NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NFL
Bearsi ce vjerovanto uzeti ovog iz Canade trenera .. ebiga on je napravio puno QB u svojoj kerijeri kao sto je recimo Stive Young ,Big Ben , Aikman i td.. znaci sa njima je uzimao SB tako da vjerovatno je on nas novi trener i to bi bio najbolji potez definitivno svi su za tu opciju
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Haj da vidim Vase misljenje. Slazete li se sa konstatacijom medija da su Patriotsi najkompletniji tim koji je ostao u utrci za SB ?
Inace prema kladionicarima Patriotsi su najveci favoriti za osvajanje SB-a, a slijede 49ersi, Ravensi i Falconsi. Zanimljivo da su Falconsi posljednji i ako su od svih odigrali najbolje regularni dio sezone.
Inace prema kladionicarima Patriotsi su najveci favoriti za osvajanje SB-a, a slijede 49ersi, Ravensi i Falconsi. Zanimljivo da su Falconsi posljednji i ako su od svih odigrali najbolje regularni dio sezone.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ne mogu nikako bit kompletniji od San Franciska. Moje misljenje.amerosm je napisao/la:Haj da vidim Vase misljenje. Slazete li se sa konstatacijom medija da su Patriotsi najkompletniji tim koji je ostao u utrci za SB ?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
SF -Patriotsi su za mene finale (mislim i za vecinu)
a prednost bi dao SF-u..
a prednost bi dao SF-u..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kao sto sam i rekao Marc Trestman je nas novi trener
...po meni odlican odlican izbor ..znao je znaci sa svojim offensom dolaziti do SB i imao tih nekoliko svojih QB kao big Ben Kosar, Steve Young, Scott Mitchell, Jake Plummer and Rich Gannon,Aikman
nije u ligi bio 8 godina otisao je samo je radio sa QB-ovima koje je pripremao za draft medju kojima je bio i sam Cutler ..osvojio je znaci 2 SB , 2 titule u kanadi i jedan college national champions chip sto znaci da bi i u buducnosti mogao Bearse odvesti do SB
nije u ligi bio 8 godina otisao je samo je radio sa QB-ovima koje je pripremao za draft medju kojima je bio i sam Cutler ..osvojio je znaci 2 SB , 2 titule u kanadi i jedan college national champions chip sto znaci da bi i u buducnosti mogao Bearse odvesti do SB
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da Ravensi ovaj put imaju više šanse za prolazom negoli prošle sezone (50-50 po meni), jer igramo bez Gronka, koji je mismatch za svaku odbranu, a Brady se prošle godine i nije proslavio u tom meču.
Ravensi su prošle godine imali na rapolaganju i Webba i Reeda, dok su ovaj put bez Webba tako da su ranjiviji u tom secondaryu, iako dosta manje u odnosu na naš secondary, koji se istinu govoreći poboljšao dosta dolaskom Taliba koji je dosta kvalitetno zaustavio Johnsona, i to dva puta
Ovog puta najveća opasnost su naravno Torri Smith i Rice, i big plays koji su specijalitet Flaccoa, tako da će naš secondary tu imati dosta posla,a BB će morati poraditi sa ST, jer su najviše problema sa Texansima imali u tom segmentu
Iznenadio me Vereen (pozitivno), od koga definitivno nisam očekivao onakvu tekmu i kvalitetno je nadoknadio gubitak Gronka, kroz odličnu tekmu kao WR, i mislim da je pokazao da može vrlo kvalitetno odigrati i tu rolu WR, ali i RB, nešto kao Sproles
