Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Italia
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Italia » 08 avg 2016, 20:59

Kada bi procitao sta pises i sam bi dolazio do istih zakljucaka.

Fascinantno je da neko 4 ljeta zaredom moze govoriti kako uprava radi ocajan posao i da smo svake sezone "izgubili" na toj market pijaci, a mi iz godine i godine samo rastemo. Ono **** se zapitas, koji **** vi gledate ??
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 avg 2016, 21:00

ma sve zavisi od toga kako se zamijeni Pogba..ako njega uspijemo zamijeniti i dopuniti na pravi nacin onda je prelazni rok idealan. Ovako smo realno trenutno pretanki u dijelu tima koji nam je vec 4 godine bio ubjedljivo najjaci i mogao parirati svima u evropi..je.es ba Pjanica -realno :D, niko od nas ga se nije bojao kad Juve igra protiv Rome kao neke vanserijske prijetnje -toliko o njemu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 08 avg 2016, 21:02

Za Higuaina se moze reci dal je preplacen tek na kraju sezone...ako bude reseto ko do sad ...onda sigurno nije preplacen....ako zabije 10-12 golova onda je debelo preplacen...i opet i to zavisi protiv koga su golovi i u kakvom trenutku.....tako da sad pricat da je preplacen je samo brbljanje u prazno.....sezona je ispred njega.....samo mora pod hitno se dovest i red ako misli igrat uopste
Zadnja izmjena: jelle, dana/u 08 avg 2016, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.

tarabuka
Kontakt:

Post Postao/la tarabuka » 08 avg 2016, 21:03

BlueBosnian higuain je najbolji napadac na trzistu,boljeg od njega nema.suarez je bio je samo 15 mjeseci mladji,kad je podpisovao za barcu,tako da sve te racunice nemaju neke osnove.
spanski mediji pisu,kako je real mardrid stavio isca na transfer listu i da ce ukoliko stigne prava ponuda on promjeniti sredinu.zidan trazi pojacanje za Dm poziciju,prva zelja jim je bio david alaba,alo to je bila ne moguca misija i sad su se krenuli nemanji maticu u kojem zidan vidi upgrade naspram casemira

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 08 avg 2016, 21:08

Nije to bas tako.
Zidane je ozivio Casemira i sumnjam da trazi zamjenu za nj,
Ako ode James onda ce biti nekih jacih ulazaka ovako kako sad stvari stoje nece biti nekih tektonskih transfera u Madrid.
Isco ne ide nigdje i da cestitke na najboljem poslu u istoriji nogometa,.neyebovatno
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 08 avg 2016, 21:19

Na bekovima Dani i Alex, u napadu Dybala i Higuain.. mi nemamo vise potrebu da nam vezni red bude taj najkreativniji odnosno najprodorniji dio terena. Dovoljno je oko Pjanica staviti dva jaka trkaca (Marcha, Khedira, Lemina, Stura, pa i Asamoa koji je odlican bio u ovim pripremama), plus Pjaca i to potencijalno pojacanje. Pff, samo da pocne sezone :opaopa: Statisticki gledano, ulazni i izlazni transferi se ne mogu porediti. Ne sumnjam da ce Pjanke imat daleko vise asistencija u ovoj ekipi, niti da ce Higuain prebacit 20 komada (pa cak i 10 koliko je Alvaro dostizao). Jedino mi je iskreno zao Cuadrada, jer je itekako kvalitetan i interes je bio sa obije strane, ali ga onaj ne pusti.

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 08 avg 2016, 21:24

Italia je napisao/la:Kada bi procitao sta pises i sam bi dolazio do istih zakljucaka.

Fascinantno je da neko 4 ljeta zaredom moze govoriti kako uprava radi ocajan posao i da smo svake sezone "izgubili" na toj market pijaci, a mi iz godine i godine samo rastemo. Ono **** se zapitas, koji **** vi gledate ??
Ne sramoti se živ bio, i kakvih 4 ljeta? :facepalm:

Gdje sam spomenuo da uprava radi očajan posao?
Nedavno sam napisao da je dovođenje Higuaina za te pare vrlo loš posao, i svako normalan će to potvrditi.

Moji postovi iz prošle godine su obična zajebancija, i valjda je bilo očito :roll: :think:
To što ti imaš problem s tim, i što se ponižavaš na vrlo jadne načine nazivajući "neistomišljenike" glupima je tvoj problem, i poradi malo na tome jer si postao poprilično naporan..

