Emir Spahić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Goodison
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Goodison » 23 jun 2014, 17:41

Vakat je da ide. Tresu mu se noge u svakoj većoj utakmici, ''balavci'' pametnije i sigurnije od njega funkcionišu na terenu.
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 23 jun 2014, 17:42

Naravno da mislim da se neće povući nakon ovoga, ali se nadam da će ga novi selektor kako vrijeme bude prolazilo sve manje i manje koristiti.Nije to onaj isti dominantni Spaha, godine su učinile svoje.Uopće ne govorim o ovoj utakmici protiv Nigerije u kojoj smo igrali bez ikakve taktike i u kojoj je bio rovit, nego jednostavno činjenično stanje kaže da su mu 34 god. i da nije ni blizu onog nivoa kao nekad...

Ima Arslanagić, Bičakčić, Šunjić, Zukanović a i Seo te Ogi pa čak i Mume mogu odigrati na štoperu, nadam se da će uskoro iskočiti još neki dobar štoper tako da neće više biti one priče "nema ga ko zamijeniti".

Kad se dobro sagledaju stvari ja mu ne zamjeram ništa više od loše partije, nije ni za psovanja ni za osuđivanja kao npr. maneken Džeko koji se javno nasmijao u lice svima nama koji smo proživljavali teške trenutke nakon poraza!!

KAPITENU, NE ZASLUŽUJU TE LICEMJERI! :salut: :mrgreen:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 23 jun 2014, 17:55

Cao,cao vozdrica. :wave:
1946

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 jun 2014, 17:57

isx je napisao/la:Ovo citirati na svakoj stranici ove teme.

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 jun 2014, 17:58

calcio je napisao/la:
isx je napisao/la:Ovo citirati na svakoj stranici ove teme.

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 23 jun 2014, 18:02

IronMany je napisao/la:
lisander je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
I zato sto su pichke!
Ne ne, grijesis burazeru pichka spolni organ, piiiiz.da karakterna osobina. Oni su dakle pizdache.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 jun 2014, 18:03

@mozambik, slicna je bila i moja reakcija

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 23 jun 2014, 18:14

MB7 je napisao/la: Daj ne seri kostao nas prv. hoces reci to zbog one situacije kad je Nasri pao u 16m...ne kenjaj.
Nego koliko je Spaha tekmi odigrao u klf. da bi nas to on kostao prv. daj ne kenjaj sve gledate kroz jednu tekmu jednu gresku. :oops: kako ogranicen pogled...
Pa ko je bezpotrebno skrsio Nasrija i utjecao na rezultat u 77-oj min? Da nije moj dedo? Hvala njemu za sve ucinjeno ali manimo se kovanja u zvijezde i to da bude on imun kao da je majka Tereza.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 23 jun 2014, 19:27

velez_mostar je napisao/la: Spahic kad progovori, svi ce se sjebati, a to ce se desiti, jer je previse sutio, i on i Dzeko..dobro znamo da nisu ni oni sjajni, ali sve sto se desavalo u repci i oko repke je plod nesposobnosti vodjenja 20. repke svijeta od strane selektora koji je zbog manjka autoriteta pustao stvari koje ni poluprofesionalne ekipe ne bi sebi dozvolile.
Kad bude pricao nek onda isprica i to zasto se on petlja u izbor igraca na listi, pa nek isprica zasto lumpuje u svojoj vikendici u pola priprema, pa nek isprica zasto se samo on i njegov haver KLOC Dzeko vracaju odvojeno iz Gradacca njegovim privatnim autom, a zasto ne sa svima u autobusu, pa nek isprica zasto on, KLOC i ruzni celavi zutalj iz Krajine prave klan u pola svetinje, pa nek objasni zasto lumpuju u pola priprema po diskotekama i tako dalje i tako blize.

Da je meni njeg, ruznu zutu sobaricu i sljivotresa preda se pa da ih priupitam par stvari. Magarci koji misle da su iznad svih. Klosarska go.vna.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 23 jun 2014, 19:32

IronMany je napisao/la:
Kad bude pricao nek onda isprica i to zasto se on petlja u izbor igraca na listi, pa nek isprica zasto lumpuje u svojoj vikendici u pola priprema, pa nek isprica zasto se samo on i njegov haver KLOC Dzeko vracaju odvojeno iz Gradacca njegovim privatnim autom, a zasto ne sa svima u autobusu, pa nek isprica zasto on, KLOC i ruzni celavi zutalj iz Krajine prave klan u pola svetinje, pa nek objasni zasto lumpuju u pola priprema po diskotekama i tako dalje i tako blize.