Što se tiče ostalih timova, slažem da su Ninersi u prednosti u odnosu na Falconse (60-40 po meni), iako igraju u gostima, mislim da je njihova odbrana i running game kvalitetniji od Atlantinog, iako su Falconsi uspjeli zaustaviti Lyncha, Ninersi su ipak raznovrsniji u tom pogledu, i zdraviji jer za razliku od meča Falconsa sa Shawksima kad je gostima ogroman nedstatak bio neigranje Clemensa, u ovaj meč Ninersi ulaze sa zdravim svim najvažnijim igračima
Kad su u pitanju te usporedbe, mislim da nisu zahvalne, jer dokaz toga smo imali i u meču Broncosa i Ravensa, kao i u dosta mečeva prije toga
Ravensi su prošle godine imali na rapolaganju i Webba i Reeda, dok su ovaj put bez Webba tako da su ranjiviji u tom secondaryu, iako dosta manje u odnosu na naš secondary, koji se istinu govoreći poboljšao dosta dolaskom Taliba koji je dosta kvalitetno zaustavio Johnsona, i to dva puta
Ovog puta najveća opasnost su naravno Torri Smith i Rice, i big plays koji su specijalitet Flaccoa, tako da će naš secondary tu imati dosta posla,a BB će morati poraditi sa ST, jer su najviše problema sa Texansima imali u tom segmentu
Iznenadio me Vereen (pozitivno), od koga definitivno nisam očekivao onakvu tekmu i kvalitetno je nadoknadio gubitak Gronka, kroz odličnu tekmu kao WR, i mislim da je pokazao da može vrlo kvalitetno odigrati i tu rolu WR, ali i RB, nešto kao Sproles
Što se tiče ostalih timova, slažem da su Ninersi u prednosti u odnosu na Falconse (60-40 po meni), iako igraju u gostima, mislim da je njihova odbrana i running game kvalitetniji od Atlantinog, iako su Falconsi uspjeli zaustaviti Lyncha, Ninersi su ipak raznovrsniji u tom pogledu, i zdraviji jer za razliku od meča Falconsa sa Shawksima kad je gostima ogroman nedstatak bio neigranje Clemensa, u ovaj meč Ninersi ulaze sa zdravim svim najvažnijim igračima
Kad su u pitanju te usporedbe, mislim da nisu zahvalne, jer dokaz toga smo imali i u meču Broncosa i Ravensa, kao i u dosta mečeva prije toga
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Po meni nije loš izbor Trestman.
P.S: Ode Toub kod Reida u Chiefse, steta. Sigurno jedan od najboljih ST trenera u ligi. Navodno bi ga trebao zamjeniti DeCamillis iz Dallasa. Nadam se da će bar DC Marinelli ostati.
P.S: Ode Toub kod Reida u Chiefse, steta. Sigurno jedan od najboljih ST trenera u ligi. Navodno bi ga trebao zamjeniti DeCamillis iz Dallasa. Nadam se da će bar DC Marinelli ostati.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Atlanti se ne daju neke sanse zato sto nisu nikad igrali SB. SF sumnjam da ce uzet cisto iz razloga sto rokkie Qb nikad nije uzo SB. Mislim da ko god uzme AFC da ce uzet SB
Rookie*
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Dobili smo trenera koji je dosao u Montreal koji su sezonu ranije dok ih nije preuzeo dopistili 68 sacks da bo njegovim dolaskom sveli to na svega 22 i osvojio trofej sto je impresivno. Covjek ce ol cutlera sveee sredit. Marineli ce ostati svi ostali neka idu
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ja necu nista komentaristati dok ne vidim ucinak njegovog treniranja na djelu. Nadam se da smo izabrali pravog. Bilo je 13 kandidata, nadam se da su utrefili na dobrog.SaltCityAttack je napisao/la:Dobili smo trenera koji je dosao u Montreal koji su sezonu ranije dok ih nije preuzeo dopistili 68 sacks da bo njegovim dolaskom sveli to na svega 22 i osvojio trofej sto je impresivno. Covjek ce ol cutlera sveee sredit. Marineli ce ostati svi ostali neka idu
SAmo mi nije jasno, ako je on toliki 'guru' za QB-e, zasto je bio u Kanadskoj ligi 2 godine? ... nije valjda da oni placaju bolje od NFL-a.
