NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Samo naprijed GOSPODINE KUNTICU TI SI CAR! ! ! ! ! Svi treba da podrzimo ovog trenera covjek je zeljan dokazivanja, a mi zeljni disciplinovanih ljudi! Kunta care ti si nesto ne videno samo naprijed svi smo uz tebe! I SAMO JOS NUHANA URAZUMI DA DRILBLING, PA STO PUTA DRIBLING NE IDE KADA IZADE SAM PRED GOLMANA DA TREBA DA SUTA PA NEK POGODI ONE U SUMI ILI ONE U KUCAMA SAMO NEKA SUTA, A NACUO SAM DA I TO GA **** I DA NIJE DOBAR SA NJIM RADI TOGA....
Eto nam našeg Amira Durguta za šefa od ljeta, dobar potez uprave da imamo svog školovanog trenera. Ma Pandža i Ferenc nisu pojačanja za Zvijezdu tako da nije neki propust što nisu bili na klupi protiv Rudara, vidiš malog Jahu da je bolji od svih pojačanjaBosanski zmaj je napisao/la:Iz danasnjeg Sporta o Zvijezdi:
- Amir Durgutovic privremeno napustio funkciju pomocnog trenera Zvijezde kako bi otisao na staziranje u turski Trabzon radi dobijanja Profi licence;
- Pandza i Ferenc nisu bili u konkurenciji za mec sa Rudarom iz razloga sto su zakasnili 5 minuta na zajednicki rucak pred pocetak utakmice;
- Gradacac zajedno sa Travnikom kandidat za odigravanje prijateljske utakmice izmedju nase mlade i olimpijsko-mediteranske reprezentacije koja bi se trebala odigrati 18. aprila.
P.S. Bio bih sretan kada bi bili domacin ovom reprezentativnom susretu,pogotovo jer slavimo 90 godina, ali me posebno raduje disciplina koju je uveo Kuntic, i ovim potezom odstranjivanjem iz ekipe Pandze i Ferenca za tu utakmicu pokazao je da svi moraju postovati klupsku disciplinu i da nema z.a.j.e.......i.j.e. sa klubom. Jos jedan plus za trenera.

zasto pljujete igrace, nisu igraci krivi nego oni koji dovedu igrace, a najzete je igrati protiv mionica jer oni su uvjek motivisani da pobijete jaku Zvijezdu, prema tome i ovim momcima treba vremena za adapaciju. Trener radi odlično svoj poso i pustite više kritike ajmo se dignuti čitav grad i okolica i dati Zvijezdi podršku da napravimo čudo i budemo u vrhu medju prvih 5 ekipa što nije nemoguce....
Ja zaista vjerujem da ako uzmete bodove u Travniku(jako teško) možete do Evrope.Pogotovo ako znamo da vam onda dolazi Zrinjski.Možda ovo zvuči preoptimistično ali ako pogledate rezultate i igre Borca ,Sarajeva,Olimpica i Zrinjskog vidječete da i nisu baš bolji od vas.Mogu samo zamisliti euforiju u Gradačcu u slučaju da se moja predviđanja obistine.ciro_ciro je napisao/la:zasto pljujete igrace, nisu igraci krivi nego oni koji dovedu igrace, a najzete je igrati protiv mionica jer oni su uvjek motivisani da pobijete jaku Zvijezdu, prema tome i ovim momcima treba vremena za adapaciju. Trener radi odlično svoj poso i pustite više kritike ajmo se dignuti čitav grad i okolica i dati Zvijezdi podršku da napravimo čudo i budemo u vrhu medju prvih 5 ekipa što nije nemoguce....

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
aj prelistaj malo stranice i vidjet ces kad sam to napiso prije mjesec a mislim da mi niste vjerovali pa reko da pitam jesam li bio u pravu ha sta kazesastra1922 je napisao/la:sta je ovo izgleda raja se prepala poraza u travniku...nebojte se junaci bice bodovaicemo u evropu kao sedmi pola ekipa nece dobiti licencu
![]()
i kako cujem mlada repka bi mogla igrati prijateljsku kod nas

heheh buraz bit ce ludila ako se ovo desiDRHAUSE je napisao/la:Ja zaista vjerujem da ako uzmete bodove u Travniku(jako teško) možete do Evrope.Pogotovo ako znamo da vam onda dolazi Zrinjski.Možda ovo zvuči preoptimistično ali ako pogledate rezultate i igre Borca ,Sarajeva,Olimpica i Zrinjskog vidječete da i nisu baš bolji od vas.Mogu samo zamisliti euforiju u Gradačcu u slučaju da se moja predviđanja obistine.ciro_ciro je napisao/la:zasto pljujete igrace, nisu igraci krivi nego oni koji dovedu igrace, a najzete je igrati protiv mionica jer oni su uvjek motivisani da pobijete jaku Zvijezdu, prema tome i ovim momcima treba vremena za adapaciju. Trener radi odlično svoj poso i pustite više kritike ajmo se dignuti čitav grad i okolica i dati Zvijezdi podršku da napravimo čudo i budemo u vrhu medju prvih 5 ekipa što nije nemoguce....

