Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Sutra idemo po drugi Grand Slam. Po mojoj racunici, do 2018. stizemo Samprasa i Federera 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
@samoradnik vjerujem da si ti vise prognoza pogodio od Matsa, on je isti kao Majstorovic. Nikad dati tacnu prognozu.
Ali dobro ipak je Edin strucnjak ovog foruma 
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
samoradnik
- Kontakt:
Ne poredi me Maliče sa tim kompleksašem please... bar ti koga cijenimlikma23 je napisao/la:@samoradnik vjerujem da si ti vise prognoza pogodio od Matsa, on je isti kao Majstorovic. Nikad dati tacnu prognozu.![]()
Mats je ove sezone toliko toga promašio i toliko takvih gluposti izjavio da stvarno i onog Banjca pristrasnog počinjem donekle podržavati u javnom pišanju po faci istog... Nisam ranije ni gledao one emisije Game Sets Mats,al upratih zbog one plavujke sa ružnim rasporedom zuba i tako slušam čovjeka i slušam i slušam,reko ajde navikao sam da pljuje Novaka,al čovjek je na zub ladno uzeo i Ferera,Azarenku,Li i još dosta njih....
Ovaj mali se zajebava, i mene je poredio s Matsom
Sto se tice pogadjanja i predvidjanja jesam, al' sto se tice strucnosti prepustit cu nagrade formancu i Magici.
Sto se tice pogadjanja i predvidjanja jesam, al' sto se tice strucnosti prepustit cu nagrade formancu i Magici.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Hahaha....Ako kaze da ce Nole pobjedit, mislim da Novaku odmah sanse drasticno padaju i ne teba se puno nadat'.samoradnik je napisao/la:Ne poredi me Maliče sa tim kompleksašem please... bar ti koga cijenimlikma23 je napisao/la:@samoradnik vjerujem da si ti vise prognoza pogodio od Matsa, on je isti kao Majstorovic. Nikad dati tacnu prognozu.![]()
Mats je ove sezone toliko toga promašio i toliko takvih gluposti izjavio da stvarno i onog Banjca pristrasnog počinjem donekle podržavati u javnom pišanju po faci istog... Nisam ranije ni gledao one emisije Game Sets Mats,al upratih zbog one plavujke sa ružnim rasporedom zuba i tako slušam čovjeka i slušam i slušam,reko ajde navikao sam da pljuje Novaka,al čovjek je na zub ladno uzeo i Ferera,Azarenku,Li i još dosta njih....
Pa to kazem.Edin TM87 je napisao/la:Ovaj mali se zajebava, i mene je poredio s Matsom![]()
![]()
Jooj ja vas pohvalim da ste bolji od Matsa a vi mene napadate
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
samoradnik
- Kontakt:
pa naravno... Pogodio je Murraya,rekao je da Andy ima šansu protiv Rodžera
barem u onoj večernjoj emisiji....
Najluđe mi je kad radi onaj intervju sa Novakom,a Novak ladno okreno glavu od njega i odgovara,pišanje...
Jasno,svak ima pravo na mišljenje i ocjenu sutrašnjeg duela,ja navijački kažem da će Novak uzeti,a opet prisjećajući se RG i moje nade da relativno odmoran sasvim sigurno uzima,pa bi šta bi....
Najluđe mi je kad radi onaj intervju sa Novakom,a Novak ladno okreno glavu od njega i odgovara,pišanje...
Jasno,svak ima pravo na mišljenje i ocjenu sutrašnjeg duela,ja navijački kažem da će Novak uzeti,a opet prisjećajući se RG i moje nade da relativno odmoran sasvim sigurno uzima,pa bi šta bi....
Ma ne kazem da sam k'o Mats, nego da sam strucnjaklikma23 je napisao/la:Pa to kazem.Edin TM87 je napisao/la:Ovaj mali se zajebava, i mene je poredio s Matsom![]()
![]()
Sto se tice pogadjanja i predvidjanja jesam, al' sto se tice strucnosti prepustit cu nagrade formancu i Magici.![]()
Jooj ja vas pohvalim da ste bolji od Matsa a vi mene napadate(ipak je on strucni komentator ES
)
Sto jest, jest 

sto me ovo nerviraNe možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
a ja se taman razgalamim xD xDlikma23 je napisao/la:Sto jest, jest
sto me ovo nerviraNe možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.![]()
Moja istoretro je napisao/la:Moja prognoza, Novak osvaja, pa cemo vidjeti.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
3-1 za Endija mora biti treca sreca 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Sad se nadam da si upravuadnan24 je napisao/la:likma23 je napisao/la:Champion Australian Open is Federer! (jesam li dobro napisao??)
Nisi...Australian Open champion is Andy Murray...ovako je ispravnije
3-2 Andy Murray
EDIT zao mi je, Nole gubi jer je Mats stao na stranu Novaka
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
idemo Andi !
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
eo brejka za skota
5 brejk lopti nije iskoristio... previše noleeeee
sve su pite pitice, samo burek pitac je
- Neutralan88
- Kontakt:
Tie break
Dobar match drze se dobro i jedan i drugi...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dobar match drze se dobro i jedan i drugi...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.