Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dobili ove predzadnje 2-1
Gledaj derzeleza gol razlike, jel moguce 
Zrinjski u finišu sezone kupio opstanak 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
10:194 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
dovoljno je vidjeti da je velikan iz predgrađa u vrhu tabele, ne ponovilo se
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Sta su ovi kosarke igrali, golovi van 16 trica..
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
A jeste probrali sezone.. Celik 2. i 4. ... ja mislim da su to dvije od par sezona gdje se nije borio za opstanak 
od 2011 do 2015/2016 celik je zavrsavao izmedju 4 i 8 mjesta tako da je ta prica o borbi za optanak konstantnoj floskula nastala zbog zadnje dvije sezone kada smo se provukli kao niko nikadFliX je napisao/la:A jeste probrali sezone.. Celik 2. i 4. ... ja mislim da su to dvije od par sezona gdje se nije borio za opstanak
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Neki dan pijem fuka preko puta mene neka djevojka sjedi, ja bleno i kontam ko je??? Po sata kad skontah Nadina.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Pa sta je bilo, je li pogresna tableta ili je stvarno senilnost?Penaltiky je napisao/la:Neki dan pijem fuka preko puta mene neka djevojka sjedi, ja bleno i kontam ko je??? Po sata kad skontah Nadina.
Ma ona što vodi PL, kako ne pijem mozak mi ne radi.FliX je napisao/la:Pa sta je bilo, je li pogresna tableta ili je stvarno senilnost?Penaltiky je napisao/la:Neki dan pijem fuka preko puta mene neka djevojka sjedi, ja bleno i kontam ko je??? Po sata kad skontah Nadina.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ubiparip je sve dogovorio s čelnicima novog bh. premijerligaša i sigurno da će biti veliko pojačanje za ovaj tim. Kako saznajemo Ubiparip večeras dolazi u Tuzlu, a sutra će nakon ljekarskih pregleda potpisati dvogodišnji ugovor s ovim timom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Treba otvoriti temu PL BiH Nostalgija ili tako nesto... Vrijedi se prisjetiti magicnih trenutaka u ovoj mahnitoj ligi 
- Beduin
- Kontakt:
Al Sloboda mora uvijek biti hafifna, kao domacin 17. a u gostima 7. na tabeli.akisarajevo92 je napisao/la: iako je bilo slicnih sezona nijedna nije bila kao ta 07/08
ali vrijedi se prisjetiti i sezone kad su bila 22 tima
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
IzvoliteSlevinKelevra je napisao/la:Treba otvoriti temu PL BiH Nostalgija ili tako nesto... Vrijedi se prisjetiti magicnih trenutaka u ovoj mahnitoj ligi
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Priznaj da je zenica najjjacaMCMXLVI je napisao/la:IzvoliteSlevinKelevra je napisao/la:Treba otvoriti temu PL BiH Nostalgija ili tako nesto... Vrijedi se prisjetiti magicnih trenutaka u ovoj mahnitoj ligi![]()
![]()
ma štimali su stoperi ovi i golman milion %arelinho je napisao/la:Ja ne vjerujem da su ovi štimali. Jednostavno su loša ekipa i ovaj im vlasnik traži krivca zbog toga, a nije u stanju da pogleda situaciju realno i da vidi da su teški odron.
nema ko drugi ni štimat....ovaj saznao via-via rekli mu ljudi operi se jer ti je famflanje ako te uhvate...niko ti neće vjerovat da nisi znao...
košto mu i ne vjerujem....svi lažu iz tog kluba, petljanje i to svi uglas izjave daju...
ovdje jedino Sarajevo nije bilo u krizi kad je igralo s ovima, zveknemo šampiona aktuelnog s 4 komada i sad šatro čudno što smo zvijezdi dali 4??? jest ali ono kako nismo duplo.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma ništa se to ne može dokazati sve i da je istina, pogotovo ako ne postiji neki pismeni trag (poruka i sl.), video ili audio, a sumnjam da to postoji i ako je postojalo, vjerovatno je obrisano.
Tako da će od svega ovoga biti "tresla se gora, rodio se miš", eventualno će ova dvojica biti odstranjena iz kluba i tjt.
Tako da će od svega ovoga biti "tresla se gora, rodio se miš", eventualno će ova dvojica biti odstranjena iz kluba i tjt.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovo prvi put sad vidimtale07 je napisao/la:Priznaj da je zenica najjjacaMCMXLVI je napisao/la:IzvoliteSlevinKelevra je napisao/la:Treba otvoriti temu PL BiH Nostalgija ili tako nesto... Vrijedi se prisjetiti magicnih trenutaka u ovoj mahnitoj ligi![]()
![]()
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Beduin
- Kontakt:
De nek neko postavi te ofirne golove i situacije Zvijezde, jer ove golove sto su Zeljo i Sarajevo dali mi ne izgledaju kao pusteni.DenchiNL je napisao/la:ma štimali su stoperi ovi i golman milion %arelinho je napisao/la:Ja ne vjerujem da su ovi štimali. Jednostavno su loša ekipa i ovaj im vlasnik traži krivca zbog toga, a nije u stanju da pogleda situaciju realno i da vidi da su teški odron.
nema ko drugi ni štimat....ovaj saznao via-via rekli mu ljudi operi se jer ti je famflanje ako te uhvate...niko ti neće vjerovat da nisi znao...
košto mu i ne vjerujem....svi lažu iz tog kluba, petljanje i to svi uglas izjave daju...
ovdje jedino Sarajevo nije bilo u krizi kad je igralo s ovima, zveknemo šampiona aktuelnog s 4 komada i sad šatro čudno što smo zvijezdi dali 4??? jest ali ono kako nismo duplo.....![]()
![]()
Komparacije radi, pogledaj golove koje je Zeljo primio protiv Leotara u onoj sezoni kad su osvojili ligu, a Sloboda ispala, ili u istoj sezoni golove Goska protiv Veleza, i onda kad uporedim s ovim golovima u ovoj sezoni, ovo ni ne lici na stimanje.
A sto Faraon kaze, na kraju se nista ni ne desi, a daavno se mogla ova liga stabilizovati koliko-toliko, da je bilo volje istraznih organa i Saveza, ali kako kad od njih sve i krece (mislim na Savez).
Cini mi se da sam procitao negdje da Skahic i jos neki igrac imaju na telefonima poruke drugih igraca gdje su upitani da namjeste i oni odbili te da su vec policiji to pokazali, tako da se iskreno nadam da ce se nesto uraditi po tom pitanju. Na nekome se kola moraju slomiti, a daleko je lakse i bezbolnije preko neke tamo Zvijezde09, nego klubova koji imaju ime u nasoj drzavi, nazalost.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.