Ako Adil nastavi 'vako, stavit cu njegovu i to jos vecu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
mogo si veću sliku stavit
[/quote]
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma bio je neko sigurno u Lukavici danas, čekam izvještaj od takvih 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
TO JE TO !!! Bez ikakvog respekta, samo TRPAJ! ovo je trening pred derbi! 
Nije trening jos zavrsio..Imamo jos dva treninga sadnime_tm87 je napisao/la:TO JE TO !!! Bez ikakvog respekta, samo TRPAJ! ovo je trening pred derbi!
ovo je onaj ujutro ...Amar_TM87 je napisao/la:Nije trening jos zavrsio..Imamo jos dva treninga sadnime_tm87 je napisao/la:TO JE TO !!! Bez ikakvog respekta, samo TRPAJ! ovo je trening pred derbi!
i da povlacim sve ono sto sam u pocetku sezone pricao za Adilovica. Kapa dole majstore!
Evo gledam raspored Sirokog do kraja prvog dijela sezone, i mogu vam reci da imaju pravo dva teska gostovanja. Prvo je u Travniku a druge je na Otoci i onda dolaze prvu tekmu drugog dijela sezone nama. Tako da bukvalno receno oni imaju dva teska Sarajevska gostovanja. Nadam se da ce makar ih Olimpic oderati u ovom prvom dijelu sezone.

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
- spielführer_21
- Kontakt:
Jesi li ti radio tekstualni prijenos?aleksandar_veliki je napisao/la:Sad s tekme. Zeljo igrao koliko mu treba. Kod gola kiksala dva stopera, no desava se. Rutinska pobjeda, Zeba i Smajic najopasniji, jednostavno su oni ti koji kreiraju opasnosti, prave visak i tako. Trcalo se dobro, Svraka i Jamak sasvim solidno, kao i Kvesic. Ne znam, po meni je najlosija karika mali Benjo, moras kao bocni koji put i centrirati, probiti.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- spielführer_21
- Kontakt:
Ma ne pitam zboh toga, nego na tekstualnom je bilo da je upravo Benjo asistirao Svraki, a Zeba zakazao u prvom poluvremenu. Pa reko da se nisi posvađao sa samim sobom 
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Acu sam ja čekao, znam da se on drži parole "gdje god igraš ti, tebe pratim ja"
Jel' dobio ko žuti od Željinih igrača?
I kod golova jesu li bile fine izigrane akcije ili su golovi došli kao plod greški igrača Slavije?
Jel' dobio ko žuti od Željinih igrača?
I kod golova jesu li bile fine izigrane akcije ili su golovi došli kao plod greški igrača Slavije?
Ž '21!
- Seahawks Boy
- Kontakt:
Raspad sist., ovaj Slavije
Samo Gazi !
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Aco iz Lukavice, ja iz Banovića. Moram kazati da je u tim Banovićima jako dosadno, što se ne bi reklo i za Lukavicu. Petarda je pukla, bez obzira što je Slavija uz Slobodu najlošija u ovoj polusezoni.
Slijedeća stanica Grbavica i Čelik. Nadati se pobjedi bez primljenog pogodtka, a onda se skoncetrisati na Sarajevo.
Slijedeća stanica Grbavica i Čelik. Nadati se pobjedi bez primljenog pogodtka, a onda se skoncetrisati na Sarajevo.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Ne znam kada je zadnji put Travnik pobijedio Široki, obično Zlatan Mijo Jelić na vrijeme iskešira novac, tako da je tu trica za Široki sigurna. Mesari se samo na nas napale.BlueTiger je napisao/la:Evo gledam raspored Sirokog do kraja prvog dijela sezone, i mogu vam reci da imaju pravo dva teska gostovanja. Prvo je u Travniku a druge je na Otoci i onda dolaze prvu tekmu drugog dijela sezone nama. Tako da bukvalno receno oni imaju dva teska Sarajevska gostovanja. Nadam se da ce makar ih Olimpic oderati u ovom prvom dijelu sezone.![]()
Izgleda da ce tako biti, zato sam i spomenuo da ocekujem tri boda sa Otoke ako nista.voltron30 je napisao/la:Ne znam kada je zadnji put Travnik pobijedio Široki, obično Zlatan Mijo Jelić na vrijeme iskešira novac, tako da je tu trica za Široki sigurna. Mesari se samo na nas napale.BlueTiger je napisao/la:Evo gledam raspored Sirokog do kraja prvog dijela sezone, i mogu vam reci da imaju pravo dva teska gostovanja. Prvo je u Travniku a druge je na Otoci i onda dolaze prvu tekmu drugog dijela sezone nama. Tako da bukvalno receno oni imaju dva teska Sarajevska gostovanja. Nadam se da ce makar ih Olimpic oderati u ovom prvom dijelu sezone.![]()
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ovakve utakmice se i moraju dobivati na ovaj način, ličimo na ekipu, rutinski odrađujemo tekme u kojima smo unaprijed upisali bodove, mada je bilo malo straha nakon prvih 20 minuta, ali uspješno smo to prebrodili.
Svaki naredni protivnik strepi od nas, ma koliko oni pričali suprotno.
Čelika treba odraditi već u prvom, znamo da će oni zapeti i igrati dosta na silu, ali mi smo i igrački i fizički jači od njih i to treba iskoristiti. Amar će se za to pobrinuti.
Važno je da za derbi nema suspendovanih igrača.
Svaki naredni protivnik strepi od nas, ma koliko oni pričali suprotno.
Čelika treba odraditi već u prvom, znamo da će oni zapeti i igrati dosta na silu, ali mi smo i igrački i fizički jači od njih i to treba iskoristiti. Amar će se za to pobrinuti.
Važno je da za derbi nema suspendovanih igrača.
Ž '21!
tek se sad vidi kolko smo imali tezak raspored na pocetku, i da je trebalo duze vremena da se preptrpi sok od makabija, al zaoto sad GAZI
- Seahawks Boy
- Kontakt:
Važna pobjeda!
Pobjediti sljedeću utakmicu protiv Čelika na Grbavici, pa onda savladati pitare.
Pobjediti sljedeću utakmicu protiv Čelika na Grbavici, pa onda savladati pitare.
BRAVO ŽELJO!!! BRAVO MOMCI!!! BRAVO AMARE!!!
Joj što nas je krenulo ljudi, a moralo je već jednom samo je bilo pitanje vremena!
Ja iskreno mislim da je vrijeme da pitići pognute glave napuste Grbavicu! Došao je i taj vakat. SVI ZAJEDNO DO POBJEDE! Vratite se na tribine pobjegle ptičice, sad nemate razloga za izgovor! Svi za Želju!
Joj što nas je krenulo ljudi, a moralo je već jednom samo je bilo pitanje vremena!
Osim - drugo ime za Želju !
ARMAGEDONi sta je ovo???,
Zadnja izmjena: BlueTiger, dana/u 30 okt 2011, 17:31, ukupno mijenjano 2 puta.