Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
koliko god da nas je Perić vukao, on je us.rao kad je najviše trebalo
ostalo nam još pola minuta 2 igrača više a on na silu pokušava solo akciju i fula, nakon toga smo psihički pali i to je to
ostalo nam još pola minuta 2 igrača više a on na silu pokušava solo akciju i fula, nakon toga smo psihički pali i to je to
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- OnlyUnited
- Kontakt:
Kako nam samo fali pokretna sirovina na lijevom beku, da u momentu kada protivnik stoji duboko, ide il' razoran sut, il' finta pa asist..
- Ed Woodward for Prime Minister !
Prije prvenstva sam najviše očekivao od Vražalića i Ovčine Šarafa, ali za sada ovo je loše.
Braća Burić
Makedonija prva u Grupi, a mi ćemo završiti treći, dobijamo Tunis i one tamo.
Nego jel zna neko šta se gleda, gol razlika ili međusobni omjer ?
Braća Burić
Makedonija prva u Grupi, a mi ćemo završiti treći, dobijamo Tunis i one tamo.
Nego jel zna neko šta se gleda, gol razlika ili međusobni omjer ?
-
Nerminovic
- Kontakt:
Daj nju umjesto Farukaakisarajevo92 je napisao/la:Kaunas je napisao/la:daj neko da i mi ostal vidimo sise te Makedonke
da bar po nečemu pamtim ovaj meč
Da bi uzivao, treba ti gif za ovo. Bolje su njene sise igrale, nego mi
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Pištalo je i na SKY, zato sam se kasnije prebacio na beIN.DukeOfWellington je napisao/la:I kakvo je ovo pištanje cijelo vrijeme, nešto k'o tipke telefona, krajnje iritantno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pustit ce nam Hrvati zadnje kolo 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Avdija > Vražalić Lik nam je pobjedu izbio iz ruku. Imaš 2 igrača više i ne možeš ni jedan yebeni gol dati. Ako nam idu kontre, onda nešto drugo ne ide. Uvijek nešto mora nas yebat.
I ponovo, pobjdili su nas samo na osnovu naših grešaka, bili smo bolji ! Sami sebe pobjeđujemo. Pa dokle više? Kao u vrijeme Tahirovića, on sve brani ali napad ****, kao i sad.
Hvala Prce i Vražalić, čestitam na pomoći Makedoncima.
I ponovo, pobjdili su nas samo na osnovu naših grešaka, bili smo bolji ! Sami sebe pobjeđujemo. Pa dokle više? Kao u vrijeme Tahirovića, on sve brani ali napad ****, kao i sad.
Hvala Prce i Vražalić, čestitam na pomoći Makedoncima.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- sigurnoable
- Kontakt:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Samo jednu za ove pljuvace, sto psuju nasim igracima.
Jedite gov.na!
I kakve su nam.sanse za prolaz??
Ma treba pogledati istini u oči!Kad je gusto i kad se lomi rezultat niko nema m.u.d.a da preuzme odgovornost,jednostavno se izgube ko djeca u šumi i tu je kraj.Jedino mi žao Burića koji je fenomenalno branio i koji je jedan od rijetkih golmana koji može reči da nije primio gol od Lazarova iz IGRE.Ostali čist prosjek želje ima,borbenost na nivou ali na žalost kvalitete fali i iskustva u ovakvim utakmicama.
20 izgubljenih lopti,nismo u stanju postići gol sa 2 igrača više i još ga primimo i da očekujemo pobjedu je nemoguće.
Momcima svaka čast na borbenosti ali sa ovakvom igrom nemamo šansi ni protiv Tunisa a kamoli protiv Hrvatske.
Hvala im na plasmanu i nadam se da će nas obradovati odlaskom na EP.
20 izgubljenih lopti,nismo u stanju postići gol sa 2 igrača više i još ga primimo i da očekujemo pobjedu je nemoguće.
Momcima svaka čast na borbenosti ali sa ovakvom igrom nemamo šansi ni protiv Tunisa a kamoli protiv Hrvatske.
Hvala im na plasmanu i nadam se da će nas obradovati odlaskom na EP.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ovo sam primjetio i kada je RTL prenosio prvu utakmicu Hrvatska - Austrija, izgleda da nije do nas nego do KatraDukeOfWellington je napisao/la:I kakvo je ovo pištanje cijelo vrijeme, nešto k'o tipke telefona, krajnje iritantno.
