Ajde sta oni znaju? Bolje znamo mi na forumu

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ajde sta oni znaju? Bolje znamo mi na forumu
rutinski.
Schalke ima dva dobra golmana, Fährmann i talentovani Wellenreutherkobac je napisao/la:Kako bi njemu bilo fino u šalkeu
Ja bih bio najsretniji čovjek na planeti ako ode u Real i bude prvi golman tamo. Begović nije ljubimac, Begović je svetinja koja je iznad Barcelone tako da nemam problema na tom polju.Clutch je napisao/la:Donnie će se javno spaliti ako mu još jedan ljubimac završi u Realu.
daleko je od idealnog golmana jer svakako da ima mana u svojoj igri, ali kada pogledas kakve su sve ublehe branile po najvecim klubovima ne bih imao nista protiv ni da se begovic okusa na najvisem levelu. eh sad, taj scenarij nije nemoguc, ali kolike su sanse za takvo nesto to je vec za diskusiju. licno bih volio da predje u liverpool.Greivis je napisao/la:Nije Begovic golman za najvece klubove.
pjanic je od nasih igraca, barem zasad, najblizi tom nekom transferu i ne bi me iznenadilo da se to desi vec ovog ljeta.SafetSajo je napisao/la:nkoliko su puta samo pjanica preselili u barcu,paris,bayern,real (nakon gola na bernabeu) itd
To niko ne zna, treba se okusati pa vidjeti, Bega je pouzdan golman, golmancina, malo je u krizi ove godine i mozda mu treba promjena sredine, ali definitivno bi njega i Vedada volio gledati u bar jednoj tekmi lige sampiona.Greivis je napisao/la:Nije Begovic golman za najvece klubove.
Greivis je napisao/la:Pokloni im pobjedu. Kloc!