Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
- OnlyUnited
- Kontakt:
Re: Manchester United FC
Valencia-----Small----Jones----Rojo
------------------Blind
--------Herrera---------Fella
Mata---------------------------Young(Angel)
------------------RVP
Nesto slicno. Mata ce igrati jer je zaduzen za penale, a Luj ga ionako forsira vec odredjeno vrijeme. Na drugoj strani, utakmica bez nekog pritiska, pa mozda Angel uskoci umjesto Younga.
E sad sto bi vise volio viditi malog Perreiru, Wilsona i tako to, je druga prica.
------------------Blind
--------Herrera---------Fella
Mata---------------------------Young(Angel)
------------------RVP
Nesto slicno. Mata ce igrati jer je zaduzen za penale, a Luj ga ionako forsira vec odredjeno vrijeme. Na drugoj strani, utakmica bez nekog pritiska, pa mozda Angel uskoci umjesto Younga.
E sad sto bi vise volio viditi malog Perreiru, Wilsona i tako to, je druga prica.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Nema Perreire jer igra za Brazil U20...
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ma nek gura i Adu ispod spica, samo da gledamo neke promjene te bolju i direktniju igru.
Ako nista, u slucaju promjena mozemo se nadati necemu, a ne da je sve procitano odma u startu.
Ako nista, u slucaju promjena mozemo se nadati necemu, a ne da je sve procitano odma u startu.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
I ja bii volio vidjeti sutra kreativniji Utd sa napadackom igrom,znaci nesto ovako naprijed:
---------------Blind-----------------
----Herrera-------Di Maria/Januzaj
Mata---------------------------Young
-------------RvP/Falcao----------
Mislim bi ovo moglo proci,npr Di Maria je ovu poziciju u Realu prosle sezone cijelo vrijeme igrao pa mislim da nije nikakav problem da ga i mi tu vidimo
---------------Blind-----------------
----Herrera-------Di Maria/Januzaj
Mata---------------------------Young
-------------RvP/Falcao----------
Mislim bi ovo moglo proci,npr Di Maria je ovu poziciju u Realu prosle sezone cijelo vrijeme igrao pa mislim da nije nikakav problem da ga i mi tu vidimo
PROGNOZA

MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
U21 ekipa osvojila ligu. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma @Policajac nije vise tesko ni pogodit postavu,evo zadnjih 7 8 utakmica isti igraci ista taktika,protivnicki treneri se uopste ne trebaju truditi kako da odigraju protiv nas kad se sve zna.Posle Chelsea se vec nesto moralo mijenjat jer je bilo ocigledno da nam nedostaje ideje u igri,Everton nas je docekao isto kao i Chelsea sa jakim bunkerom i dobrom kontrom i svaki put ce to uspjeti protiv nas i dosadasnje igre.Protiv WBA se jednostavno moralo pripremiti za bunker i razbijanje istog ali nastavilo se dosadnom igrom,zato protiv Arsenala je vrijeme da se nesto proba novo,da se igra brze i kreativnije a ne svaki put isto 

u pravu si izvodi istu postavu u posljednje vrijeme ali posto jos ima minimalne sanse za 3 poziciju mislim da ni protiv Arsenala nece puno mjenjatiPoligon10 je napisao/la:Ma @Policajac nije vise tesko ni pogodit postavu,evo zadnjih 7 8 utakmica isti igraci ista taktika,protivnicki treneri se uopste ne trebaju truditi kako da odigraju protiv nas kad se sve zna.Posle Chelsea se vec nesto moralo mijenjat jer je bilo ocigledno da nam nedostaje ideje u igri,Everton nas je docekao isto kao i Chelsea sa jakim bunkerom i dobrom kontrom i svaki put ce to uspjeti protiv nas i dosadasnje igre.Protiv WBA se jednostavno moralo pripremiti za bunker i razbijanje istog ali nastavilo se dosadnom igrom,zato protiv Arsenala je vrijeme da se nesto proba novo,da se igra brze i kreativnije a ne svaki put isto
ja bih volio da gledamo ovu postavu ali nazalost tesko
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
To stoji,postava je ok,samo mislim da Januzaj nema prednost u odnosu na Younga jer je Young nas ponajbolji igrac zadnjih utakmica.Mata bi mogao igrati poluspica a i ne mora jer Di Maria tu moze bez problema odigrati,tako da Mata ostane na desnom krilu a Di Maria da bude u vezi kao kreator jer ima te lucidnosti kod njeg da upuuti zadnji pas ili odradi neki solo prodor
uzalud mastamo LvG bira 11 igraca

MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Mi sve nesta bez Felle a Fella jedini siguran u ekipi 

ali realno i zasluzio je
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Sigurno da jest,on i Young su stvarno ginuli na terenu,po borbenosti su odskakali od drugih i to treba postovat
Odmorite malo od spekulacija.
Ovo je prelijepo.

Ovo je prelijepo.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
svala im cast, prelijep stadion , 5000 kapacitet , na otvorenje Benfica dolazi
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Poligon10 je napisao/la:Sretan rodjendan nasem RATNIKU,uzmi to finale Evra jos jednom![]()

Vrijeme je da i Barcu uzme u finalu, treća prilika.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- OnlyUnited
- Kontakt:
Jos je sa Monacom davne 2003/04 igrao finale. Definitivno uz Carlosa jedan od najboljih bekova. Kakva stamenost, za United u tih 7,5 sezona odigrao 273 ligaska meca. 

Patrice je u uzem krugu igraca koje ja najvise cijenim od kako sam simpatizer ovog kluba,svaka mu cast za svaki mec u svetom dresu.PRAVA LEGENDA 

[youtube][/youtube]
Kralj!
Kralj!

https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.