IceTea je napisao/la: ↑26 okt 2023, 12:54Eno sad i u kancelariji sjedi.Prvo bi plaćao nekome fakultet, zatim autobuske, gostovanja, pa ima tri auta, pa stan.
![]()
Zato nam je ovakva država kakva jest, svi sanjaju o tim nekim stvarima, a sjede i bacaju priču ljudima kako su na visokim pozicijama. Baš ono kompleks opasan.![]()
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
- VivaLaStella
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
Siuuuu
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Lol, snimio forum iz sobe i nekome nešto dokazao.
To je mogao bilo ko uraditi, prvi ja, zavalim se i snimam, advokat nema šta, kakav dokaz i argument.
Isto kao onaj gore postavio screenshot nečijeg maila i to kao dokaz..
Mogu i ja otići slikat komšijinu Mečku najnoviju i furat priču da je moja.
Ti kralju ne bi morao ništa dokazivati da je tako kao što kažeš.
Samo bi lagano iskulirao, ali ne možeš, huja uhvatila.
I koliko puta pljus, pljas, ka-boom.
Daj možeš ti bolje, nisi u obdaništu. Gifovi neki nešto. Majko Božija. 
To je mogao bilo ko uraditi, prvi ja, zavalim se i snimam, advokat nema šta, kakav dokaz i argument.
Isto kao onaj gore postavio screenshot nečijeg maila i to kao dokaz..
Ti kralju ne bi morao ništa dokazivati da je tako kao što kažeš.
I koliko puta pljus, pljas, ka-boom.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Mislim da sad VivaLaStella nece moci zaspati jer mu ti ne vjerujes.
Los ti je taj fakultet. Ne znas kad si donji i kad se treba povuci.
Los ti je taj fakultet. Ne znas kad si donji i kad se treba povuci.
Celik!3,2,2.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Ajsti trenutno
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Siuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Da je ovo boks, sudija ne bi ni brojao do 10, vec bi zvao hitnu.
Celik!3,2,2.
Zajebani ovi potomci Gradaščevića.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Nemojte ice teu zajebavat. Ovaj forum je njegov zivot i on je takodjer na radnom mjestu.
SISAJ NAM GA MAJMUNE
SISAJ NAM GA MAJMUNE
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Truhlo je Aldin Džidić.
Jer cisto sumnjam da u Zenici postoje dva ovolika smrada.
Jer cisto sumnjam da u Zenici postoje dva ovolika smrada.
Volim tebe, više od sebe
Morat ću te citirati Zvijezdo samo da ti nešto pokažem. Postavi se sad u poziciju neutralne osobe, dakle zaboravi na naš sukob već zamisli da si ti neko drugi. Zamisli da ovo gledaš sa strane :
Nemoj se hvatati za publiku i dopustiti da te njihova podrška diže jer mene ne mogu smislit svakako i podržali bi bilo koga, sve zato jer ih postrojim i šamaram ovdje danima.
Idemo dalje. Sad mi nađi post u kojem sam ja sebe hvalio kao ti, što se tiče posla, novca, auta, stanova. Zatim mi nađi gdje sam ti postavljao ove gore navedene slike, stickere, gifove i debilne fazone.
Ne možeš naći jer sam ti kulturno argumentovano odgovarao. Ove slike i razumijem donekle, one te tješe da si ti mene nešto "dobio" u raspravi, ali realno i objektivno djeca bi se ovome smijala. Zamisli i da imaš djecu ili ako imaš zamisli da gledaju ove tvoje postove. Pošto si ti navodno izgrađen kao osoba, ozbiljan lik, svoj što bi se reklo. Kako bi tvoji reagovali na ovo? Mora da bi rekli, pogledaj naše Zvijezde kako se bruka.
No, nećemo o tome jer je nebitno. Ono što jeste bitno je to da sam uspio u namjeri, a to je da te isprovociram, navučem na tanak led i da izvučem ono najgore iz tebe, ružne riječi(koje si pisao pa brisao) i neke debilne postove. A bio si pristojan forumaš kako mogu da vidim po prijašnjim postovima. Mene živo zaboli šta ko radi, šta ima, gdje je i šta je. Ono što mi je bio cilj jeste da od tebe napravim kretena koji se mora pravdati drugima i koji iz sebe ispolji komplekse jer bi volio da nešto ima u životu, ali nažalost nema.
Isto tako, pokazao si da si malo nepismen lik, što sam ja iskoristio i dočekao na volej. Ti mene nemaš za šta podjebavat, ja sam te samo ložio i ložio. Da sam nastavio, ko zna kakve bi sve komplekse izvukao. 
Zapamti sad jednu zlatnu misao a to je : Onaj koji ostvaruje, uspijeva i osvaja, to radi u tišini.
Takvi se nikad ne bi upecali u zamku u koju si se ti upecao. 
Nadam se da nisi zbog foruma imao loš dan "na poslu" u "kancelariji" jer kao što kažeš "nadležni" su "zadovoljni"
sa tobom.
I za kraj ću se poslužiti tvojim fazonom, bar jednom
:

