Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- theboss_RD07
- Kontakt:
Re: Manchester United FC
Ed Woodward says Memphis Depay is just the first of a number of signings Manchester United will make in the summer transfer window.
http://www.manchestereveningnews.co.uk/ ... al-9256573
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Jest da je 4. mjesto sigurno, al' krenuti na Arsenal sa Fellom je cisto gubljenje vremena. Ponavaljam, igrac odluke najmanje 6 x, no ipak gledajuci sa strane napretka igre, korak nazad.
Neka gurne Perreiru, bilo koga, samo da igra ima taj neki x faktor a ne da pomenutog markiranju cim izadje na teren.
Luj vazi za velikog takticara a vrijeme je da to i pokaze.
Neka gurne Perreiru, bilo koga, samo da igra ima taj neki x faktor a ne da pomenutog markiranju cim izadje na teren.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Vala si upravu,jest covjek donio puno dobrog al brate daj malo pokusaj sa brzim pokretnijim igracem vise i on i njegov skok al nazalost nekim golovima je zacementirao poziciju kod van gala u prvoj postaviOnlyUnited je napisao/la:Jest da je 4. mjesto sigurno, al' krenuti na Arsenal sa Fellom je cisto gubljenje vremena. Ponavaljam, igrac odluke najmanje 6 x, no ipak gledajuci sa strane napretka igre, korak nazad.
- red devil88
- Kontakt:
Nisam pisao ne pamtim od kad,ali sam pratio sta se sve pise ovde,sad sto se tice ove sezone zadovoljan sam sto se vracamo u LP mislim da vise nije ni bilo moguce sa ovim veznim redom i odbranom prije svega.Sto se tice transfera jako sam zadovoljan izgleda da je ED uletio u semu kako treba da radi,vec je doveo Depaya za kojeg tvrdim da ce bit masina jer sam ove sezone gledao skoro svaku utakmicu PSV-a i strasan je igrac.Ako se dovede dobar stoper koji ce sastavit bar 16 utakmica u nizu da se ne povrijedi bicu zadovoljan,u vezi je potreban igrac kalibra Verati i nista ispod toga,jer od Caricka sl sezone ne ocekujem previse prvenstveno radi godina a i sve je skloni povredama.Napad se ne mora nadogradjivati Rooney,RVP,Willson i Depay su sasvim dovoljni.I moja rodjendanska zelja je da se dovede taj **** bek koji ce Valenciju sto dalje otjerati od prvog sastava,nemojte mislit da ga ne cjenim i sve sto je do sad uradio za United ali brat bratu nije on kalibar za najvece domete.
Jedva cekam da se sezona zavrsi i da pocne slijedeca sa nadam se puno jacim Unitedom i pohodom na sve trofeje.LVG mora sl sezone mnogo vise jer ne vjerujem da ce se tolerisati jos jedna sezona bez trofeja a i igra ove sezone nije bila bog zna stga ,trazila se ta idealna formacija mjenjala se postava i ja iskreno jos uvijek ne znam koja je to tacno formacija kojom mi igramo i na koji nacin on hoce da igra njegov tim,mora se dosta toga promjeniti jer ne vjerujem da ista mozemo sa taktikom dodaj youngu(ne vjerujem da se mogo vratiti nakon on shitstorma u ovo formu) ubacaj na Fellainija pa sta bude,ista uradit na vecem nivou a pogotovo ne u LP. Eto reko da nesta malo napisem posto nisam dugo
Jedva cekam da se sezona zavrsi i da pocne slijedeca sa nadam se puno jacim Unitedom i pohodom na sve trofeje.LVG mora sl sezone mnogo vise jer ne vjerujem da ce se tolerisati jos jedna sezona bez trofeja a i igra ove sezone nije bila bog zna stga ,trazila se ta idealna formacija mjenjala se postava i ja iskreno jos uvijek ne znam koja je to tacno formacija kojom mi igramo i na koji nacin on hoce da igra njegov tim,mora se dosta toga promjeniti jer ne vjerujem da ista mozemo sa taktikom dodaj youngu(ne vjerujem da se mogo vratiti nakon on shitstorma u ovo formu) ubacaj na Fellainija pa sta bude,ista uradit na vecem nivou a pogotovo ne u LP. Eto reko da nesta malo napisem posto nisam dugo

Glory Glory Man United !!! 