@tarabuka
Preplaćen je, ni u ludilu ne vrijedi 90 mil..
Daj bože da me demantuju i on i Pjanić..
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma sve zavisi od toga kako se zamijeni Pogba..ako njega uspijemo zamijeniti i dopuniti na pravi nacin onda je prelazni rok idealan. Ovako smo realno trenutno pretanki u dijelu tima koji nam je vec 4 godine bio ubjedljivo najjaci i mogao parirati svima u evropi..je.es ba Pjanica -realno :D, niko od nas ga se nije bojao kad Juve igra protiv Rome kao neke vanserijske prijetnje -toliko o njemu
O tome pričam sve vrijeme :mrgreen:
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 08 avg 2016, 21:40

Slažem se sa Italijom, mislim da dobro rezonuje stvari i da je u pravu.

Upravo je akcenat na ovome što kaže, mi smo promijenili strukturu ekipe nekim novim vrijednostima koje nismo imali, a koje bi trebali donijeti novi igrači.

Naravno, niko ne garantuje da će to biti potpuno uspješno, ali da se ide na to, nema sumnje.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 08 avg 2016, 21:42

E ovo je vrhunac, kada se pokaze da stvar koju je tvrdio ne da nije bila tacna, vec je bila neopisiva glupost i nesvakidasnja fula, on kaze da se zezo. Da, zezo se. Svi smo se mi zezali prosle sezone kad je ekipa bila 18. na tabeli, zezali smo se da treba otpustiti Allegrija.
Sarajevo1946 je napisao/la:Slažem se sa Italijom, mislim da dobro rezonuje stvari i da je u pravu.

Upravo je akcenat na ovome što kaže, mi smo promijenili strukturu ekipe nekim novim vrijednostima koje nismo imali, a koje bi trebali donijeti novi igrači.

Naravno, niko ne garantuje da će to biti potpuno uspješno, ali da se ide na to, nema sumnje.
:thumbup:

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 08 avg 2016, 21:43

Oj ajde dosta te je :rol: :rol: :rol:
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 08 avg 2016, 22:01

Pogba je bio defanzivno fantastican,visok,jak. I znao je prenijeti loptu preko pola terena. Istina nerijetko je znao i zabrljati u tom procesu,ali to se odnosilo najvise na pocetak sezone kada se nije znalo ko pije i ko placa i kada je on bukvalno jedini pokusavao nesto napadati i onda ga dva igraca udvoje i izgubi loptu.
Dybala je najvazniji kotacic nase masine,momak zabija,asistira i gradi igru dolazeci u vezu po loptu. To je radio prije njega Tevez i bio je lider ,to je Dybala radio prosle sezone a i ove ce. Suho zlato od igraca. Jos kad tome dodas da ima Alvesa i Pjanica da kombinuje,pihhh. Neke kombinacije Pogbe i Sandra/Evre na drugoj strani su bile ok ali ne vidim da ce nesto losije biti i sada ako se dovede veznjak koji zna igrati lopte. Sve sto treba uraditi je krenuti ka sredini i povuci igrace ka sebi te se otvara lijeva strana Evri ili Sandru. X puta vidjeno. Poga je tu furao dodavanje petom a neko drugi ce dodavati normalno :mrgreen:
Pitanje je da li Juve zeli(mora mijenjati malo sistem igre) biti ofanzivniji ili defanzivniji i spram toga traziti igraca.
Lemina je pojeo neki dan veznjake WH,stamen,jak,oduzimao lopte,a zna i loptu povesti.
Zato njega ne posaditi tu a gore navise Iska,Draxlera ect? Lemina i Marcha defanzivni zadatci i opstrukcija protivnicke igre,iza njih navise ofanzivni vezni pa Dibi i Pipita? :crazy:
Mozemo imati ekipu koja ce daviti protivnika posjedom ili kontrama koje mgu istrcati i Dybala,Higuain,oba beka ili Draxler npr. Dva razlicita sistema igre mozemo imati kao sto i sada imamo stim da to gusenje protivnika nije najbolje izgledalo radi nedostatka tenicki jacih igraca,kojih sada imamo. Dovesti jos jednog takvog and let the games begin :cool:

Pogba
Kontakt:

Juventus FC

Post Postao/la Pogba » 08 avg 2016, 22:16

Pa gledali ste tekmu protiv WH-a, tu se moglo vidjeti vec na sto ce liciti nasa igra, onako na prvu, puno kombinatorike, kratkih pasova, a onda promjene ritma i iskoristavanja strasnog potencijala Alvesa i Sandra, zatim klasicne role Dybale gdje se vraca po loptu, a ima sada Alvesa da kombinuju sto se u nekoliko navrata cinilo fenomenalno u tom mecu. Istovremeno imamo Pipitu koji napada prostor, a koji opet sam sebi moze stvoriti sansu.
I ja sam pisao da cemo mi ovo sto je otislo zamijeniti ne nuzno istim kvalitetima, ali svakako drugacijim.
Najveca dobit po meni je ta sto cemo mi vjerovatno igrati na veci posjed.
Ja apsolutno ne mislim da mi moramo dovesti 2 igraca kako bi se Pogba odmijenio, mi smo vec kvalitativno odmijenili njegov ucinak kroz asiste Pjanica i golove Pipite, ovako teoretski. Pri tome ako Pjaca eksplodira mi imamo jaci tim i to znacajno.
Dakle, jedno jos pametno pojacanje, mezzala, iskopati to i zavrsiti. Zazu zadrzati, nikakvi Gabigolovi i cuda.