Eh sad dobro razmisli šta bi ti rekao kao neutralna osoba za ove "argumente".
Idemo dalje. Sad mi nađi post u kojem sam ja sebe hvalio kao ti, što se tiče posla, novca, auta, stanova. Zatim mi nađi gdje sam ti postavljao ove gore navedene slike, stickere, gifove i debilne fazone.
No, nećemo o tome jer je nebitno. Ono što jeste bitno je to da sam uspio u namjeri, a to je da te isprovociram, navučem na tanak led i da izvučem ono najgore iz tebe, ružne riječi(koje si pisao pa brisao) i neke debilne postove. A bio si pristojan forumaš kako mogu da vidim po prijašnjim postovima. Mene živo zaboli šta ko radi, šta ima, gdje je i šta je. Ono što mi je bio cilj jeste da od tebe napravim kretena koji se mora pravdati drugima i koji iz sebe ispolji komplekse jer bi volio da nešto ima u životu, ali nažalost nema.
Zapamti sad jednu zlatnu misao a to je : Onaj koji ostvaruje, uspijeva i osvaja, to radi u tišini.
Nadam se da nisi zbog foruma imao loš dan "na poslu" u "kancelariji" jer kao što kažeš "nadležni" su "zadovoljni"
sa tobom.
I za kraj ću se poslužiti tvojim fazonom, bar jednom

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
April 2020:

Februar 2022:Zlatan Nalić: U Slobodu sam ubrizgao veliku cifru za bh. uslove, klub neću tužiti, dio duga će mi biti vraćen
Šta im radiš ZlataneŠećerbegović je kazao da Sloboda sada redovno izmiruje svoje obaveze, a da se od svog dolaska na čelo kluba suočio s mnogim "repovima" iz prošlosti.
Tako je u klub stigla tužba od bivšeg trenera Zlatana Nalića, koji, tvrdi Šećerbegović, potražuje 400.000 KM.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Što se ostalih tiče, obožavam kad se uspalite tako lagano, kad psujete i vrijeđate jer ste nemoćni. Čak se i ližete međusobno samo kako bi nešto dokazali. Neće da može.
Nevjerovatno je šta vam radim, kad me nema pišete gdje je Ledeni, sanjate me. Opasne sam komplekse nabio.
Kažem opet je šteta što se osjećam kao da sam ušao u učionicu osnovaca pa počeo da ih šaketam. Eto toliko mi parirate svi.
Nevjerovatno je šta vam radim, kad me nema pišete gdje je Ledeni, sanjate me. Opasne sam komplekse nabio.
Kažem opet je šteta što se osjećam kao da sam ušao u učionicu osnovaca pa počeo da ih šaketam. Eto toliko mi parirate svi.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Juli 2023:
Zlatan se odrekao kamate, zauzvrat će voditi prvi tim jer mu je dosadno u Švedskoj, a od naredne tranše grada, ide Zlatanu 310 000 KM
Šta kaže Zlatko, neće tužiti
Lo lo lobanja

Zlatan se odrekao kamate, zauzvrat će voditi prvi tim jer mu je dosadno u Švedskoj, a od naredne tranše grada, ide Zlatanu 310 000 KM
Šta kaže Zlatko, neće tužiti
Lo lo lobanja
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Zlatan im trenutno vodi ekipu u PL.Truhlo je napisao/la: ↑26 okt 2023, 16:15April 2020:
Februar 2022:Zlatan Nalić: U Slobodu sam ubrizgao veliku cifru za bh. uslove, klub neću tužiti, dio duga će mi biti vraćen
Šta im radiš ZlataneŠećerbegović je kazao da Sloboda sada redovno izmiruje svoje obaveze, a da se od svog dolaska na čelo kluba suočio s mnogim "repovima" iz prošlosti.
Tako je u klub stigla tužba od bivšeg trenera Zlatana Nalića, koji, tvrdi Šećerbegović, potražuje 400.000 KM.![]()
![]()
![]()
A ostale siluje.
Lp
Volim tebe, više od sebe
To samo govori o vamaantisisoja1919 je napisao/la: ↑26 okt 2023, 16:20Zlatan im trenutno vodi ekipu u PL.Truhlo je napisao/la: ↑26 okt 2023, 16:15April 2020:
Tako je u klub stigla tužba od bivšeg trenera Zlatana Nalića, koji, tvrdi Šećerbegović, potražuje 400.000 KM.![]()
![]()
![]()
A ostale siluje.
Lp
Spremi se naguzit da vas najveći dušman nazijagu samo da ispunite kratkoročne snove
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Pa ne radi dzaba jbt. Dobija pare za to sto radi. Ako nije htio da dodje, sto je dolazio? I da, nema to veze sa dugovima prema njemulaudrop je napisao/la: ↑26 okt 2023, 17:04To samo govori o vamaantisisoja1919 je napisao/la: ↑26 okt 2023, 16:20Zlatan im trenutno vodi ekipu u PL.
A ostale siluje.
Lp![]()
![]()
Spremi se naguzit da vas najveći dušman nazijagu samo da ispunite kratkoročne snove
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Profa top, pričali smo malo na utakmici u Zenici, bio je i sin njegov.
Hoda sa Senadom a ove fukareštine ne znaju ni ko im je u klubu
On i Sloboda nigdje veze, svrsava na Sarajevo, Safet Susic mu zakletva.....ybg. zemljaci.laudrop je napisao/la: ↑26 okt 2023, 18:08![]()
![]()
![]()
Profa top, pričali smo malo na utakmici u Zenici, bio je i sin njegov.
Hoda sa Senadom a ove fukareštine ne znaju ni ko im je u klubu![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988, schalke i 12 gostiju.