Greska br.1 na za stabilnu vezu:Aerials je napisao/la:nije faks bio u pitanju bola', pa vikendom su utakmice
i ponavljam, dolazim u subotu, čak i da ne ozdravim dolazim
Nikad se nemoj pravdat!
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Greska br.1 na za stabilnu vezu:Aerials je napisao/la:nije faks bio u pitanju bola', pa vikendom su utakmice
i ponavljam, dolazim u subotu, čak i da ne ozdravim dolazim
pa nista nisam otkrioAerials je napisao/la:eto, sad nisam ni anonimna toliko
Chinaglia briši, ne mora svako da zna
to opšta mobilizacijapinoglavi je napisao/la:Kad smo kod subote, nafurao sam jarana koji nikad nije otišao na Tušanj da dodje na tekmu
Napisao sam cini mi se triput 0-0wobly92 je napisao/la:Leicester fino ide našim stopama![]()
Doe kakve su prognoze za sutra? Ti jedini znaš pogodit
otkrio si i previšeChinaglia je napisao/la:pa nista nisam otkrioAerials je napisao/la:eto, sad nisam ni anonimna toliko
Chinaglia briši, ne mora svako da zna
DoeTz je napisao/la: Napisao sam cini mi se triput 0-0![]()
Inace veliki sam strucnjak![]()
Nije baš opšta, samo ću jednog dovestiahmad_tz je napisao/la:to opšta mobilizacijapinoglavi je napisao/la:Kad smo kod subote, nafurao sam jarana koji nikad nije otišao na Tušanj da dodje na tekmu
Evo jos jednog internet navijaca, koji je uz to i radio navijac i plus kladionica navijacDoeTz je napisao/la:Napisao sam cini mi se triput 0-0wobly92 je napisao/la:Leicester fino ide našim stopama![]()
Doe kakve su prognoze za sutra? Ti jedini znaš pogodit![]()
lijepa siAerials je napisao/la:otkrio si i previšeChinaglia je napisao/la:pa nista nisam otkrioAerials je napisao/la:eto, sad nisam ni anonimna toliko
Chinaglia briši, ne mora svako da zna![]()
Razocarao si me sadzlajci je napisao/la:Evo jos jednog internet navijaca, koji je uz to i radio navijac i plus kladionica navijacDoeTz je napisao/la:Napisao sam cini mi se triput 0-0wobly92 je napisao/la:Leicester fino ide našim stopama![]()
Razocarao si me sadDoeTz je napisao/la:Napisao sam cini mi se triput 0-0zlajci je napisao/la:[quote="DoeTz"Leicester fino ide našim stopama![]()
Evo jos jednog internet navijaca, koji je uz to i radio navijac i plus kladionica navijac
E svašta.HElo je napisao/la:Kaze covjek maloprije u hitnoj : doktore ne daj da odapnem (sa srcem mu nesto nije ok) jer sutra je revans protiv Sarajeva u kupu
Sta to fali zapadu?Aerials je napisao/la:Morat ću na zapad protiv selje kuknjava

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.