Ovaj novi Juve napada iz svih oruzja.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 08 avg 2016, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Cousins00
Kontakt:

Post Postao/la Cousins00 » 08 avg 2016, 22:17

Moze li ovdje covjek napisat "svoje licno misljenje" a da ne bude ispravljan,uvjeravan u suprotno,napadan od ostrascenih i tako to.....ma pogba je zvjer defanzivno,i ponekad ofanzivno,,,ovi u mancesteru ce skontat da nista posebno nisu dobili sa njim...zna iznijet loptu sto jest jest,odapet neki sut i sta jos...kondigbia bi bio dobra zamjena,,,,higuain treba samo da bude precizniji malo od morate,i vrijedit ce pedesetak mil,90 nikad,juve ce da melje ligu ove sezone,a u ligi prvaka nisu oni losi ni bili,,da bi se to osvojilo treba dosta srece.,al eto valjda bude nesto.....i za kvadrada mi je zao stvarno je dobar bio na krilu,pjana mora malo jace u duel a ne da gubi lopte u sesnestercu,moje zelje za juve radja naigolan,hamsik i takvi ratnici...

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 08 avg 2016, 22:25

slika

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 08 avg 2016, 22:25

Pisi sta hoces, ali stani iza svog misljenja kasnije. Kritikovati rad covjeka koji je doveo Pogbu i Comana za sicu (ispod 1 milion), a prodao ih za vise novca nego koliko nas je kostao citav stadion. Trebaju ti itekako dobri argumenti za takvu nesto, a argumenata nema jer se titule redaju jedna za drugom, a ekipa nikad jaca. Zakljucak: bolje prni ako nemas sta pametno reci.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 08 avg 2016, 22:41

Neki reper Stormzy izbacio mini spot u kojem objavljuje da je Pogba igrač Manchestera, snimljen prije najmanje 10 dana sa Pogbom u spotu. Zbog ovakvih stvari je puno lakše 'preboliti' i njega i Vidala. :puke: :wave:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 08 avg 2016, 22:54

Rajaz je napisao/la:
slika
Šta misliš koliko je ovo zdanje koštalo?
slika
Koliko i Pogba. :lol:
IlCapitano je napisao/la:Neki reper Stormzy izbacio mini spot u kojem objavljuje da je Pogba igrač Manchestera, snimljen prije najmanje 10 dana sa Pogbom u spotu. Zbog ovakvih stvari je puno lakše 'preboliti' i njega i Vidala. :puke: :wave:
To su neke stvari koje olakšavaju navijačima. Ja lično sam zadovoljan s onim što čitam, pogotovo od Italijana. Nekada prije bi se ovdje uprava kritikovala što dopušta transfer, ovako su i oni svjesni da je to prava stvar kada se sve sabere, a njegovo ponašanje na kraju je sve olakšalo, praviti reklamu sebi i nepoštivati klub ide svakako njemu na čast, to sam pisao, hiljadu puta bolje mu je bilo da je izbjegavao twiter i IG i ne kaljao obraz sebi i klubu koji ga hrani.

Šteta što je ovakvo lice pokazao na kraju, mi ga realno ne znamo u tom izdanju, iako je ovako ekstravagantan lik. Nije nikada išao u krajnost.
Ne sumnjam da ona svinja od Raiole ima veliki uticaj, a Pogba kao da igra u lutkarskoj predstavi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 08 avg 2016, 22:56

IlCapitano je napisao/la:Neki reper Stormzy izbacio mini spot u kojem objavljuje da je Pogba igrač Manchestera, snimljen prije najmanje 10 dana sa Pogbom u spotu. Zbog ovakvih stvari je puno lakše 'preboliti' i njega i Vidala. :puke: :wave:
Pa to je ona reklama iz ove Adidas-Raioline Blah kampanje sto PP cita novine, a Stomzy je onaj u Utd dresu u istoj toj reklami?

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 08 avg 2016, 22:58

Gefufna je napisao/la:
Pa to je ona reklama iz ove Adidas-Raioline Blah kampanje sto PP cita novine, a Stomzy je onaj u Utd dresu u istoj toj reklami?
Ne, druga skroz.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 08 avg 2016, 23:02

Pogba je napisao/la:Šta misliš koliko je ovo zdanje koštalo?
Malo vise od zbira zadnja 2 Pogbina transfera. :kafa:

Doduse, ako gledas iz ugla Eda Drvenog kojeg peskirom hladi Debelo Krme, onda malo manje. :mrgreen:

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.