"Allaha mi ćemo ti dati u narednih mjesec dana, samo ti šarni sada. Ne brini se, sad će pare brzo doći, nego problemi sa Vijetnamom i tako ali će brzo leći"
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Opet?Shategabri je napisao/la: ↑18 jun 2021, 11:41Hoće li Stanojević pristati na kvartalno, polugodišnje, dođem ti plaćanje?
Pristao je zadnji put
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hajde iskreno, kako ćemo ići na podmlađivanje? Akademija nam u nikad gorem stanju, tek se od neki dan počelo radit tj. ispravljati greške.zagorski je napisao/la: ↑18 jun 2021, 11:43Da,vjerovatno ide i Andrej izgleda. Ali ne kontam ako se ide na podmladivanje i rezanje troskova zasto ne pokupe par mladih igraca iz lige koji imaju perspektivu i na kojima mozes u buducnosti nesto zaraditi. Hajd Lazic nekako moze i proci,mada je i to upitno,ali Stanojevica ne kontam,pa ne znam bavi li se lik fudbalom uopste vise.
Hoćemo mlade, yebem ja mladog ako će igrat ko Pidro ovih zadnjih pola godine da nam se svi smiju. Pa vidi Šabanovića kakve je gluposti pravio i kod nas a i kad je otišao u Mladosr DK. Resić nije mogo ništa u mrtvoj Slobodi gdje je pritisak skoro pa nikakav jer su brzo ispunili cilj, Imamović nije mogo izborit veću minutažu u Olimpiku, jednoj od najlošijoj ekipi u ligi, ako ne mogu tu, kako će kod nas? Za Dervišagića i ljudi iz Rudar Kaknja govore da je prosjek bio u 1. ligi FBiH, ja kad sam vidio šta je mašio na prijateljskoj, odmah sam ga otpisao. Kurdić jedan od rijetkih koji su igrali standardno ali se sad od njeg pravi Nemanja Vidić jer je igrao standardno u strašnom Novom Pazaru koji bi se borio i kod nas za opstanak i u gigantu Kukesiju koji je prosjek naše lige vjerovatno. Njega bi naravno, ostavio, sigurno ima neki kvalitet ali da je Vidić i da je odmah za prvih 11 ekipe koja treba ići na titulu, teško.
Kakvo podmlađivanje u vakat kad smo se sramotili sa rezultatima u omladinskom pogonu. Poklopit se treba ušima i ispravljat greške, dovodit najbolje mlade igrače u akademiju i pravit od njih nove Kovačeviće i Đokanoviće, ne može to odjednom.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Treba prvo liku objasniti sta znaci pojacanje a sta rehabilitacija igracaOsmaDolazi je napisao/la: ↑18 jun 2021, 11:50"Allaha mi ćemo ti dati u narednih mjesec dana, samo ti šarni sada. Ne brini se, sad će pare brzo doći, nego problemi sa Vijetnamom i tako ali će brzo leći"

- Shategabri
- Kontakt:
Šta znam, sad je jovo nanovo.Denchi je napisao/la: ↑18 jun 2021, 11:51Opet?Shategabri je napisao/la: ↑18 jun 2021, 11:41Hoće li Stanojević pristati na kvartalno, polugodišnje, dođem ti plaćanje?
Pristao je zadnji put
A dobro možda se zasitio traktora i sela, malo šiša ovo ono.
Nek obezbijede stan i hranu i dosta.
Koševo Zapad
Obrati se prvo Vanji za konsultacije, javi nam sta ti je rekao da te mozemo razumiti.Sanchez1987 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 11:56Treba prvo liku objasniti sta znaci pojacanje a sta rehabilitacija igracaOsmaDolazi je napisao/la: ↑18 jun 2021, 11:50"Allaha mi ćemo ti dati u narednih mjesec dana, samo ti šarni sada. Ne brini se, sad će pare brzo doći, nego problemi sa Vijetnamom i tako ali će brzo leći"![]()
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
- trunks1946
- Kontakt:
Nedim Hadzic mora doci! Takvi igraci nama trebaju, mladi zeljni dokazivanja jednostavno momak ima ogroman potencijal, plus nase djete mora doci!
Pa CZ i Partizan zive od igraca koje vracaju iz evrope,prodaju ih i ako neuspiju odma nazad za lige su extra,naravno podrazumjeva se da su profesionalci! Jedino mi nesto bjezimo od bivsih igraca i onda odu u konkurente i placemo za njima... ovo se odnosilo i na Lazica i Stanojevica a najvise na Nedima!
Pa CZ i Partizan zive od igraca koje vracaju iz evrope,prodaju ih i ako neuspiju odma nazad za lige su extra,naravno podrazumjeva se da su profesionalci! Jedino mi nesto bjezimo od bivsih igraca i onda odu u konkurente i placemo za njima... ovo se odnosilo i na Lazica i Stanojevica a najvise na Nedima!
orde del male
Priznaj da si pola dana trazio sliku, samo da bi je ovde postao

