FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
jel se popunio 6 autobus ?
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Najavljuju lijepo vrijeme do kraja sedmice, bit će pun Tušanj 
igraj igraj slobodooo igraj sad zbog naaas

1:1 danas kao sto gledam.. Benko za njih i Ordaga za nas..
Danas ako Benko zaigra od pocetka bice problema,jer je to jedini kvalitetan igrac u ekipi sa Koseva..ostalo prosjek..
Danas ako Benko zaigra od pocetka bice problema,jer je to jedini kvalitetan igrac u ekipi sa Koseva..ostalo prosjek..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
HAJDE BUDALEEEEE!!!! SVII NA KOSEVOOO! YEBEEEM TEE SARAJVOOOOOO!!! OOOOOO VOLIM TE SLOBODOOO NANANANANNANA TI SI NASA SVETINJA, SVETINJA!
Prolazimo danas 100%, naravno o5 kazem ako sve bude regulara...
Prolazimo danas 100%, naravno o5 kazem ako sve bude regulara...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
danas ce bit uprilicena cestitka za dan bubrega celnicima fk sarajevo, ispadanjem iz kupa hahaha
Mozda je neko ranije i napisao, ali zanima me koliko dugo ce pauzirati Mehmedagic ?
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Malena, ja sam se nadamo da mozemo ti i ja u neki ozbiljniju i duzu vezu, a sad sam poceo sumnjat u tvoju zenskost.. hmmm
@Beduin samo ti sa kamilama uzivaj i pij, boli te...
@slana_krv ja kako sam cuo 14 dana, za Velez ce bit spreman
@Chinaglija odbij od cure bolan, bolan...
@Beduin samo ti sa kamilama uzivaj i pij, boli te...
@slana_krv ja kako sam cuo 14 dana, za Velez ce bit spreman
@Chinaglija odbij od cure bolan, bolan...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
GAZI SARAJLIJICE DANAS!
0:2.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Sa tvoje tastature, u Bozije usiNYKnicks Fan je napisao/la:GAZI SARAJLIJICE DANAS!
nop, lijepa djevojcica pravokrmpotich je napisao/la:A sta ako je aerials niko drugi do Goran KarkinBeduin je napisao/la: A tek shemale?![]()
Jos kad jucer nekom napisa "jarane", reko izofira se, proradi onaj muski vokabular.![]()
![]()
![]()
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Samo da znate da su vam nastimali sudije za danas jer u subotu u restoranu Bosna na Ilidzi sjedili su smetljari Valjic sto vam danas sudi i Jakupovic a ceh su im platili krmak Prolic i Pilav koji vjerovatno urgiraju za Sarajevoooo.... Dosli su oko 23 h a ostali su do iza 03 h iza ponoci
Poslao mi prijatelj iz Sarajeva
pa ja vjerovatno će protiv selje sudit ovaj Jakupović, kako je covjek sramotno sudio protiv Čelika.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Samo da znate da su vam nastimali sudije za danas jer u subotu u restoranu Bosna na Ilidzi sjedili su smetljari Valjic sto vam danas sudi i Jakupovic a ceh su im platili krmak Prolic i Pilav koji vjerovatno urgiraju za Sarajevoooo.... Dosli su oko 23 h a ostali su do iza 03 h iza ponoci
jbt cijeli stadion mu je skandirao lopove, jeb mu hodža matere pičččku
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Tužioci Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine otovrili su istragu povodom tvrdnji predsjednika Slobode, Azmira Husića, o premiranju tuzlanskog kluba od strane aktuelnog bosanskohercegovačkog prvaka FK Sarajevo. Mnogo prašine u bosanskohercegovačkoj sportskoj javnosti podigla je izjava Azmira Husića kako je od strane FK Sarajevo tiuzlanskom klubu nuđeno 20.000 KM za pobjedu protiv Mladosti iz Velike Obarske u 29. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine. Iz Sarajeva su negirali takve tvrdnje, a SportSport.ba saznaje da su Tužioci Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine tim povodom pokrenuli istragu u sklopu koje je za svjedoka pozvan prvi čovjek Slobode.
Na adresu FK Sloboda, prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, stigao je poziv u kojem stoji da se Husić sutra u 14:00 treba pojaviti u prostorijama FSBiH u svojstvu svjedoka, a ukoliko se ne odazove pozivu, postoji mogućnost njegove suspenzije.
hahaha da suspenduju suspendovanog covjeka, jos ce reci i da laze i vidjet cete da ce Husicu zabraniti da se dozivotno bavi fudbalom
Na adresu FK Sloboda, prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba, stigao je poziv u kojem stoji da se Husić sutra u 14:00 treba pojaviti u prostorijama FSBiH u svojstvu svjedoka, a ukoliko se ne odazove pozivu, postoji mogućnost njegove suspenzije.
hahaha da suspenduju suspendovanog covjeka, jos ce reci i da laze i vidjet cete da ce Husicu zabraniti da se dozivotno bavi fudbalom
On je pozvan u svojstvu svjedoka.Mortus je napisao/la:Tužioci Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine otovrili su istragu povodom tvrdnji predsjednika Slobode, Azmira Husića, o premiranju tuzlanskog kluba od strane aktuelnog bosanskohercegovačkog prvaka FK Sarajevo. Mnogo prašine u bosanskohercegovačkoj sportskoj javnosti podigla je izjava Azmira Husića kako je od strane FK Sarajevo tiuzlanskom klubu nuđeno 20.000 KM za pobjedu protiv Mladosti iz Velike Obarske u 29. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine. Iz Sarajeva su negirali takve tvrdnje, a SportSport.ba saznaje da su Tužioci Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine tim povodom pokrenuli istragu u sklopu koje je za svjedoka pozvan prvi čovjek Slobode.
Ako se odazove uredu je.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Isto sam pitao za vikend, dobio sam odgovor 15 dana. Vjerujem da je tacno, jer je provjeren forumas odgovorio na moje pitanjeslana_krv je napisao/la:Mozda je neko ranije i napisao, ali zanima me koliko dugo ce pauzirati Mehmedagic ?
-
batigol777
- Kontakt:
Imal prenos utakmice gdje?
Sretno vam danas razvalitr i sudije i sarajevo
Sretno vam danas razvalitr i sudije i sarajevo
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Mene uopste nece iznenadit ako ispadnemo veceras iz Kupa, momcima svaka cast stvarno na dobrim igrama i zalaganju ali vidjet cemo veceras koliko ce moci i sta ce uraditi, ne vjerujem bas u svakakve price o vecerasnjoj utakmici, sve ce se vidjeti, sretno svima koji budu isli u Sarajevo i da se vrate sa prolazom dalje.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Sretan put svima koji su krenuli na Kosevo, da nam se vratite sretni jer smo prosli dalje! Nadam se da će večeras Fukare i pored svega skandirati ime Vedrana Puljića, te svima pokazat, da smo dobri ljudi!
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Odigrao sam keca na jufke al kad bi ih iznabijali nogama tačno bi tiket pojeo
ah,da....NATASA JE **** OGNJENEEEEE,OGNJENEEE

ah,da....NATASA JE **** OGNJENEEEEE,OGNJENEEE
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.