Da je meni njeg, ruznu zutu sobaricu i sljivotresa preda se pa da ih priupitam par stvari. Magarci koji misle da su iznad svih. Klosarska go.vna.
Nema sta da ti isprica, sve to je radio jer su mu selektor i savez to dozvolili !
Umjesto da grade autoritet, selektor i savez su cuvali atmosferu, uz pomoc medijske bagre, i prodavali familiju preko reprezentacije .
veliki Osim je, za svaki Susicev idiotizam, govorio da je to sjajno...
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 23 jun 2014, 19:47

hogarstrasni je napisao/la:
IronMany je napisao/la:

Nema sta da ti isprica, sve to je radio jer su mu selektor i savez to dozvolili !
Umjesto da grade autoritet, selektor i savez su cuvali atmosferu, uz pomoc medijske bagre, i prodavali familiju preko reprezentacije .
veliki Osim je, za svaki Susicev idiotizam, govorio da je to sjajno...
Da je covjek i da je igrac i da je patriota kakvim se prosipa da jest, onda sam od sebe ne bi isao da pravi klanove, ne bi jedva docekao sa zutaljem i KLOCOM na party poslije treninga, ne bi se iz Gradacca vracao kao KAPITEN svojim autom privatnim nego kao pravi KAPITEN bi isao sa momcima nazad, makar to bilo i u traktoru. Da je covjek, kao sto nije, ne bi zarad glupog patriotizma oduzimao nekome spremnijem u tom trenutku mjesto u ekipi (bio je povrijedjen na treningu dok su Bicakcic i Kolasinac bili zdravi na klupi protiv Nigerije), al' jok ja da izlazim, pa ja sam najveci patriota, ja moram igrat iako nisam spreman da igram, al' koga boli qrac to, vazno je ispast ratnik i patriota da imam alibi za greske u igri.
Pa da je covjek, progovorio bi vise o problemima u svlacionici, osim ako ih ne pravim sam, a vrlo je moguce da je on zacetnik mnogih problema.
Da je covjek makar bi nekada dao izjavu za medije i obratio se licno naciji, a ne preko usranih fb, tweetera, i ostalih socijalnih mreza, nego sjedi u kameru gledaj i pricaj pa nek portali prenesu.
Klosar ne moze biti covjek. Moze samo da bude smrad i nista vise.

Nikakve to veze nema sa tim sto mu je dopusteno.
Da je covjek, to sto je Safet nesretno flexibilan u autoritativnim situacijama, ne bi trebalo da se iskoristava ni na kakav nacin, kao sto rade smrad, zutalj i KLOC!
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 jun 2014, 21:46

Ako su on i Misimovic u stanju prihvatit da vise nece bit lideri i da vise nece bit u prvih 11, nije problem da budu na spisku. Ali realno, vrlo tesko da ce oni to prihvatit. Prije da ce pravit probleme.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 23 jun 2014, 22:01

Nije da branim Spahica, stavise ja ne krivim niti jednog igraca za poraz, vec samo Susica koji je poremetio cijelu koncepciju nase igre nekakvom formacijom koja nikome nije jasna, a mislim cak ni njemu.
pa Spaha je morao cuvati svog igraca, Lulicevog igraca i cak je haman morao i samog Lulica cuvati...nema dalje..
Ta 2 puta kad ga je emenike prosao su oba puta bili cisti faulovi na njemu, ali sudija nije svirao (i strucni gosti na hrt-u su to potvrdili).
Ovi pogresni pasovi se nisu smjeli desiti, ali hvala Bogu nismo primili gol nakon njih, a ako nista, Spaha je odmah nakon greske nastojao ispraviti istu, a ne ostati ukopan u mjestu.
Da je igrao kolasinac sigurno bi i njemu bilo lakse i ne bi bio onoliko razapet...pa on je fakticki igrao lijevog beka jer se onaj lulic nije znao vratiti nazad kad ode naprijed...
ne treba gledati stvari samo bukvalno.

Ja ne mogu da vjerujem koliko nezahvalan insan moze biti.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 23 jun 2014, 22:08

slika slika

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 jun 2014, 22:29

Cartman je napisao/la:Ako su on i Misimovic u stanju prihvatit da vise nece bit lideri i da vise nece bit u prvih 11, nije problem da budu na spisku. Ali realno, vrlo tesko da ce oni to prihvatit. Prije da ce pravit probleme.
Tebe da ljudi ne znaju i da te citaju prvi put, mislili bi da te puca sicofrenija samo tako. Jedna utakmica tvoje misljenje mijenja za 180 stepeni. Moglo bi se reci, od oploda do propasti u 90 minuta :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 jun 2014, 22:32

calcio je napisao/la:slika slika
Lakse povrijedjen Lulic drzi sam citavu ljevu stranu, sto rezultira rupama pozadi kada krene naprijed i izgubi loptu, tada nema nikoga osim Spahica da zaustavi kontra napade Nigerijaca. Upravo to se kroz pogresnu takticku zamisao desilo.

Nikako ne mozes to da prihvatis a nije uopste tesko shvatiti. Osnov fudbala je da jedan igrac NE MOZE drzati SAM citavu jednu stranu. Kod nas je lakse povrijedjen igrac upravo to radio, dakle ludilo teletine.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 23 jun 2014, 22:35

Ocekujem srceparajucu poruku naciji od naseg kapitena :cool:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jun 2014, 22:49

Adinjo je napisao/la:Ocekujem srceparajucu poruku naciji od naseg kapitena :cool:
Ja očekujem da poslije Irana objavi da se oprašta od svetog dresa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 23 jun 2014, 22:53

Virtu4l je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Ocekujem srceparajucu poruku naciji od naseg kapitena :cool:
slika

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 23 jun 2014, 22:55

Virtu4l je napisao/la:
On i Safet obavezno.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos i 10 gostiju.