Salim se naravno, ali mi onako prvi dio klipa palo na pamet kako je reakcija mogla otici i na drugu stranu.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Zamislite plot twista, dijete zapravo navija za Lazio, a roditelji se ne razumiju mnogo u fudbal, pa dijete place od tuge jer nije dobio dres Lulića 

Salim se naravno, ali mi onako prvi dio klipa palo na pamet kako je reakcija mogla otici i na drugu stranu.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Kloc

znaci zbog toga se onoliko isfulao u zadnje 2-3 tekme, htio da osigura 'titulu'.
i Ronaldo je tu, pa šta? Maši se, desi se - mojne mi sranja.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Kad pogledaš prije nekoliko dana Basaksehir - Kasimpasa i onda danas gledaš Romu, ovo je užasna igra.
Lose drenaze na Olimpicu 

Podebljo je na 26.Sta mu frajer odbrani.
Bravo! 

- feniksptica
- Kontakt:
Sad da pitas ove iz Rome otkud vi na 3. mjestu ni oni ne bi znali odgovoriti
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Komentar.feniksptica je napisao/la: ↑03 jan 2021, 16:44Sad da pitas ove iz Rome otkud vi na 3. mjestu ni oni ne bi znali odgovoriti

Igra im je kao i uvijek nekakva negledljiva, ali 7 golova zasad.
Ako nastavi ovako moze se do 20 nagurati i odvest ih u lp.
Ako nastavi ovako moze se do 20 nagurati i odvest ih u lp.
BašČelik!
Al' bukvalno gdje god ode ima uspjeh, to jednostavno nije slucajnost.
Znaci ova Roma bez njega godinama ne bi bili blizu onoga što su napravili.
O Ligi prvaka da ne pricam evo i sad ova ekipa na 3 poziciji toliko vaznih golova toliko vaznih pasova..
Volio bi da pređe u Inter.
Znaci ova Roma bez njega godinama ne bi bili blizu onoga što su napravili.
O Ligi prvaka da ne pricam evo i sad ova ekipa na 3 poziciji toliko vaznih golova toliko vaznih pasova..
Volio bi da pređe u Inter.
Nova godina, stari Edin Džeko. U 2021. godini dame i gospodo, sa 35 godina. Kako je smiješan ispao ovaj crnac što ga je pokušao čuvati kod gola Rome 

Kad prestane igrat prestaje se i fudbal gledat.Valjda se neki novi pojavi ali tesko.
Umjesto da se rimljani malo pojacaju sad pa pucaju na titulu, oni ce kako je suditi po prosloti prodati sta valja i nakupiti skart.
E bas zato bi volio da ode u Inter jer oni uzimaju ove godine titulu ali ostaje u Romi i to je to.
-
- Kontakt:
Volili bi vi da ode u Vis Bau ako plate samo da uzmete koju marku

Salim se malo, ma kada razmislis gdje ce skoro u 36-oj. Neka zavrsi karijeru u miru i to je to. Ima evo i Roma sanse za LP, da se ode u stilu. Uz dva vezana trijumfa eto ih u borbi za scudeto takodjer. Tu se izgleda covjek osjeca dobro, kapiten, daje golove uzima milione...zivot je njemu lijep.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.