više liči na Pahlavija
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
- VivaLaStella
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
🎶 Oohh, it's Carrick, you know
Hard to believe it's not Scholes 🎶
Hard to believe it's not Scholes 🎶
- Pensioner26
- Kontakt:
kako to da Rusija ili Kina do sada nisu doturili koju atomsku Iranu 
- ArtemisFowl
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ostali još putin i xi, orban pred porazom, spala radnja na dvije torbe
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jedan od intelektualaca koji je ne tako davno tvrdio da Izrael nikad ne bi bombardovao bolnicuBosniaBoston je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:47Ostali još putin i xi, orban pred porazom, spala radnja na dvije torbe
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ode Burj Al Arab pogodjen i on vcrs pored aerodroma ne bi me cudilo da ponovno probaju i khalifu da pogode
- Wilshere10
- Kontakt:
Sve sto Iran pogodi, to je za slavlja. Pogotovo ako pogađa ove okolne kozoj3be. 
Ovako to rade politicari kojima je dobrobit vlasitog naroda i drzave na prvom mjestu. Bosnje ce naravno nastavit plakat za ummetom makar sve gorilo ovjde.
Srce, čast i ponos!
- VensanKasel
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Poceli su (zna se čiji) botovi udarati po kosovu odnedavno po twitteru, po nalogu službe
#Punoljetstvo
Ako nekako uspiju pogodit Burj Kalifu da li su onda jaki?ArtemisFowl je napisao/la: ↑28 feb 2026, 22:35Chifutski poklonici. Pitanje je zašto pojedini forumaši ovako slave, kome odgovara slab Iran?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ako moramo pušiti ći.futsku karinu da bi imali zemlju, daBogda mi sutra Vučić bio predsjednik.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Wilshere10
- Kontakt:
Ako Vjosa misli da bi ih ovakva Amerika zaštitila ako Srbija krene, onda je gluplja od vas koji tvrdite da "tako treba". 
kosovu sve i da protiv nas pricaju ne zamjerim jer njima opstanak ovisi o dubini uvlacenja americi u sup.ak, slicno kao i nama
-
19vendetta87
- Kontakt:
Pamte ljudi koliko su im Ameri valjali u proslosti.
Dok god su protiv Srba i Rusije, Kosovari ce njih podrzavati pa taman da istrijebe pola Bliskog istoka.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nisam siguran da postoji narod koji je vise americke kite popusuo od naseg,ali nekako nas ne J*** 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Skola Ilije ZivkovicaBosniaBoston je napisao/la: ↑28 feb 2026, 23:07Poceli su (zna se čiji) botovi udarati po kosovu odnedavno po twitteru, po nalogu službe
Srce, čast i ponos!
- Marsal
- Kontakt:
Da ih ne bi zaštitila Srbija bi jučer krenula.Wilshere10 je napisao/la: ↑28 feb 2026, 23:09Ako Vjosa misli da bi ih ovakva Amerika zaštitila ako Srbija krene, onda je gluplja od vas koji tvrdite da "tako treba".![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Amazon [Bot], ArtemisFowl, CAGarfia, MaroonBjelave, nerkolfc, OldTownDistrict, rio_Ferdy88, Rosicky, Sensei, Wilshere10 i 25 gostiju.