Ne vrijedi se s tobom raspravljati.Samo cu ti reci da se necu spustat na tvoj primitivni nivo vrijedjanja.Ok ti si upravu i to je to.pozzskyisthelimit je napisao/la:Pa jeste li vi coravi ili.. Covjek sam kaze igrao je za mladu repr crne gore jer nije dobio poziv srpskog saveza, isto tako ce i za A selekciju biti. Nama ne trebaju igraci koji imaju drugu ili trecu opciju odnosno rezervnu reprezentaciju, a to je u ovom slucaju BiH
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
ne vidim da @skyisthelimit baš nekoga vrijeđa
- skyisthelimit
Ne moras niti to trazim, ali zivis u zabludi ako mislis da ovaj Savovic voli BiH i da mu je zelja za nj igrati.. Ali ne mora ni prvi ni posljednji. Mi nismo vise spali na to da moljakamo
15.10 - 15.06 ...
Kad ti neko kaze da si ćorav,to nije uvreda?filip13 je napisao/la:ne vidim da @skyisthelimit baš nekoga vrijeđa
-
edinjo-bih
- Kontakt:
mislim da je dosta napisano oko savovica i neka se tu tema malo tj makar koji dan smiri!
Lotus je napisao/la:Kad ti neko kaze da si ćorav,to nije uvreda?filip13 je napisao/la:ne vidim da @skyisthelimit baš nekoga vrijeđa
pa vjerovatno je mislio na to da ne vidiš šta je napisao,ako ti to smatraš uvredom,ok
Zadnja izmjena: filip13, dana/u 08 feb 2013, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
kao prvo skontaj postavljeno pitanje... pa sta ako momak voli Srbiju??ima pravo na to...nije ni prvi a ni posljednji..samo znam ukoliko bude igrao za nas da ce sasvim korektno i profesionalno obavljati svoju duznost...najbitnija stvar od svega je to sto je on stvarno dobar igrac, pogotov sto se tice skok igre..gdje smo inace najslabiji..bio bi nam veliko pojacanjeskyisthelimit je napisao/la:Pa jeste li vi coravi ili.. Covjek sam kaze igrao je za mladu repr crne gore jer nije dobio poziv srpskog saveza, isto tako ce i za A selekciju biti. Nama ne trebaju igraci koji imaju drugu ili trecu opciju odnosno rezervnu reprezentaciju, a to je u ovom slucaju BiH
Nisam ja ni rek'o da on voli BiH,covjek ce zaigrati za nas ako mu se to pokaze isplativo po minutama,a mene ne zanima ko igra, nego rezultat jarane rezultat,al eto nek ti onda igra Bavcic srcem,koji ubacuje ove sezone dva poena u prosjeku i nek igra SRCEM a ne glavomskyisthelimit je napisao/la:Ne moras niti to trazim, ali zivis u zabludi ako mislis da ovaj Savovic voli BiH i da mu je zelja za nj igrati.. Ali ne mora ni prvi ni posljednji. Mi nismo vise spali na to da moljakamo
Dufresne je napisao/la:Appleseed je napisao/la:Citiram sopstveni status samo da biste videli ko je tu sliku stavio u favorite. A te je nas Kuzma, buduci
reprezentativac Srbije.
Mogli ste bar da se zahvalite za proslogodisnji skauting BiH igraca. Steta sad radim punom parom protiv vas.
Znao sam da je situacija u srpskoj kosarci, ne tako dobra...Ali da je toliko teska, da se angazuju ljudi iz KSS, da prate, citaju i pisu po forumima bh. portala, radi jednog ili dvojice kosarkasa, to nisam znao...![]()
Ja mislim da mi treba da se solidarisemo sa nasim komsijama, te da Kuzmicu i Savovicu kazemo, da obavezno prihvate pozive Srbije, te da ih svojim igrama vrate na staze stare slave...
Jadno...
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Pa ima istine u tome ali i on nije bas tako naivan,zna ogroman broj talenata na ovim prostorima kao i one koji su odavde a zive sirom svijeta od AUS do SAD ,vrsi veliki pritisak na ljude u KSS da uzmu u obzir i klince koji kogu zaigrati za Srbiju,javno se hvalio da je njegova zasluga pozivanje Šalica od strane Srbijelegenda reala je napisao/la:A i vi se naložite na šuplju nekog kvazi menadžera/agenta koji igrače traži putem foruma![]()
![]()
evo ga njegovo vidjenje najvecih talenata sa teritorije RS-a,hvala mu ako ukaze na nekog talenta za kojeg ne zna KSBIH
http://www.kosarkars.com/forum/viewtopic.php?f=9&t=108" onclick="window.open(this.href);return false;
- legenda reala
- Kontakt:
Ma znam ja njega, ne sporima ja to.Ali ovo što on zna može većina ljudi znati, počneš pratiti utakmice, malo se zadubiš u internet i to je to.
Napraviš twiter i beze im se javljaš, a oni nemaju pojma ko si itd.
