Previse hejtera ima. Ne mogu se neki pomiriti sa cinjenicama.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Druze odmaraj, raspust, ljeto, a ti o igračima LiverpoolaFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑01 jul 2024, 21:51Jedna brza pitalica dok je poluvrijeme, zašto su igrači Liverpoola zapostavljeni ovo prvenstvo, samo ona dvojica igraju za nizozemsku, ostalo sve hlađenje? Šta se dešava?JayCatwright je napisao/la: ↑01 jul 2024, 21:43Sto posto. Samo što je tema EURO pa dominiraju ovi drugi retardi
Zato on pomno prati Salibu i jednu jedinu gresku na utakmici mu mora spomenutiFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑01 jul 2024, 21:51Jedna brza pitalica dok je poluvrijeme, zašto su igrači Liverpoola zapostavljeni ovo prvenstvo, samo ona dvojica igraju za nizozemsku, ostalo sve hlađenje? Šta se dešava?JayCatwright je napisao/la: ↑01 jul 2024, 21:43Sto posto. Samo što je tema EURO pa dominiraju ovi drugi retardi
Prikazalo Jotu u jednom trenutku na klupi, pa si mi naumpao, prolaze ti ferije u gledanju Havertza, Salibe, Rice i doktora Sake, nije lahko jbgaJayCatwright je napisao/la: ↑01 jul 2024, 21:55Druze odmaraj, raspust, ljeto, a ti o igračima LiverpoolaFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑01 jul 2024, 21:51Jedna brza pitalica dok je poluvrijeme, zašto su igrači Liverpoola zapostavljeni ovo prvenstvo, samo ona dvojica igraju za nizozemsku, ostalo sve hlađenje? Šta se dešava?JayCatwright je napisao/la: ↑01 jul 2024, 21:43
Sto posto. Samo što je tema EURO pa dominiraju ovi drugi retardi![]()
Pa kad pravite mitomaniju oko francuskog Škrtela, danas deveti najbolje ocijenjen igrač Francuske, a ovdje ga se diže ko da je Konate.Invincibles14 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 21:58Zato on pomno prati Salibu i jednu jedinu gresku na utakmici mu mora spomenutiFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑01 jul 2024, 21:51Jedna brza pitalica dok je poluvrijeme, zašto su igrači Liverpoola zapostavljeni ovo prvenstvo, samo ona dvojica igraju za nizozemsku, ostalo sve hlađenje? Šta se dešava?JayCatwright je napisao/la: ↑01 jul 2024, 21:43
Sto posto. Samo što je tema EURO pa dominiraju ovi drugi retardi![]()
![]()
Kakva glava je to.
Imas najbolji avatar na forumu.
ovaj hudnik razbaco pricu sam sa sobom, a @admin ni mukajet
Nije isto, ali je tu to negdje, ja se vas ganera sjetim kad se pokenjam.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑01 jul 2024, 21:59Prikazalo Jotu u jednom trenutku na klupi, pa si mi naumpao, prolaze ti ferije u gledanju Havertza, Salibe, Rice i doktora Sake, nije lahko jbgaJayCatwright je napisao/la: ↑01 jul 2024, 21:55Druze odmaraj, raspust, ljeto, a ti o igračima LiverpoolaFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑01 jul 2024, 21:51
Jedna brza pitalica dok je poluvrijeme, zašto su igrači Liverpoola zapostavljeni ovo prvenstvo, samo ona dvojica igraju za nizozemsku, ostalo sve hlađenje? Šta se dešava?![]()
Moj drugi profil je @JayCatwright. Ne petljaj forumasa godine u to.
Ne bi pisao takve gluposti kada bi znao zasto je Messi tada isao u Izrael sa citavim timom Barcelone, pa onda i u Palestinutuzlak1987 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 21:56Messi se sa Izraelom bas izblamirao ali momak je retaridran ne zamjerite mu. Na faci mu se vidjela uvijek blaza retardacija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.