BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
yebo ga led nemam laptopa, niceg nemam, ulazim evo sad na ss.ba vidim prosao damir aaaaa svaka cast momcinoooo ponosuuu 
-
samoposmatram
- Kontakt:
Ja licno od ljeta 2001 slabo gledam, a i slabo igram tenisa. Jos uvjek mogu pogledati reprizu meca sa RG 1990 protiv Beckera pod zastavom Jugoslavije. Mozda se stvari malo promjene sa Dzumhurom. Svaka cast mali.jestamaji je napisao/la:nemu je bog dao sve a uzeo mozaksamoposmatram je napisao/la:