-
- Kontakt:
Kunta je kao covjek i trener bez kalkulacija i da su Hamza,Moranjka,Jusa,... zakasnili na zajednicki rucak siguran sam da bi i njih odstranio iz ekipe za utakmicu pred Rudarom.maksi je napisao/la:Eto nam našeg Amira Durguta za šefa od ljeta, dobar potez uprave da imamo svog školovanog trenera. Ma Pandža i Ferenc nisu pojačanja za Zvijezdu tako da nije neki propust što nisu bili na klupi protiv Rudara, vidiš malog Jahu da je bolji od svih pojačanjaBosanski zmaj je napisao/la:Iz danasnjeg Sporta o Zvijezdi:
- Amir Durgutovic privremeno napustio funkciju pomocnog trenera Zvijezde kako bi otisao na staziranje u turski Trabzon radi dobijanja Profi licence;
- Pandza i Ferenc nisu bili u konkurenciji za mec sa Rudarom iz razloga sto su zakasnili 5 minuta na zajednicki rucak pred pocetak utakmice;
- Gradacac zajedno sa Travnikom kandidat za odigravanje prijateljske utakmice izmedju nase mlade i olimpijsko-mediteranske reprezentacije koja bi se trebala odigrati 18. aprila.
P.S. Bio bih sretan kada bi bili domacin ovom reprezentativnom susretu,pogotovo jer slavimo 90 godina, ali me posebno raduje disciplina koju je uveo Kuntic, i ovim potezom odstranjivanjem iz ekipe Pandze i Ferenca za tu utakmicu pokazao je da svi moraju postovati klupsku disciplinu i da nema z.a.j.e.......i.j.e. sa klubom. Jos jedan plus za trenera.a ne košta ništa i još takve djece imamo
.....da su zakasnili Hamza, Moranjka, Jusa....sigurno ih ne bi poslo na tribine i po tome se vidi da su Pandža, Ferenc, Ristanić, Stanić, Grbović igrači u rangu naše djece, Bosnu iz Mionice ne mogu pobijedit ...
Od Evrope ne trebamo odustajat jos je 36 bodova u igri,neke od ekipe koje su ispred nece moci dobiti evro-licencu, a i ruku na srce nisu nista bolji od nas,tako da smo siguran sam i mi u igri za Evropu.
Kunticeva je igra bez kalkulacija,ocekujem da sutra napadnemo Travnik na Piroti, pa sta bude,da li ce to donijeti rezultat saznat cemo sutra oko 17.30.
SAMO HRABRO ZMAJEVI I SRETNO!
izgleda da nema vise dobivanja dzaba para u zvijezdi altin ide najvjerovatnije jer nije nikako igro 

mislim da si u pravu...sutra samo napadackiBosanski zmaj je napisao/la:Kunta je kao covjek i trener bez kalkulacija i da su Hamza,Moranjka,Jusa,... zakasnili na zajednicki rucak siguran sam da bi i njih odstranio iz ekipe za utakmicu pred Rudarom.maksi je napisao/la:Eto nam našeg Amira Durguta za šefa od ljeta, dobar potez uprave da imamo svog školovanog trenera. Ma Pandža i Ferenc nisu pojačanja za Zvijezdu tako da nije neki propust što nisu bili na klupi protiv Rudara, vidiš malog Jahu da je bolji od svih pojačanjaBosanski zmaj je napisao/la:Iz danasnjeg Sporta o Zvijezdi:
P.S. Bio bih sretan kada bi bili domacin ovom reprezentativnom susretu,pogotovo jer slavimo 90 godina, ali me posebno raduje disciplina koju je uveo Kuntic, i ovim potezom odstranjivanjem iz ekipe Pandze i Ferenca za tu utakmicu pokazao je da svi moraju postovati klupsku disciplinu i da nema z.a.j.e.......i.j.e. sa klubom. Jos jedan plus za trenera.a ne košta ništa i još takve djece imamo
.....da su zakasnili Hamza, Moranjka, Jusa....sigurno ih ne bi poslo na tribine i po tome se vidi da su Pandža, Ferenc, Ristanić, Stanić, Grbović igrači u rangu naše djece, Bosnu iz Mionice ne mogu pobijedit ...
Od Evrope ne trebamo odustajat jos je 36 bodova u igri,neke od ekipe koje su ispred nece moci dobiti evro-licencu, a i ruku na srce nisu nista bolji od nas,tako da smo siguran sam i mi u igri za Evropu.
Kunticeva je igra bez kalkulacija,ocekujem da sutra napadnemo Travnik na Piroti, pa sta bude,da li ce to donijeti rezultat saznat cemo sutra oko 17.30.
SAMO HRABRO ZMAJEVI I SRETNO!
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
-
- Kontakt:
pioniri:NK Zvijezda-Bambi(privatna skola)Tuzla 3:0(28.03.20012)
pioniri:Ingram(D.potok)-NK Zijezda Gradacac 0:10(31.03.2012)
obadvije su utakmice prvenstvene(kantonalna liga)
hmmm kako to zar nekazu da nam nevaljaju treneri hehehbekimcolic je napisao/la:pioniri:NK Zvijezda-Bambi(privatna skola)Tuzla 3:0(28.03.20012)

