Koja je ovo formacija, 3-1-6?

Za hrv ne znam niti me interesuje, mene je interesovo nas sukob s njima. I ja sam bio uvjeren u sve kao i vi, jos sam odrastao u BosniBosniaBoston je napisao/la: ↑03 dec 2022, 12:28Buraz sto su onda u Hrvatskoj htjeli 80% njihove drzave a nije ih nikad bilo ni 20 posto? Kad si vec krenuo pricu o vecinama i nevecinama
Protiv Poljske je odigrao vrlo dobro, možda bio i najbolji argentinac na terenu. Normalno da je sa 35 godina usporio i da više nije onaj Messi kojeg znamo, ali je probijao linije, razigravao saigrače, prijetio više puta.sljivo je napisao/la: ↑03 dec 2022, 13:07Meni je Messi igrac turnira za sad, tako je dobro igro zadnje dvije tekme, i trudio se, trco, zelio... jos protiv ekipa koje su igrale blok i nazad - nije tako za klub igro bar 5 godina. Nema brojeve kao neki ali nosi kompletnu igru ekipe. I ova zadnja tekma protiv Poljske je jedna od boljih Argentine zadnjih godina.
Srbija je takticki izgledala ko amaterska ekipa s termina. Takticki vjerovatno najnepismenija ekipa turnira al sa vise individualne klase od vecine ekipa na prvenstvu ukljucujuci i ovu Svicarsku. Da li je do Piksija ili je nesto drugo puklo unutar ekipe ostaje da se vidi.huupmil je napisao/la: ↑03 dec 2022, 13:10Evo da i ja kao kakav takav BH Srbin dam osvrt na desavanja. Prvo na post @alemsa gdje decko ocito troluje i ubijedjen sam da onako mozda neki Srbi iz podrinja imaju pricu obzirom da je to specifican kraj, ali uzimati to za neke istine i uvjerenja bas tesko, eto meni npr. Sad je vecina ova sada ona, bilo proslo, mnogo toga se zajedno napravilo i lijepo se zivjelo. O fudbalu je sve receno vec, meni je zao sto ranije na Dzaku i Sacirija nije neko isao djonom, nego na pocetku kamilica, a kad lose krene onda iz nemoci i frustracije. Srbija ekipa prvo takticki promasena, kondiciono, sludjena pritiskom medija, ali sve je to dobro. Bitno je da se nesto nauci iz ovoga i napravi korak dalje, a ne kao i uvijek tjeraj selektora igrace i sve zivo.
Mozee pivo uvijek, i kakva meza naravno, samo javis par dana unaprijed ako budes navracao i eto nasBeduin je napisao/la: ↑03 dec 2022, 11:44Mladjahan mi je tu, nisam ga prepozn'o.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑03 dec 2022, 10:36Ovo jest bombay, poznajem ga i ja, bujrum na pivu kafu i tebi kad god hoces, samo se javi, zvat cemo i njega pa da se uvjerisBeduin je napisao/la: ↑03 dec 2022, 00:54
:* te brat, sta se odmah ibretis. Ti si poceo hinjski prozvat kako lazem, a Beduin nikad ne laze.
A to nisi ti na slici, vidio sam te na salteru na aerodromu sad u oktobru (sjecas se PP), al crnjak mi te bilo zvati pred masom.
Sad pusti da uzivamo u porazu Srbije.![]()
Pijemo vopi, no frks.
