ostaje a dobio je savez i pojacanje to ce sekretar objasniti!
AMAR OSIM!!!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 mar 2012, 21:25

Postavljeni su parovi 1/4 finala kupa, pa zamolio bi vas da ostavite prognoze do 13.02.2012 (utorak) do 12 sati, tipova će se na slijedeće utakmice:
Parovi za oba tima:

Bayern Munchen-Basel (LP)
Inter-Marseille (LP)
Chelsea-Napoli (LP)
Real Madrid-CSKA Moskva (LP)
PSV-Valencia (EL)
Athletic Club-Manchester United (EL)
Manchester City-Sporting (EL)

Produzeci:

Udinese-AZ Alkmar (EL)
Olympiakos-Metalist (EL)
Schlake-Twente (EL)
Besiktas-Atletico Madrid (EL)

Jedanesterci (1,x,2):

Bayern Munchen-Basel (LP)
Inter-Marseille (LP)
Chelsea-Napoli (LP)
Real Madrid-CSKA Moskva (LP)
PSV-Valencia (EL)
Athletic Club-Manchester United (EL)
Manchester City-Sporting (EL)
Udinese-AZ Alkmar (EL)
Olympiakos-Metalist (EL)
Schlake-Twente (EL)
Besiktas-Atletico Madrid (EL)
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 07 mar 2012, 21:22

Treba li nekom igrač ?

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 08 mar 2012, 00:35

csh je napisao/la:Problem je gotovo rijesen,ne prepirite se bezveze!sEKRETAR ostaje a dobio je savez i pojacanje to ce sekretar objasniti!
Sta je na kraju odluceno, kome predajem duznost ? :)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 mar 2012, 00:44

defender je napisao/la:
csh je napisao/la:Problem je gotovo rijesen,ne prepirite se bezveze!sEKRETAR ostaje a dobio je savez i pojacanje to ce sekretar objasniti!
Sta je na kraju odluceno, kome predajem duznost ? :)
Jelde da se i ti slažeš da Edo ,preuzme tu dužnost :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.