FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Krste ima sezonu iz snova.U makedonskoj ligi u 18 utakmica postigao 14 golova,a sada i u PL u 4 utakmice 3 gola.Samo naprijed Krste,nema stajanja!
Ma kakvi19risha88 je napisao/la:![]()

Čojk sad zadnju utakmicu debitovo za Makedoniju

nema streamAlanSmith14 je napisao/la:Ljudi moze li stream ikako?
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Sudija je označio kraj prvog dijela petnaestak sekundi prije nego je isteklo regularnih 45 minuta. Hebibović je prigovarao zbog toga, pa je dobio žuti karton.
Samo u našoj dragoj Bosni i Hercegovini

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Bas takoTitova-Juga je napisao/la:Sudija je označio kraj prvog dijela petnaestak sekundi prije nego je isteklo regularnih 45 minuta. Hebibović je prigovarao zbog toga, pa je dobio žuti karton.

Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
kazu sudija nosi sat marke "Raketa"(ruski brend) kazu da je to najbrzi sat na svijetu 

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

rodjak je napisao/la:kazu sudija nosi sat marke "Raketa"(ruski brend) kazu da je to najbrzi sat na svijetu
Receno, ucinjeno. Sto se mene tice, odmah ovako zavrsite.hz033 je napisao/la:Hajmo sad odmah drugi i da završimo ovo!

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
**** ja matere svoju moraju li biti tako nesposobni i svaka utakmica patnja....jbm ti i pojacanje i igrace i trenere kad svi imaju taj gubitnicki mentalitet
dobar dobarexbabilon je napisao/la:Receno, ucinjeno. Sto se mene tice, odmah ovako zavrsite.hz033 je napisao/la:Hajmo sad odmah drugi i da završimo ovo!

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Znao sam
Samo na istoku danas više navijača nego juče na čitavoj grbavici.

sto nisi reko da ne strepimo dzabaPofalici je napisao/la:Znao sam

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
pofalici i ja sam iz pofalica mozda se znamoPofalici je napisao/la:Znao sam
ne sikirajte se ljudi uzimamo ovo hladno do kraja pogodio sam da ce ga krste zabit sad ce ga dat bilbija i to je to a mozda i dva zabije do kraja
habib
Pofalici je napisao/la:Znao sam

i kakve veze ima grbavica sa namavedator je napisao/la:Samo na istoku danas više navijača nego juče na čitavoj grbavici.![]()
habib
Nisam ti ja trenutno u sarajevuamko27 je napisao/la:Pofalici je napisao/la:Znao samSvaka cast, sad kontam sto si kuci a ne na tribinama.

Kompleks... tipican primjerhabib je napisao/la:i kakve veze ima grbavica sa namavedator je napisao/la:Samo na istoku danas više navijača nego juče na čitavoj grbavici.![]()
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Haksss, johntravolta123, OzmoodPinglewood, Rodman, Vanja8 i 72 gosta.