FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma jaaS_Roma je napisao/la:Ma kakav belaj jarane jesi dobar... A da znas utakmicu Sarajeva nisam propustio 15 god tako da nemoj pricati TAKVI KAO JA ... i neke stvari, ako je dogovor da se ide, znaci dolazimo i to je to

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- SarajlijaTM
a sad ti je 15g i 3 mjesecapile87 je napisao/la:Ma jaaS_Roma je napisao/la:Ma kakav belaj jarane jesi dobar... A da znas utakmicu Sarajeva nisam propustio 15 god tako da nemoj pricati TAKVI KAO JA ... i neke stvari, ako je dogovor da se ide, znaci dolazimo i to je to

dobar ti staz

samo vi dodjite,da ima ko plakati kad vas zeljo pocjepa 3:0

Smijesno bas
zeljo - Celik 1-2

zeljo - Celik 1-2

??Buu je napisao/la:jel utakmica u 17 h ili 18 h ?
Na klupskoj stranici ili je ranije pocelo odbrojavanja ili su sat zaboravili vratiti

NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
bas smijesno... Danas Zeljo-celik 2/3- 0aS_Roma je napisao/la:Smijesno bas![]()
zeljo - Celik 1-2
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
-
- Kontakt:
utakmica je u 18 i to je to, a bice jedno 3 milje, standardna rajaBuu je napisao/la:??Buu je napisao/la:jel utakmica u 17 h ili 18 h ?
Na klupskoj stranici ili je ranije pocelo odbrojavanja ili su sat zaboravili vratiti
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
bit ce 6 milja vjeruj miposmatrac sa juga 87 je napisao/la:utakmica je u 18 i to je to, a bice jedno 3 milje, standardna rajaBuu je napisao/la:??Buu je napisao/la:jel utakmica u 17 h ili 18 h ?

-
- Kontakt:
[/quote]
utakmica je u 18 i to je to, a bice jedno 3 milje, standardna raja[/quote]
bit ce 6 milja vjeruj mi
[/quote]
Daj boze, radni dan, hladno vrijeme... a jos protivnik los

utakmica je u 18 i to je to, a bice jedno 3 milje, standardna raja[/quote]
bit ce 6 milja vjeruj mi

Daj boze, radni dan, hladno vrijeme... a jos protivnik los

-
- Kontakt:
haha . A nije mi jasna jedna stvar svraka imao dva zuta i dobio u lukavici i niko ne spominje da nece igrat u derbiju?? osim nam nastelio da se zuti brisu pred derbinanek je napisao/la:a da je protivnik losh,jeste slazem seal hajd moze petak bar
![]()
![]()
![]()

posmatrac sa juga 87 je napisao/la:haha . A nije mi jasna jedna stvar svraka imao dva zuta i dobio u lukavici i niko ne spominje da nece igrat u derbiju?? osim nam nastelio da se zuti brisu pred derbinanek je napisao/la:a da je protivnik losh,jeste slazem seal hajd moze petak bar
![]()
![]()
![]()
kolko sam ja pratio nije nam niko dobio zuti u lukavici,il je do mene ?
niko nije dobio žuti u Lukavici. Svi su tu za derbi. Ne znam kakav će biti Smajić, na FB stranice kluba piše da večeras neće igrati.
Uglavnom, ja očekujem posjetu veću od 6 milja. Jest gadno vrijeme, al je naboj veliki
Uglavnom, ja očekujem posjetu veću od 6 milja. Jest gadno vrijeme, al je naboj veliki

-
- Kontakt:
Ja citao u avazu i sportu da je dobio, a ko ce mu ga znati, vakat se lagano spremat i u dolinunanek je napisao/la:posmatrac sa juga 87 je napisao/la:haha . A nije mi jasna jedna stvar svraka imao dva zuta i dobio u lukavici i niko ne spominje da nece igrat u derbiju?? osim nam nastelio da se zuti brisu pred derbinanek je napisao/la:a da je protivnik losh,jeste slazem seal hajd moze petak bar
![]()
![]()
![]()
kolko sam ja pratio nije nam niko dobio zuti u lukavici,il je do mene ?
VIDEO: Željezničar - Čelik, najava
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/vi ... lik-najava" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/vi ... lik-najava" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: ellaxaz, dana/u 02 nov 2011, 16:46, ukupno mijenjano 1 put.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
opasan ti ovaj najavni videoellaxaz je napisao/la:VIDEO: Željezničar - Čelik, najava
http://forum.sportsport.ba/posting.php? ... y&f=3&t=85" onclick="window.open(this.href);return false;

DRUG NEBI TI PUNCA
dobarbagrcavi je napisao/la:
opasan ti ovaj najavni video![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Željezničar-Čelik 3:0 

Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 02 nov 2011, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Bilo bi dobro da pustite par komentara ako se slucajno desi dvica u subotu...onako iz sale kako vi to znate,komentarisite malo,kakav alibi ce te onda traziti,i u cemu...ostavite to bar kao mogucnost iz naucne fantastike...ali ostavite....sad ide ona izlizana napuhali ste se nakon nekoliko laksih utakmica,to je vasa retorika sa pocetka sezone za nas laganiji raspored.....NAPEO SE BEG DA PRDNE,PA SE USRO....

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
sretno nam veceras...zurim na tekmu aBd 2-0 (Adilovic, Zeba ) 

Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.