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Tako da je na kraju us.rao sefa i stanicu kao i Vrazalic..na gol se puca svom snagom,a ne da se dodaju golmanu lopta..Bosniacum Lilium je napisao/la:Peric je dobar bio za svoj nivo i godine, pricas glupostiharry_90 je napisao/la:Zao mi je najvise radi Markovica i Burica...ne moze Buric odbraniti koliko ovi useru u napadu..
Ovcina,Vrazalic i Prce najgori danas
20 izgubljenih lopti..
Nemamo mi sta trazit na ovakvim takmicenjima kada pravimo ovoliko gresaka i kada zicere fulamo !
Dva igraca vise kod 18:18 i oni sve useru..Mali Peric umislio da je Ivano Balic,Vrazalic boze sacuvaj![]()
DOVIDJENJA PRIJATNO !
Pricas gluposti..ko racku je bio
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ima li neko gif?Nerminovic je napisao/la:Daj nju umjesto Farukaakisarajevo92 je napisao/la:Kaunas je napisao/la:daj neko da i mi ostal vidimo sise te Makedonke
da bar po nečemu pamtim ovaj meč
Da bi uzivao, treba ti gif za ovo. Bolje su njene sise igrale, nego mi
15.10.2013.
Koju igru preko krila?Ajax je napisao/la:Odlicna igra vecine igraca. Vrazalic i Ovcina zakazali. Nismo imali igru preko krila tu nas je Makedonija dobila i na iskustvo. Ostale pozicije su nasi igraci odigrali i vise nego ravnopravno. Steta.
Sta ces mu dodavat na krila kad idiot baca golmanu u ruke? bolje da smo igrali sa igracem manje citavu utakmicu, nego sto nam je Vrazalic igrao.
Ovcina nije dobio ni jednu loptu u drugom poluvremenu
- LegendKiller
- Kontakt:
Marković se odlicio izgleda za Sušićevu taktiku lažnih bekova, pa ih zato vjeorvatno i nemamo u igri, šteta.
Gledam tekmu na Sky Sport, kaže Štefan Krechmar da dam je više od pola ekipe zalutalo na SP, smije se čovjek kakve greške pravimo.
Gledam tekmu na Sky Sport, kaže Štefan Krechmar da dam je više od pola ekipe zalutalo na SP, smije se čovjek kakve greške pravimo.
Vrazalic je panj nevidjeni. Mislio sam da me nijedan sportista ne moze provocirat vise od Senada Lulica, ali je ovaj uspio. Nevidjeni antitalenat. Uz to glup ko tocak. Ali ne znam zasto napadate Ovcinu. Pa covjek nije ni jednu loptu dobio. Ranije je pokazao da zna igrat, ali ovi nasi ga uopste ne koriste.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Vi ste msiješni naša krila nemaju nijednu izgrađenu akciju kao kod drugih reprezentacija pa da imaju 3-4m slobodnog prostora sve su to neke loptu u mrtvim uglovima čak i onda kad imamo igrača više nema lijepe lopte na krilo..Po meni ovdje najviše griješi Marković koji drži rovitog Prce-a po 20tak min konstantno u igri,a ovaj to ne moe i onda gubi loptu,spor je itd..Bolje i Čelica da igra više ili neki mlađi rukometaš ko je već zamjena nego ovako..
Unofficialpage je napisao/la:Avdija > Vražalić
Mozambik je napisao/la:Koju igru preko krila?Ajax je napisao/la:Odlicna igra vecine igraca. Vrazalic i Ovcina zakazali. Nismo imali igru preko krila tu nas je Makedonija dobila i na iskustvo. Ostale pozicije su nasi igraci odigrali i vise nego ravnopravno. Steta.
Sta ces mu dodavat na krila kad idiot baca golmanu u ruke? bolje da smo igrali sa igracem manje citavu utakmicu, nego sto nam je Vrazalic igrao.
Ovcina nije dobio ni jednu loptu u drugom poluvremenu
Ovo je tacno imao sam ga na kladionici pa sam ga pratio cijelu utakmicu. Lik nije lopte primio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.