FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 26 mar 2014, 00:34

SarajlijaTM je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Raja sutra duge gace obucite, ko je bio protiv Olimpica kad je bio nocni termin utakmice syebao se posteno.
Dodaj i pelene, trebat ce vam, kad sampion pregazi kosevo
:-P

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Ok.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Armala
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Armala » 26 mar 2014, 01:29

A ti sto si naporan za desetoricu, to je sasvim druga prica :ugeek:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 mar 2014, 07:16

Ako je istina ovo za Duljevic on je igracina,za ovu nasu ligu.Sviđa mi se kako naša Uprava radi svoj posao, samo nek ovako nastavi.

Što se tice danasnje tekme sa malenim,treba odigrati pametno bez srljanja,sto tekma bude vise odmicala prema zavrsetku, tako ce maleni padati na fizickom planu ,i tu svi vide sansu kad igraju protiv Zelje.Ono što je dobro i tu smo u prednosti,a to je da su maleni posle poraza pali u svakom smislu,navijaci su im dobro izribali igrace,tako da ce se danas tresti od straha na Kosevu,jer su svjesni sta im slijedi posle poraza.Oni su na koljenima,i sad ih trebamo dokrajciti,a toga su svjesni i Jarni,i igraci,a i mi navijaci.
ZATO SVI NA KOSEVO.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 mar 2014, 11:55

Kad se sa istoka bude orilo danas: "Oni ti ga puse Miloseeeee" :mrgreen: :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 26 mar 2014, 12:00

Sarajlijc@ je napisao/la:Kad se sa istoka bude orilo danas: "Oni ti ga puse Miloseeeee" :mrgreen: :mrgreen:
Nakon njegova 2 gola :lol:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 mar 2014, 12:03

Hordas Doboj je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Kad se sa istoka bude orilo danas: "Oni ti ga puse Miloseeeee" :mrgreen: :mrgreen:
I 2 asistencije 8-)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 26 mar 2014, 12:10

Sarajlijc@ je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:
I 2 asistencije 8-)
Za "Krsteskog" :lol: Ocekujem veceras bar jedan gol od Velkoskog. Covjek je masina, samo jos da ga Jarni postavi na klasicnog centarfora a ne da ga gura na krilo. Mozda bi Nemanja trebao poceti na krilu ovaj put, ionako i nije u nekog golgeterskoj formi...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 26 mar 2014, 12:15

Sto se mene tice nek' ga i Jarni uvali, samo da prodjemo. :mrgreen: Nervoza vec puca uveliko.

begipasha
Kontakt:

Post Postao/la begipasha » 26 mar 2014, 12:16

Sudeći po izjavama šefa i igrača pobijeda ne bi trebala biti neki veći problem iako sam ja zadovoljan i sa 0:0 sasvim, mani se priče joj da je golova da bude dobar derbi a sutra dan jaaaaaaaao jesmo vas razbili.
0:0 i neke pričaju po mahalama šta god hoće.

Ali ipak, sa ovakvim sastavom, igre u dosadašnjem dijelu lige/kupa pobijeda bi bila zaista dobra, najsretniji bi bio kada bi ih nabili kao Široki mada teško će ići.

Moja prognoza: 2:0 , Krste i Jajalo.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 26 mar 2014, 13:06

Head je napisao/la:
hodža je napisao/la:Ma naci ce oni pare...na kraju, Dodik ce im dati samo da ne bi Sarajevo dobilo 3 boda :grin:
Puca Dodiku neka stvar za Borcem i Banja Lukom. ;)
Sve sto ima ulaze u Laktase i Igokeu,to je njegova zlatna koka.

Naci ce oni pare,nije to problem al ne mirise njih Dodik
Vidim kako ih ne mirise...
FORZA MARŠAL !!!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 mar 2014, 13:57

FK Borac pred gašenjem.

I dok gospodin Ilić poziva u pomoć i traži rješenje problema mi ćemo se vratiti nekoliko mjeseci unazad. Tada je na adresu Borca stigla ponuda za kapitena kluba, Srđana Grahovca od FK Sarajevo. Kako nezvanično saznajemo radi se o iznosu od 100.000 KM, plus procenat od narednog transfera. Ironija, ili ne, upravo pred meč sa Sarajevom Borcu je "zafalilo" tih 100.000 KM.

Nije ovo prvi put da N/FS prijeti da će suspendovati neki klub, ali čini se da su ovaj put odlučniji nego ikada. Možda je baš zbog te "popustljivosti" Saveza Borac igrao na kartu, na koju nije smio igrati prije ta dva mjeseca. Znali su i tada čelni ljudi Borca da je novac prijeko potreban klubu, ali se na prodaju nisu odlučili. Ostaje utisak da su tu odluku donijeli samo kako ne bi navukli gnjev navijača što je još jedan fudbaler crveno-plavih Gradski stadion u Banja Luci zamijenio Olimpijskim stadionom Asim Ferhatović Hase.