-
- Kontakt:
- trunks1946
- Kontakt:
Spoj mladosti i iskustva mora biti u ekipi,posebno karakterni i profesionalni igraci kao Lazic i Stanoje da dizu ekipu i mladima podrsku daju, naravno da ide podmladjivanje ekipe ali nemogu biti svih 11 u prvoj.. pa nismo Mladost da se borimo za opstanak..tako da mislim da idemo u dobrom smjeru, jos par pojacanja i bit ce ovo top ekipa!
orde del male
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Stanojevic je jedino profesionalan u sabijanju nargila i nocnim provodima po Lukavici .trunks1946 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 12:35Spoj mladosti i iskustva mora biti u ekipi,posebno karakterni i profesionalni igraci kao Lazic i Stanoje da dizu ekipu i mladima podrsku daju, naravno da ide podmladjivanje ekipe ali nemogu biti svih 11 u prvoj.. pa nismo Mladost da se borimo za opstanak..tako da mislim da idemo u dobrom smjeru, jos par pojacanja i bit ce ovo top ekipa!
-
- Kontakt:
Evo Zinedin zvanicno otiso
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ode Mustedanagić. Jedna od najvećih ubleha, kur.cobolja, prevara, i u top 3 najvećih grešaka kluba. Igrač koji nikad neće bit spreman, koji je toliko demotivisan i spor da se ne može porediti ni sa Dušanog Hodžićem. Kad skontaš da smo za ovu prevaru od igrača platili solidno obeštećenje nakon što je pola godine presjedio na klupi, može se reći da je u top 3 najveće greške kluba u novije vrijeme. Daleko ti kuća bila Zinedine, nikad od tebe igrača!
FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Gdje ces zaboraviti Novu Otoku i Argelini, tu je bio na terapijama nakon one teške povredeHordanjezla1987 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 12:36Stanojevic je jedino profesionalan u sabijanju nargila i nocnim provodima po Lukavici .trunks1946 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 12:35Spoj mladosti i iskustva mora biti u ekipi,posebno karakterni i profesionalni igraci kao Lazic i Stanoje da dizu ekipu i mladima podrsku daju, naravno da ide podmladjivanje ekipe ali nemogu biti svih 11 u prvoj.. pa nismo Mladost da se borimo za opstanak..tako da mislim da idemo u dobrom smjeru, jos par pojacanja i bit ce ovo top ekipa!

- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Uprava koja je prokockanom titulom u milionima ostetila klub za ovog panja je dala 100 000 i platu ogromnu za nista.BordoSarajevo je napisao/la: ↑18 jun 2021, 12:45Ode Mustedanagić. Jedna od najvećih ubleha, kur.cobolja, prevara, i u top 3 najvećih grešaka kluba. Igrač koji nikad neće bit spreman, koji je toliko demotivisan i spor da se ne može porediti ni sa Dušanog Hodžićem. Kad skontaš da smo za ovu prevaru od igrača platili solidno obeštećenje nakon što je pola godine presjedio na klupi, može se reći da je u top 3 najveće greške kluba u novije vrijeme. Daleko ti kuća bila Zinedine, nikad od tebe igrača!
Osim sto su se rasipali na svim poljima pored panjeva su doveli i panjinu Susica koji ce kostati milion necega na kraju za 3 ipo utakmice po sezoni svaka cast i to treba uspjeti .
Sa kolicinom novca kojim su raspolagali i sta je na kraju bilo i Baljak bi bolji tim i zavrsnicu prvenstva imao od ovih. A mozda bi ostalo i za Bahama da se brcne.
VICKO ŠEVELJ!
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Allaha mi samo tuzi klub. Vjeruj mi, brat ti tvoj kaze, imam ljude u sindikatu, Gospodara mi, i sam sam tamo. Vjeruj mi Fani, gasimo se, e'o i Husaru sam zvao i on ce ih tuziti za Mesana. Kasnije cemo ih sve banovat, TTako mi gospPodaRa !!!OsmaDolazi je napisao/la: ↑18 jun 2021, 11:50"Allaha mi ćemo ti dati u narednih mjesec dana, samo ti šarni sada. Ne brini se, sad će pare brzo doći, nego problemi sa Vijetnamom i tako ali će brzo leći"
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
- trunks1946
- Kontakt:
Pa 90% igraca u ligi to isto radiHordanjezla1987 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 12:36Stanojevic je jedino profesionalan u sabijanju nargila i nocnim provodima po Lukavici .trunks1946 je napisao/la: ↑18 jun 2021, 12:35Spoj mladosti i iskustva mora biti u ekipi,posebno karakterni i profesionalni igraci kao Lazic i Stanoje da dizu ekipu i mladima podrsku daju, naravno da ide podmladjivanje ekipe ali nemogu biti svih 11 u prvoj.. pa nismo Mladost da se borimo za opstanak..tako da mislim da idemo u dobrom smjeru, jos par pojacanja i bit ce ovo top ekipa!

orde del male
Trenutno korisnika/ca: crnehorde, FRANK RIBERY, Google Adsense [Bot], Inspiracija, JavierBosnia, jurisicduska, MokraKifla, MSOZ101, napoleon72, sirferguson, Tarapi i 27 gostiju.