Haman se uprava opametila...jos kad bi sa Halilovicem produzili ugovor.Imal Fatko novosti kakvih u vezi stadiona hocel krov uskoro.Fatko je napisao/la:izgleda da nema vise dobivanja dzaba para u zvijezdi altin ide najvjerovatnije jer nije nikako igro
Komentar za ove gore rezultate dječice.Očigledno da ta dječica imaju talenta, ali kasnije sa 13,14,15.godine nema kvalitetnih trenera da bi taj potencijal na pravilan način trenirali čime bi se sigurno svake godine u juniorskoj ekipi afirmisala dva tri ekstra igrača.Zar ovi rezultati pionira ne govore da imamo sjajnu djecu, ali kasnije nemamo sjajne trenere koji bi taj talenat usavrsili.
-
- Kontakt:
Lijepo je vidjeti kada nasa djeca pobjeđuju i cestitam im na tome.Ali treba shavtiti da su pobjedili jedno selo poput Dubokog potoka,kluba koji nema nikakve ozbiljne infrastruktrure,koji broji desetak puta manji broj clanova od Zvijezde.To bi vam isto bilo kada bi Zvijezda nakantala djecu iz Sibovca.Sramota bi bilo kada Zvijezda ne bi pobjedila jedno selo.Skola fudbala Bambi je skola Enesa Mesanovica,ona solidno radi.Rad u pionirskoj konkurenciji moze se vrednovati jedino kada dodju susreti sa pionirskim ekipama ciji klubovi igraju Premijer ligu u seniorskoj konkurenciji.
Ali u svakom slucaju cestitke na pobjedi.
Ali u svakom slucaju cestitke na pobjedi.
Zaboravio si rezultat NK Zvijezda - KLUB 7 Tuzla 0-5 inace prijateljska i jaci pioniri od nasi.Pisi sve rezultate.bekimcolic je napisao/la:pioniri:NK Zvijezda-Bambi(privatna skola)Tuzla 3:0(28.03.20012)
nema se sta produzivat sa halilom kad ima jos jednu godinu ugovora to znaci da bez odgovarajuceg obestecenja nece nigdje na kraju sezonemoranjak je napisao/la:Haman se uprava opametila...jos kad bi sa Halilovicem produzili ugovor.Imal Fatko novosti kakvih u vezi stadiona hocel krov uskoro.Fatko je napisao/la:izgleda da nema vise dobivanja dzaba para u zvijezdi altin ide najvjerovatnije jer nije nikako igro
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Ne nisam zaboravio,oni su na prvenstvu sa nama igrali 2:2,a prijateljsku su izgubili 4:1 prosle godine,tako da prijateljske utakmice nisu mjerilo pozz!zmajevac je napisao/la:Zaboravio si rezultat NK Zvijezda - KLUB 7 Tuzla 0-5 inace prijateljska i jaci pioniri od nasi.Pisi sve rezultate.bekimcolic je napisao/la:pioniri:NK Zvijezda-Bambi(privatna skola)Tuzla 3:0(28.03.20012)
KADETI:Zvijezda Gradacac-Travnik 4:1
Juniori:Zvijezda Gradacac-Travnik 2:1

Juniori:Zvijezda Gradacac-Travnik 2:1

Halil nema ugovor profesionalni i neće ga potpisat jer u ljeto je slobodan igrač i ide vani ili u Sarajevo.astra1922 je napisao/la:nema se sta produzivat sa halilom kad ima jos jednu godinu ugovora to znaci da bez odgovarajuceg obestecenja nece nigdje na kraju sezonemoranjak je napisao/la:Haman se uprava opametila...jos kad bi sa Halilovicem produzili ugovor.Imal Fatko novosti kakvih u vezi stadiona hocel krov uskoro.Fatko je napisao/la:izgleda da nema vise dobivanja dzaba para u zvijezdi altin ide najvjerovatnije jer nije nikako igro
juniori nakon sto su gubili uspjeli su borbenoscu i dobrom fizickom spremom doci do zasluzenog triumfa i jos su imali i penal koji je facic promasio odnosno golman mu odbranio.cestitke i jednima i drugimapredator je napisao/la:KADETI:Zvijezda Gradacac-Travnik 4:1![]()
![]()
Juniori:Zvijezda Gradacac-Travnik 2:1![]()
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.