Dugo su čelnici Borca vagali ponudu Sarajeva, a kako je vrijeme prolazilo pritisak banjalučke javnosti je rastao, a samim tim Ilić, Krunić i ostatak rukovodstva kluba iz grada na Vrbasu bili su bliže odluci. Na kraju je Krunić odlučio da se javi na telefon i javno kaže kako Grahovac nije na prodaju, te kako vrijedi više od onoga što je Sarajevo ponudilo.

"Touche", Borac je uspio, Grahovac ostaje u Banja Luci. O posljedicama i valjanosti tog poteza tada se nije raspravljalo. Bilo je bitno zadržati Grahovca i ne pustiti ga u Sarajevo. Navijače nekako možemo i razumjeti, ali čelnike kluba iz Banja Luke nikako... Samo dva mjeseca kasnije Krunićev kolega Ilić je uputio javni poziv da se uplati dug kako bi utakmica sa Sarajevom bila odigrana.

"Ukoliko se ne odigra utakmica Borac će biti kažnjen oduzimanjem tri boda i novčanom kaznom od NSBiH. To znači propast i potop kluba. Neodigravanje ove utakmice je put ka gašenju kluba," riječi su Draška Ilića.

Dok Ilić govori o gašenju jednog od najvećih sportskih kolektiva u Bosni i Hercegovini mi ćemo se još jednom vratiti dva mjeseca unazad, kada je rečeno da Grahovac vrijedi više od ponude Sarajeva. Tužno, ali istinito, čini se da vlastiti ego, dokazivanje navijačima, pa i sam Grahovac vrijede više od samog Borca.

Čelnici kluba iz Banja Luke imali su priliku da sami riješe problem, ponuda Sarajeva nije se smjela odbiti, jer danas bi se u gradu na Vrbasu pričalo o derbiju 24. kola, a ne o tužnoj sudbini nekada velikog kluba kojeg su nesposobni čelnici doveli na ivicu opstanka.

High

Post Postao/la High » 26 mar 2014, 14:01

http://www.nezavisne.com/sport/fudbal/D ... 37218.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 mar 2014, 14:15

Mora i Nemanja negdje procepiti, ako Bog da bice to veceras 8-)
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 26 mar 2014, 14:37

begipasha je napisao/la:Sudeći po izjavama šefa i igrača pobijeda ne bi trebala biti neki veći problem iako sam ja zadovoljan i sa 0:0 sasvim, mani se priče joj da je golova da bude dobar derbi a sutra dan jaaaaaaaao jesmo vas razbili.
0:0 i neke pričaju po mahalama šta god hoće.

Ali ipak, sa ovakvim sastavom, igre u dosadašnjem dijelu lige/kupa pobijeda bi bila zaista dobra, najsretniji bi bio kada bi ih nabili kao Široki mada teško će ići.

Moja prognoza: 2:0 , Krste i Jajalo.
A masala jeste postali mala Barselona kao Vitez :lol: Nece biti problema da pobjede isto ko da im nikad niko nije uzeo boda na kosevu, a ne nedavno mali Olimpic. Sta se desava s vama Boga pitaj ?!

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 26 mar 2014, 14:39

E ovako zvanicno da pitam hoce li biit prenosa na internetu ? Neko ko dobro zna da mi kaze.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 26 mar 2014, 14:40

Mozes mislit koja bi to festa bila u finalu kupa Sarajevo -Velez,to bi bilo najbolje finale kako se igra kup nakon rata.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 26 mar 2014, 14:42

emil02in je napisao/la:Mozes mislit koja bi to festa bila u finalu kupa Sarajevo -Velez,to bi bilo najbolje finale kako se igra kup nakon rata.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Lijepo je sanjati ....

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 mar 2014, 14:43

vecaveca je napisao/la:E ovako zvanicno da pitam hoce li biit prenosa na internetu ? Neko ko dobro zna da mi kaze.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 mar 2014, 14:46

Rooney88 je napisao/la:
vecaveca je napisao/la:E ovako zvanicno da pitam hoce li biit prenosa na internetu ? Neko ko dobro zna da mi kaze.
hoce
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 26 mar 2014, 15:20

Ima li prenos derbija na BHT veceras?
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, Amidzaa, bvsic, gh0stHZ, Hordas1990, hurem, riki46 i 44 gosta.