Vladimir Živković je, uz Gojka, najgorimessilla je napisao/la:Ovaj što prenosi Njemačka - Holandija je toliko loš i mrtav da uvijek moram na Hrvata prebacit. Daleko najlošiji komentator.
Nije ni onaj Lončarević nešto.tm01hzne je napisao/la:Vladimir Živković je, uz Gojka, najgorimessilla je napisao/la:Ovaj što prenosi Njemačka - Holandija je toliko loš i mrtav da uvijek moram na Hrvata prebacit. Daleko najlošiji komentator.
On je posebna sortamessilla je napisao/la:Nije ni onaj Lončarević nešto.tm01hzne je napisao/la:Vladimir Živković je, uz Gojka, najgorimessilla je napisao/la:Ovaj što prenosi Njemačka - Holandija je toliko loš i mrtav da uvijek moram na Hrvata prebacit. Daleko najlošiji komentator.
Hodoba je super i za košarku i za fudbal (pa i tenis)TonySosa je napisao/la:Hodoba je doktor za sve ove sa srpskog SK.
Sebulba je napisao/la:Opet "posebna sorta"na SK1 gdje ne možeš promijeniti komentatora, valjda mora odraditi snjenu da dođe sutra na paradu
Nekad imam osjećaj da prenosi neku reprizu pa ono ravna linijatm01hzne je napisao/la:Vladimir Živković je, uz Gojka, najgorimessilla je napisao/la:Ovaj što prenosi Njemačka - Holandija je toliko loš i mrtav da uvijek moram na Hrvata prebacit. Daleko najlošiji komentator.
neces vjerovati, kopirao link videa i rekoh odoh te potraziti da te citiram, da napravis gif od 1:13.... Koji bogakisarajevo92 je napisao/la:
Ja slucajno naletio na taj video jucer i pomislih (naravno) moram napraviti gifSlevinKelevra je napisao/la:neces vjerovati, kopirao link videa i rekoh odoh te potraziti da te citiram, da napravis gif od 1:13.... Koji bogakisarajevo92 je napisao/la:![]()
akisarajevo92 je napisao/la:
Ode mi doručak u stranu grob te ****akisarajevo92 je napisao/la:
Ne može zamjena tona na SK1 zato što SK1 Srbija i SK1 Hrvatska nemaju isti program kao ostali. Jedino da uvedu novi kanal, SK1 HrTonySosa je napisao/la:Kako su loši ovi na SK srpski, ovaj sad počeo historiju Barcelone i unutrašnju politiku ko da je Bartomeu. Daj nek ovi mamlazi iz Telecoma uvedu i na SK1 zamjenu tona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.