Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
Imam jedno pitanje, je li ko od vas dobio ovo u inbox?
Thank you for using the Facebook, We congratulate you over your success in the just concluded and official publication of results of the Facebook online draw held today 27th July 2013.
Your account has won you 100,000.00 United State Dollars, please fill the form below to start your collection process.
Full names:
Address:
Direct telephone number:
Send this information to the details below.
Sengkong Lee
sengkonglee @ collector.org sengkong_lee @ yahoo.com
Tel: +855 972 029 140
Good luck from (DR) Mrs Sofy Udi
Note: Facebook lottery team has discovered a huge number of double claims due to winners informing close friends, relatives and third parties about their winning and also sharing their pin numbers. As a result of this, facebook lottery team has reached a decision from headquarters that any double claim discovered by the lottery board will result to the canceling of that particular winning,So you are hereby strongly advised once more to keep your winnings strictly confidential until you claim your prize.
American army & co-coordinator Facebook Asian lottery organizing committee 2013
Thank you for using the Facebook, We congratulate you over your success in the just concluded and official publication of results of the Facebook online draw held today 27th July 2013.
Your account has won you 100,000.00 United State Dollars, please fill the form below to start your collection process.
Full names:
Address:
Direct telephone number:
Send this information to the details below.
Sengkong Lee
sengkonglee @ collector.org sengkong_lee @ yahoo.com
Tel: +855 972 029 140
Good luck from (DR) Mrs Sofy Udi
Note: Facebook lottery team has discovered a huge number of double claims due to winners informing close friends, relatives and third parties about their winning and also sharing their pin numbers. As a result of this, facebook lottery team has reached a decision from headquarters that any double claim discovered by the lottery board will result to the canceling of that particular winning,So you are hereby strongly advised once more to keep your winnings strictly confidential until you claim your prize.
American army & co-coordinator Facebook Asian lottery organizing committee 2013
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
-
- Kontakt:
ja ne 

Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
Prvo kad si 4 godine u vezi nece ti biti zanimljive ove ravaku i njihovo stavljanje na forum.To je samo za napaljena bubljicava derista koja misle da su dostigla vrhunac ako vide ofucanu ravaku da je izbacila masne guzove na slici.To je njima jedino zanimljivo.
Pod 2 pravi ebaci se nikad ne hvale da bubaju redovno,pogotovo se ne hvale da to rade s curom s kojom su dugi period u vezi.To je stvar samo njih dvoje,a ne ostalih forumasa.Ajd sad nastavi stavljati slike masnih seljanki,ima pubertetlija kojim je to zanimljivo.
Pod 2 pravi ebaci se nikad ne hvale da bubaju redovno,pogotovo se ne hvale da to rade s curom s kojom su dugi period u vezi.To je stvar samo njih dvoje,a ne ostalih forumasa.Ajd sad nastavi stavljati slike masnih seljanki,ima pubertetlija kojim je to zanimljivo.
1946
-
- Kontakt:
ko kaze da su mi zanimljive ? ? ? ?Head je napisao/la:Prvo kad si 4 godine u vezi nece ti biti zanimljive ove ravaku i njihovo stavljanje na forum.To je samo za napaljena bubljicava derista koja misle da su dostigla vrhunac ako vide ofucanu ravaku da je izbacila masne guzove na slici.To je njima jedino zanimljivo.
ne moras ti sad bit ljubomoran vec kad nekom nesto govoris onda odgovor primi normalno a ne se pjenit i glumit nekog frajera,uopste se i ne hvalim i nista vec sam ti samo odgovorio na one tvoje gluposti da 4 god nije dala.hvala,ćao,prijatno
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
- Titova-Juga
- Kontakt:
Henderson, to je obicni scam, ne pali se na to vec brze bolje brisi tu poruku I ni slucajno ne salji nikakve info
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Meni stigne da mi nekakav lafo iz Gabona hoće dat' 100.000 € jer sam pomogao narodu da ne pomre od gladiTitova-Juga je napisao/la:Henderson, to je obicni scam, ne pali se na to vec brze bolje brisi tu poruku I ni slucajno ne salji nikakve info

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ma I ja sam dobivao tih raznih sranja na email pogotovo iz afrike navodno..
ljudima dosadno u zivotu

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Uđeš na hotmail i to isto izbacuje 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Goalgetter
- Kontakt:
Meni na hotmailu stalno nude vijagru na snizenju ili free drugs

Vecinom stize u onaj spam folder.

Vecinom stize u onaj spam folder.
Hvala, Pretpostavljao sam, samo sam mislio da me neki od forumaša zeza.Titova-Juga je napisao/la:Henderson, to je obicni scam, ne pali se na to vec brze bolje brisi tu poruku I ni slucajno ne salji nikakve info

Hvala u svakom slučaju na objašnjenjima svim forumašima.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
i meniGoalgetter je napisao/la:Meni na hotmailu stalno nude vijagru na snizenju ili free drugs![]()
![]()

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kako je onaj danas postavlj'o one strahote ima nekih i finih , slabo k'o više ima kakvih prijedloga , izdominir'o dečko temu 

Tako blizu, a tako daleko.
Ostali smo bez materijala, sve je postavljeno 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
"Svi smo mi ljudi, ali je rijetko ko čovjek"
Svaki put se grohotom smijem kad ovo kod nekog pročitam, nekako mi glupo.

Svaki put se grohotom smijem kad ovo kod nekog pročitam, nekako mi glupo.
Pustiću sunce da topi ljubav!
nije moguće da su zalihe iz zavidovića presušileDex je napisao/la:Ostali smo bez materijala, sve je postavljeno

FORZA MARŠAL !!!
-
- Kontakt:
nije presusilo nego mi se neda vise stavljat posto pojedini tu prozivaju itd itd i govore sta nekog briga kako se ko oblaci itd itd neda mi se vise postavljathodža je napisao/la:nije moguće da su zalihe iz zavidovića presušileDex je napisao/la:Ostali smo bez materijala, sve je postavljeno
Tribal brate postavljaj ti al' fino nemoj svašta ...
Evo jedne razviJotke

Evo jedne razviJotke

Tako blizu, a tako daleko.
Jes mi poznat ovaj tip
Da nije iz Cazina ?

Da nije iz Cazina ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
civa mogul ove proc

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.