Zaboravih napomenuti, niko Zahu da pohvali? Joj kad se sjetim strucnjaka koji su **** Moyesu kcerku sto ne ubacuje Zahu, a li totalni flop XD
- majestic24
- Kontakt:
Policeman je napisao/la:Ed Woodward says Memphis Depay is just the first of a number of signings Manchester United will make in the summer transfer window.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Bale, Kane, Hummels, Ottamendi, Clyne, Depay (koji je vec dosao), Firmino, Cavani...
Nikako da nas neko poveze sa veznjakom koji nam najvise treba. Fkt me to pocinje nervirati, vezni red nam treba pojacanja, barem jedan kvalitetan veznjak mora doci a mi se s igracima na toj poziciji skoro nikako ne povezujemo.
Nikako da nas neko poveze sa veznjakom koji nam najvise treba. Fkt me to pocinje nervirati, vezni red nam treba pojacanja, barem jedan kvalitetan veznjak mora doci a mi se s igracima na toj poziciji skoro nikako ne povezujemo.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- majestic24
- Kontakt:
Kane,Firmino,Cavani...sve bih ja to dao za jednog Mullera. Najveca je steta povlaci Rooneya na mjesto organizatora igre. Njegovo je mjesto u napadu,a iza ledja mu staviti Mullera. Perverzija jbt.
Kakav nam to veznjak treba??? Imamo Herreru,jedino nema adekvatnu zamjenu. Nama treba jedan dobar trkac u sredini,koja je dobar u defanzivi,a moze i povuci loptu prema naprijed kad treba.
Kakav nam to veznjak treba??? Imamo Herreru,jedino nema adekvatnu zamjenu. Nama treba jedan dobar trkac u sredini,koja je dobar u defanzivi,a moze i povuci loptu prema naprijed kad treba.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Gundogan je više nego ozbiljno povezivan sa nama, uostalom rekao je LVG da će taj veznjak sigurno doći, zamjena za Carricka, prošle sedmice na presici, jer ne možemo se osloniti na ovakvog Carricka u sezoni gdje ćemo igrati na 4 fronta.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma razik je Gundogan brate. Ja sam i ranije pisao za njega, to je po meni jedan od najboljih veznjaka na svijetu ali ga je ova povreda dobro zajebala. U Dortmundu, bar u ovakvom BvBu, on nikada nece vratiti stari nivo ali bi u Unitedu mogao. Veliki je rizik. Ja sam za Verrattia ili Carvalha, Schneiderlin bi bio prvi izbor ali njega takodjer muce povrede.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Za Verattia nemamo šanse, neće ga šeik pustiti, tako da to ne treba ni pokušavati. Carvalho je isto tako mačak u vreći, nisam siguran koliko je on dobar izbor za tu poziciju, prije bi Morgana tu volio vidjeti, ako ga Arsenal ne uzme, jer su oni ozbiljno zagrizli.
Gundo se oporavio koliko toliko zadnjih pola god, startovao je većinu tekmi, naravno nije još na onoj razini od ranije, ali polako napreduje, sad hoće li naši procijeniti da je to ohrabrujuće i rizikovati ostaje da saznamo
Gundo se oporavio koliko toliko zadnjih pola god, startovao je većinu tekmi, naravno nije još na onoj razini od ranije, ali polako napreduje, sad hoće li naši procijeniti da je to ohrabrujuće i rizikovati ostaje da saznamo

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Neki deal moze doci ako PSG ozbiljno zagrize za Angela, u toj situaciji imamo sanse za Verrattia. Ja Di Mariu niposto ne bi pustio ali bi nam on bio sansa u toj prici, pogotovo ako klub stvarno zeli Balea.
Vidjet` cemo, ima kalkulacija bruku tako da nas ocekuje interesantno ljeto. LvG najvjerovatnije ostaje, ne podrzavam naravno, tako da se samo nadam kako ce pametno potrositi novac.
Vidjet` cemo, ima kalkulacija bruku tako da nas ocekuje interesantno ljeto. LvG najvjerovatnije ostaje, ne podrzavam naravno, tako da se samo nadam kako ce pametno potrositi novac.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
-
- Kontakt:
A jel veznjak Mensah? Decko sa kojim se povezujrmo iz portugalske lige.Momak je iz Gane zna li neko ista vise??
Jeste, veznjak je ali to bi bilo bas kockanje. Njegov dolazak moze ali za rotacije.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC

Nek je sretan Pat.

- theboss_RD07
- Kontakt:
Sretan rodjendan nasem RATNIKU,uzmi to finale Evra jos jednom

Di Maria i RVP su izgleda spremni za Arsenal, Rooney i Shaw out.
''Neka me mrze samo da me se boje''
I Rojo bi mogao igrati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.