Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Joj tako ste ste ložili i prije dva mjeseca i nešto par dana pa ni šuta niste imali poštenog

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Zar ima neko da se više "loži" od vas u BiH?samocelik je napisao/la:Joj tako ste ste ložili i prije dva mjeseca i nešto par dana pa ni šuta niste imali poštenog![]()
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Manijaci,Horde,Vucovi itd.Mancini je napisao/la:Zar ima neko da se više "loži" od vas u BiH?samocelik je napisao/la:Joj tako ste ste ložili i prije dva mjeseca i nešto par dana pa ni šuta niste imali poštenog![]()
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Cautinho
- Kontakt:
Kolika ima Vukova na ovom forumu?
Cudo da se takav klub pored Zelje i Sarajeva tako probio na fudbalskoj sceni.
Dobra ekipa,samo tako nastavite,nadam se izlasku u Europu ove godine.
Pravo ste mi simpaticni.
Poslano sa moj Digitron FCB
Cudo da se takav klub pored Zelje i Sarajeva tako probio na fudbalskoj sceni.
Dobra ekipa,samo tako nastavite,nadam se izlasku u Europu ove godine.
Pravo ste mi simpaticni.
Poslano sa moj Digitron FCB
Keep walking.
Svako normalno navija za svoje, ali iskreno mogu da kazem da nece biti lahko ni jednoj ni drugoj ekipi.
Mislim da je ova ekipa Olimpica mnogo brza nego prije, vrlo ostar napad, vjerujem da ce to biti kljuc pobjede.
A Rahmanovic nije igrao ukoliko ja znam, mozda su ga pripremali i odmarali za susret sa Celikom i Borcem.
Protiv Leotara ove godine i ne treba najbolji sastav da igra, dovoljno bi bilo da su nam juniori igrali.
Samo je vazno da se ucini protivnicima da je Olimpic slab, pa da se opuste sto vise.
Mislim da je ova ekipa Olimpica mnogo brza nego prije, vrlo ostar napad, vjerujem da ce to biti kljuc pobjede.
A Rahmanovic nije igrao ukoliko ja znam, mozda su ga pripremali i odmarali za susret sa Celikom i Borcem.
Protiv Leotara ove godine i ne treba najbolji sastav da igra, dovoljno bi bilo da su nam juniori igrali.
Samo je vazno da se ucini protivnicima da je Olimpic slab, pa da se opuste sto vise.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Lakota
Mujezinovic/d.bek/
Merajic/l.bek/
Dtubican/stoper/
Islamagic/stoper/
Jusufovic/z.vezni/
Bibic/z.vezni/
Rahmanovic/p.vezni/
Duljevic/desno/
Duric/lijevo/
Odovic/spic/
Buducnost olimpica sa staroscu od 19 godina.Pet juniora iz skole Olimpica.Bravo.
Mujezinovic/d.bek/
Merajic/l.bek/
Dtubican/stoper/
Islamagic/stoper/
Jusufovic/z.vezni/
Bibic/z.vezni/
Rahmanovic/p.vezni/
Duljevic/desno/
Duric/lijevo/
Odovic/spic/
Buducnost olimpica sa staroscu od 19 godina.Pet juniora iz skole Olimpica.Bravo.
.... dobio odgovor na PM hvala
Zadnja izmjena: hearts, dana/u 30 jul 2013, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
uzima ovo likce 2-0
Kadeti i juniori su Olimpicova djeca a komentar na ovu mladost je sasvim ocekivana.Jos jednom bravo za posao kako je uradjen.
Celik i treba da bude favorit ali se ne bojimo igrati cemo a nadamo se da cete nam omoguciti posteno nadigravanje kao sto i mi cinimo.
Celik i treba da bude favorit ali se ne bojimo igrati cemo a nadamo se da cete nam omoguciti posteno nadigravanje kao sto i mi cinimo.
čelik-OLIMPIC-----1-3 vjerovatno ce zabijat KOKOT,MUHAREMOVIC eto neka ga i KAPIC posloži i to vam je od nas i to usred vase Zenice.samocelik je napisao/la:Joj tako ste ste ložili i prije dva mjeseca i nešto par dana pa ni šuta niste imali poštenog![]()
- Greenfingers
- Kontakt:
ja sam optimističan pred tekmu, pa ne mora Olimpic pobjediti, al svakako nadam se povoljnom ishodu meča 
Bolju ekipu Olimpic ima od Celika vezni red mnogo dobar,mene trica dole nebi iznenadila,Kokot je strasan pogodak pravi igrac
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
imali su i zadnje kolo bolju ekipu,3:0 za nas...miky_hz je napisao/la:Bolju ekipu Olimpic ima od Celika vezni red mnogo dobar,mene trica dole nebi iznenadila,Kokot je strasan pogodak pravi igrac
Celik u srcu
Ma malo je 3:0,dodaj još koji gol više.Budi realan kao što ti je nick.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Neka, neka, sto vise napuse ovo, sve ce mu biti gore kad izgubi Celik. Neka kaze da ce pobjediti 10:0. 
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Hajd da vam bude lakse,moze 3 razlike,javim se poslje tekme,pozzMokroguz je napisao/la:Neka, neka, sto vise napuse ovo, sve ce mu biti gore kad izgubi Celik. Neka kaze da ce pobjediti 10:0.
Celik u srcu

Rezervna ekipa Olimpica danas savladala Milan.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Identicni dresovi imas li sliku dresa olimpica sprijeda ?
Evo nekoliko:terabajt je napisao/la:Identicni dresovi imas li sliku dresa olimpica sprijeda ?

Samo da napomenem da su ovi dresovi bili prosle godine, ove godine se koriste ovi dresovi:

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Sta bi od Torlaka??
Volio bi da potpise za Olimpic.
Volio bi da potpise za Olimpic.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.