Postovanje treba zaraditi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa jarane otisao covjek uzeo dvije titule i hajmo nazad u NFL...ebiga Young kaze da ce to da bude u Bearsima nesto kao u SF tih godina.. jer mnogi se sad pitaju sta ce se desiti sa Bearsa ekipe koja od postojanja samo igra odbranbeni fudbal i kad ti ekipe dolaze u Chicago prvo pomisle na tvoju odbranu.. valjda kaze da ce odbrana jos uvjek biti ono sto rasi Bearse, ali sad i offense dobija novu dimenziju
..lik je dobar sto se tice offensa pa samim tim kad je svojim dolaskom sa 68 sackova sveo to na 22 to je ogroman napredak ..nama neka smanji isto pola i odlicno 
sad na ESPN Radio slusam Toub bio gost ...covjeku zao sto ide, ali vjerujem da ide jer mu nismo ponudili da bude glavni coach ..on je zelio kaze d aje imao razgovor 3 sata i da vjeruje da bi mogao odvesti ekipu korak dalje.. za Cutlera samo rijeci hvale, jer inace kaze media prica kao on nije igrac ojeg vole trenirati jer je onako frustrirana osoba koja nece bas sve da slusa kad mu se kaze, ali ovaj je to demantovao.
nakrjaju kaze da ce uvjek ostati Bears fan
sad na ESPN Radio slusam Toub bio gost ...covjeku zao sto ide, ali vjerujem da ide jer mu nismo ponudili da bude glavni coach ..on je zelio kaze d aje imao razgovor 3 sata i da vjeruje da bi mogao odvesti ekipu korak dalje.. za Cutlera samo rijeci hvale, jer inace kaze media prica kao on nije igrac ojeg vole trenirati jer je onako frustrirana osoba koja nece bas sve da slusa kad mu se kaze, ali ovaj je to demantovao.
nakrjaju kaze da ce uvjek ostati Bears fan
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nije nego im se ne daju sansu jer se provlace citavu sezonu isto k'o i vi, razbit ce ih SF ko beba zvecku i Kaepernick ce uzeti SB.alemsa je napisao/la:Atlanti se ne daju neke sanse zato sto nisu nikad igrali SB. SF sumnjam da ce uzet cisto iz razloga sto rokkie Qb nikad nije uzo SB. Mislim da ko god uzme AFC da ce uzet SB
Roger Federer the greatest of all time!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Chip Kelly sa Oregona novi HC Eaglesa, odlična vijest za @Hareta, napokon pravi trener koji ima svoj sistem, što je dokazao i u Oregonu 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Zar nije govorio, da će ostati na Oregonu?
Ne zna ni on sam šta bi. 
P.S: Evo ga:
P.S: Evo ga:
****: Dallas Cowboys release Joe DeCamillis to be special teams coach with Chicago Bears
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
samo mi smo imali jedan od najboljih special team zadnjih godina tacnije od one 2006 pa do danas ubjedljivo jedna od najboljih..tesko cemo mi nadomjestiti Touba , puno je igraca napravio ..eno Graham kod nas nije mogoa igrat igrao ST kod Touba i tamo grahham u Baltimoru razvaljuje odvede ih dalje
...kod nas je bio beton u ST i nakraju sezone je dobio sansu da igra kao CB i napravio 3 INT-a u 2 tekme
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Salt jel ovo Kromer iz Saintsa novi OC kod nas? 
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Neznam brate na poslu sam nisam slusao radio malo na netu gledam i nist ajos nisam novo uhvatio.. gdje si ti to procitao?Rodman je napisao/la:Salt jel ovo Kromer iz Saintsa novi OC kod nas?
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma na ESPN Chicago citam, evo: http://espn.go.com/blog/chicago/bears/p ... omer-as-oc" onclick="window.open(this.href);return false;
Sigurno ne može biti gori od Tice-a.

Sigurno ne može biti gori od Tice-a.
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.