Jug ce se tretirati kao domaca tribina kao i protiv Zete,Orebra...

Sto bi se reklo,rupe u zakonu.

Ajde,kupujte te karte,nemojte stediti na nama.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sabanima kokuzanerima poput tebe je puno i 1KM, znam vas u dusuavlami97 je napisao/la:Šta je ovo? Neko se zajebava? Recite mi da je ovo šala ili udbaši pokazuju ponovo svoje pravo lice. Pardon konstantno. Cijena juga i sjevera različita. Čuj ima sjeverozapad, a nema jugozapadEvolution87 je napisao/la:ne vjerujem da je ovo tacno. Koliko znam sjever i jug bi trebali imati istu cijenuHigh je napisao/la:![]()
![]()
. Nema ni centralni dio zapada. Jah udbaša, jah go.vana.
![]()
S obzirom da je Dino papčić, pokrenuo rat protiv nepravilnosti u BH fudbalu. Što ga papčić sam krši? Đubrad udbaška.
nadam se banu ovog lika,provocira i vrijedja,ja sam dobio ban nizasta! Vama po pravilima pripada pola juga,to neces da spomenes,treba vam prepoloviti jug da se skupite kao sardine kao mi na sugaviciavlami97 je napisao/la:Šta je ovo? Neko se zajebava? Recite mi da je ovo šala ili udbaši pokazuju ponovo svoje pravo lice. Pardon konstantno. Cijena juga i sjevera različita. Čuj ima sjeverozapad, a nema jugozapadEvolution87 je napisao/la:ne vjerujem da je ovo tacno. Koliko znam sjever i jug bi trebali imati istu cijenuHigh je napisao/la:![]()
![]()
. Nema ni centralni dio zapada. Jah udbaša, jah go.vana.
![]()
S obzirom da je Dino papčić, pokrenuo rat protiv nepravilnosti u BH fudbalu. Što ga papčić sam krši? Đubrad udbaška.
sjever je napisao/la:Hahhahahha joj kona što se isprovaljivaše.Dino živio ti nama tako treba sa malenim
Mislim da je ovo dobro razmisljanje ali se opet islo logikom da se uzme love koliko god moze ali za ocekivati je nesto radikalno na derbiju u 29.koluEvolution87 je napisao/la:Meni se ovo ne svidja. Kad je vec jug otvoren trebalo je staviti istu cijenu kao i sjever, ipak mi njima gostujemo u utakmici koja ce vjerovatno odluciti sampiona pa oni mogu napraviti sranje oko karti kao sto je bilo prethodnih godina. Ako smo kontali "zaraditi" na njima trebalo je zatvoriti jug, a otvoriti jugozapad i cijena 15KM
Ma pustite ih braco,derbi ce biti i proci,oni jos nece skontati o cemu se zapravo radi,i da niko njima nije otvorio tribinu jug,ali sto ce je oni napuniti,to je njihov izbor...Armala je napisao/la:Kako ne kontate da je zabrana za gostujuce i fino pise za clanove FKS jug 8 kerma, kako smo vam šuknuli ovo je strasno
Papak ne papak daces cenera u kasu klubu koji to moze iskoristiti da premira klubove protiv kojih cete igrati.avlami97 je napisao/la:Prvo postoji zabrana gostujućih navijača. Tačno je da trebamo u normalnim okolnostima dobiti pola juga na Koševu, ali isto je tako tačno da vi ne bi mogli dobiti više od 500 karata na Grbavici.
Različita cijena karata za iste tribine jug-sjever, je kršenje propisa UEFE i NFSBiH, a protiv nepravlnosti je Dino pokrenuo RAT, pa zar nije papčić.
Jes, jes al zato ima opcija bojkota pa mozda feninga ne dobijetebagrcavi je napisao/la:Ima tekma i na Grbavici.