AL KAKO UPRATIzlajci je napisao/la:Nesto mi vas puno citira Mameline rijeci sa prenosa![]()
Internet navijaci!
KO JE TAJ MAMELA DA PROSTIS...REKTI
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
AL KAKO UPRATIzlajci je napisao/la:Nesto mi vas puno citira Mameline rijeci sa prenosa![]()
Internet navijaci!
Joj, daj ugasi caps. Eto te ko Suljo Djoricstaragarda je napisao/la:AL KAKO UPRATIzlajci je napisao/la:Nesto mi vas puno citira Mameline rijeci sa prenosa![]()
Internet navijaci!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
KO JE TAJ MAMELA DA PROSTIS...REKTI![]()
zlajci je napisao/la:Joj, daj ugasi caps. Eto te ko Suljo Djoric![]()

Jedini koji bi se mogao ugasiti sutra je JesicChinaglia je napisao/la:mene strah da se FK Sarajevo ne ugasi ako ih sutra izbacimo
Neka ga do 29. kolazlajci je napisao/la:Jedini koji bi se mogao ugasiti sutra je JesicChinaglia je napisao/la:mene strah da se FK Sarajevo ne ugasi ako ih sutra izbacimo
sve je podredio sutrasnjem duelupinoglavi je napisao/la:Neka ga do 29. kolazlajci je napisao/la:Jedini koji bi se mogao ugasiti sutra je JesicChinaglia je napisao/la:mene strah da se FK Sarajevo ne ugasi ako ih sutra izbacimo
Jos jedan internet navijacintercontinental je napisao/la:Hoće li biti makar radio prenos?
on je radio navijac, nije sigurno da ce slusat' preko internetazlajci je napisao/la:Jos jedan internet navijacintercontinental je napisao/la:Hoće li biti makar radio prenos?
Kalendarsko proljeće!!!Aerials je napisao/la:samo se vi zezajte, vidjet ćete kad dođe proljeće!
a najdraza ne ide ni na domace tekme, k'o fol nemre zbog fakulteta, mislim, koga folirazlajci je napisao/la:Jos jedan internet navijac
tebeChinaglia je napisao/la:a najdraza ne ide ni na domace tekme, k'o fol nemre zbog fakulteta, mislim, koga folirazlajci je napisao/la:Jos jedan internet navijac
Al zato visi na klixovom forumuChinaglia je napisao/la:a najdraza ne ide ni na domace tekme, k'o fol nemre zbog fakulteta, mislim, koga folirazlajci je napisao/la:Jos jedan internet navijac
najdraza, Im onto youAerials je napisao/la:nije faks bio u pitanju bola', pa vikendom su utakmice
i ponavljam, dolazim u subotu, čak i da ne ozdravim dolazim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.