Fiba daje sve o ovim takmičenjima mlađih, sve statistike možeš naći, mi ovdje godinama pratimo ova prvenstva B divizije i to.Vidiš u nekoj repci igrača da vuče na naš kraj i pišeš po forumima, javiš Harunu na FB.
nikakva demagogija
Znači ovo možemo svi
PS:
Uđem na ovaj link njegovog foruma i vidim dosta igrača iz tog nekog kluba Budućnos Bijeljina, u najavi kao jako talentovani igrači ???
Napraviš twiter i beze im se javljaš, a oni nemaju pojma ko si itd.
Fiba daje sve o ovim takmičenjima mlađih, sve statistike možeš naći, mi ovdje godinama pratimo ova prvenstva B divizije i to.Vidiš u nekoj repci igrača da vuče na naš kraj i pišeš po forumima, javiš Harunu na FB.
nikakva demagogija
Znači ovo možemo svi
PS:
Uđem na ovaj link njegovog foruma i vidim dosta igrača iz tog nekog kluba Budućnos Bijeljina, u najavi kao jako talentovani igrači ???
Evo ovog spominje, ali ne vidim ga u rosteru za ovaj turnir u TurskojBoriša Simanić (Krilo 200 1998 Budućnost Bijeljina) Prvoklasni talenat. Već je bio na probama u Kaha Laboral i u Barceloni. Oba kluba ga žele. Ima atletske i fizičke predispozicije da postane vrhunsko krilo. Može da zakuca iz naskoka sa obe ruke. Ima odličan šut, “meku” ruku, još će rasti (testovi su pokazali da bi trebao biti visok 207 centimetara, plus-minus tri centimetra), a ima tehniku plejmejkera.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kuzma obrisao akaunt na twiteeru
Vidis lik ne zna ni kako se zove taj Simanic on je Srbijanac to jest rodjen u Srbiji, ove sto je spominjao on sve su pozvani za nasu kadetsku na ova okupljanja.
Vidis lik ne zna ni kako se zove taj Simanic on je Srbijanac to jest rodjen u Srbiji, ove sto je spominjao on sve su pozvani za nasu kadetsku na ova okupljanja.
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
- legenda reala
- Kontakt:
Ali izgleda da u Bjeljini dobro rade sa mladim talentimaTaRgEt_ je napisao/la:Kuzma obrisao akaunt na twiteeru![]()
Jel Harun spremio govor za generalnog sekretara
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sve je upakovano, cak i prevedeno na vise jezika da se bolje razumije
Ma pusti ovog vidis da je frik neki pravi.
Sto se tice KErica roditelji nemaju zelju da im sin igra za BiH i ako se on sam osjeca kao Bosanac.
A imamo i Sikiras i Saric su nasi
da ne spominjem Adzica i slicno 
Sto se tice KErica roditelji nemaju zelju da im sin igra za BiH i ako se on sam osjeca kao Bosanac.
A imamo i Sikiras i Saric su nasi
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
- legenda reala
- Kontakt:
TaRgEt_ je napisao/la:Sve je upakovano, cak i prevedeno na vise jezika da se bolje razumije![]()
A imamo i Sikiras i Saric su nasida ne spominjem Adzica i slicno
Ma ne sumnjam ja u Haruna, nek organizuje jednu pripremnu utakmicu i kod nas vamo, volimo mi i košraku
Kratko i jasno, a eno već i igra za Slovence teško da će ga oni i pustiti.
Ko su oni, gdje igraju, godišta??
znaš da ja volim ove insajderske informacije, al ovaj naš stučnjak kako se zaposlio se počo folirati, pa ga nikad ufatiti(znaš koji)
JAvi se na chat mi na fejs da nas Rakic ne skonta 
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Dario uvijek dobro radi s djecom u Bijeljini. Tako je i napravio malog Salica.legenda reala je napisao/la:Ali izgleda da u Bjeljini dobro rade sa mladim talentimaTaRgEt_ je napisao/la:Kuzma obrisao akaunt na twiteeru![]()
Vidis lik ne zna ni kako se zove taj Simanic on je Srbijanac to jest rodjen u Srbiji, ove sto je spominjao on sve su pozvani za nasu kadetsku na ova okupljanja.samo da i mi imamo makar malo koristi od toga.
Jel Harun spremio govor za generalnog sekretara
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Mozemo li s enadati bar cemu pozitivnom tog famoznog 12.02.2013?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Danas je sastanak aBd.Znam da je u onoj izjavi za portal rekao da su 10-tog gore navecer a da je 11-tog sastanak.Neka je njima a i nama sretno 
Ja bi najsretniji bio kad bi dobili Omica, postoji obostrana zelja, mlad je, imali bi rjesenje na dugo godina....
Sulejmanovica ne bi pominjao, jer ako imalo ima pravde on se ne bi trebao ni pominjati jer mora biti samo nas.
Za ostale cemo vidjeti.
Sulejmanovica ne bi pominjao, jer ako imalo ima pravde on se ne bi trebao ni pominjati jer mora biti samo nas.
Za ostale cemo vidjeti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.