English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: English Premier League
Presimpatično je kako su amortizeri počeli twerkati za simpatizere režimskog kluba kada su shvatili da od njihovih strašnih pojačanja nema ništa.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Babini rodjaci, po inteligenciji dakako

- JayCatwright
- Kontakt:
Everton ekipa po mjeri za Grealisha, ovdje od njega pravili balon d'or igrača nakon par slučajnih asistencija.
Bowen > GrealishJayCatwright je napisao/la: ↑29 sep 2025, 22:53Everton ekipa po mjeri za Grealisha, ovdje od njega pravili balon d'or igrača nakon par slučajnih asistencija.

- JayCatwright
- Kontakt:
Apsolutno, i to nisu ni blizu. Bowen je najbolji igrač lige iz ekipa koje nisu top.Masqareda je napisao/la: ↑29 sep 2025, 22:58Bowen > GrealishJayCatwright je napisao/la: ↑29 sep 2025, 22:53Everton ekipa po mjeri za Grealisha, ovdje od njega pravili balon d'or igrača nakon par slučajnih asistencija.![]()
- superFrankie
- Kontakt:
Ne twerkam ja za nikog, samo mi je vecina navijaca Arsenala smijesna, nigdje Liverpool nisam pohvalio ili nesto. Sto se tice drugog dijela, realni domet Chelseaja i sad a i prije pocetka sezone je bio top 4, niko ko je realan nije ocekivao borbu za titulu i sl, to su samo nametali navijaci drugih klubovababoedindzeko09 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 20:22Presimpatično je kako su amortizeri počeli twerkati za simpatizere režimskog kluba kada su shvatili da od njihovih strašnih pojačanja nema ništa.
Jedan je Mikel Pulis.Arne Slot: "I see teams in the Premier League that win games by set-pieces and we lose games by set-pieces."

Kako se brzo zaboravi sta ste sve pisali ljetos u euforiji kao da je bilo pre 2 godine a ne mjeseca...superFrankie je napisao/la: ↑30 sep 2025, 00:09Ne twerkam ja za nikog, samo mi je vecina navijaca Arsenala smijesna, nigdje Liverpool nisam pohvalio ili nesto. Sto se tice drugog dijela, realni domet Chelseaja i sad a i prije pocetka sezone je bio top 4, niko ko je realan nije ocekivao borbu za titulu i sl, to su samo nametali navijaci drugih klubovababoedindzeko09 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 20:22Presimpatično je kako su amortizeri počeli twerkati za simpatizere režimskog kluba kada su shvatili da od njihovih strašnih pojačanja nema ništa.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nizozemski prevarant izgleda zaboravlja na koji način su pobijedili Arsenal, Burnley i Atletico ove sezone. Samo od sebe žrtve prave, to im je u genima.
Molim kompleksaša, znamo svi kojeg, da mi obriše ovaj post. 

Da parafraziram, Arsenal kao da na sedmičnoj bazi dijeli kokain svojim navijačima.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- Marsal
- Kontakt:
Govore likovi koji Dijka proglašavaju najboljim stoperom EPL ikada 
Kakva retardirana fanbaza

Kakva retardirana fanbaza
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Imaju 2 goata lige a u vrijeme ta 2 goata, City naredao 4 titule. 

Bome nisu navijači Liverpoola jedini koji ga svrstavaju na sam vrh tih ljestvica.
Ispunjava apsolutno svaku potrebnu kategoriju da ga se pominje u tom kontekstu.
Sa druge strane, oko Gabriela je jedina polemika da li je najveći cigan lige on ili Bruno.
Bolesnik yebeni.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Da, zamisli cijenimo i pišemo pohvale na račun štopera ekipe koja unazad 3 godine ima najbolju odbranu lige sa najmanje primljenih golova, te najviše clean sheetova, a čiji je on lider i najbolji defanzivac.
Zamisli, kokain nam dijele.
A to sto igrate s 3 defanzivna to nema veze 

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nikada nismo igrali sa 3 defanzivna vezna u posljednje 3 sezone, niti igramo danas, drugo što vi pokušavate širiti mitove i laži jer vam je to u krvi kako bi sebe predstavili žrtvama.
- superFrankie
- Kontakt:
Hajde pokusaj pronaci barem jedan moj post gdje sam rekao da ce se Chelsea boriti za titulu, da smo neki favoriti za osvajanje lige ili nesto slicno, neces moci jer ga nema. Za druge ne mogu garantovati, ali se ne sjecam da je iko najavljivao titulu, a ako jest taj je bio delulu. Realni domet Chelseaja je bio i ostao top 4 i mozda osvajanje nekog kupa, sve vise od toga bi bilo iznenadjenje, a ispod razocarenje. Tako sam pisao u sedmom mjesecu a tako pisem i sadGunner4 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 02:43Kako se brzo zaboravi sta ste sve pisali ljetos u euforiji kao da je bilo pre 2 godine a ne mjeseca...superFrankie je napisao/la: ↑30 sep 2025, 00:09Ne twerkam ja za nikog, samo mi je vecina navijaca Arsenala smijesna, nigdje Liverpool nisam pohvalio ili nesto. Sto se tice drugog dijela, realni domet Chelseaja i sad a i prije pocetka sezone je bio top 4, niko ko je realan nije ocekivao borbu za titulu i sl, to su samo nametali navijaci drugih klubovababoedindzeko09 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 20:22Presimpatično je kako su amortizeri počeli twerkati za simpatizere režimskog kluba kada su shvatili da od njihovih strašnih pojačanja nema ništa.

Gdje ste to napisali?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 sep 2025, 11:07Da, zamisli cijenimo i pišemo pohvale na račun štopera ekipe koja unazad 3 godine ima najbolju odbranu lige sa najmanje primljenih golova, te najviše clean sheetova, a čiji je on lider i najbolji defanzivac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.