Za mene je tu odgovor samo Piksi, on je bio superkvalitetan pojedinac i on je u onoj drzavi sa takvima igrao, njegovo uvijerenje je da se treba igrati i da se moze igrati na gol vise. Ti ljudi vise nisu tu. Problem je sto svako prilagodjavanje protivnickih trenera na onu 352 napravi visak na krilima jer kostic ne moze 90 minuta da igra i odvraju i napad. Taktika je preambiciozna. Nakon vodjstva da se znalo spustiti u 4 5 1 bilo bi dosta lakse.Epidaurus je napisao/la: ↑03 dec 2022, 13:15Srbija je takticki izgledala ko amaterska ekipa s termina. Takticki vjerovatno najnepismenija ekipa turnira al sa vise individualne klase od vecine ekipa na prvenstvu ukljucujuci i ovu Svicarsku. Da li je do Piksija ili je nesto drugo puklo unutar ekipe ostaje da se vidi.huupmil je napisao/la: ↑03 dec 2022, 13:10Evo da i ja kao kakav takav BH Srbin dam osvrt na desavanja. Prvo na post @alemsa gdje decko ocito troluje i ubijedjen sam da onako mozda neki Srbi iz podrinja imaju pricu obzirom da je to specifican kraj, ali uzimati to za neke istine i uvjerenja bas tesko, eto meni npr. Sad je vecina ova sada ona, bilo proslo, mnogo toga se zajedno napravilo i lijepo se zivjelo. O fudbalu je sve receno vec, meni je zao sto ranije na Dzaku i Sacirija nije neko isao djonom, nego na pocetku kamilica, a kad lose krene onda iz nemoci i frustracije. Srbija ekipa prvo takticki promasena, kondiciono, sludjena pritiskom medija, ali sve je to dobro. Bitno je da se nesto nauci iz ovoga i napravi korak dalje, a ne kao i uvijek tjeraj selektora igrace i sve zivo.
Zato što igrači na prvenstvo inače dođu umorni od sezone, a sad su na vrhuncu forme.Marsal je napisao/la: ↑03 dec 2022, 12:22Iskreno ne znam zbog čega je toali odavno nisam uživao u nekom SP ovako, definitivno za mene jedno od najboljih zasad.
A mislio sam da će bit odron.
Da vidimo šta će bit do kraja. Imam strah da je sinoćnjom utakmicom i prvenstvo peakalo, teško da će se bolja odigrat do kraja da ga jbeš ali vidjet ćemo hajd.
Za mene je zasad ovo SP čista 10![]()
Nisu isto regularne fudbalske psovke, psovanje klasično bez ikakve dubine, opsovati nekom majku na terenu isto ko reći dobar dan ili napiti se vode, i psovke na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj i sličnoj osnovi. Neuporedivo je. Ovo prvo je bezazleno, opce prihvaceno, drugo je s jasnom namjerom.Asteriks je napisao/la: ↑03 dec 2022, 13:18Da je kako napraviti kompilaciju Fergijevih psovki te svaku fino razluciti, vjerujem da ne bi tako rijetko naletili na spomen clanova familije sudijama, protivnicima, te cak i vlastitim igracima. Samo naravno sto se takve stvari, u situacijama n odnosa napetosti izmedju dva naroda, uzimaju pod duplu lupu.
Cudo nisu i Ronalda nekako uvalili u najboljih 11
Alex Telles, rezervni lijevi bek i Gabriel Jesus, rezervna devetka. Nije sad isto kao da su im se ozlijedili prvotimci, ali slabija im je klupa nego na početku. Hoće li ih to koštati... Ne mislim da će previše jer nitko osim njih nije imao takvu širinu na početku i možda su oni još uvijek najjači po tom pitanju.
Ne bih rekao da je do toga.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑03 dec 2022, 13:23Zato što igrači na prvenstvo inače dođu umorni od sezone, a sad su na vrhuncu forme.Marsal je napisao/la: ↑03 dec 2022, 12:22Iskreno ne znam zbog čega je toali odavno nisam uživao u nekom SP ovako, definitivno za mene jedno od najboljih zasad.
A mislio sam da će bit odron.
Da vidimo šta će bit do kraja. Imam strah da je sinoćnjom utakmicom i prvenstvo peakalo, teško da će se bolja odigrat do kraja da ga jbeš ali vidjet ćemo hajd.
Za mene je zasad ovo SP čista 10![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.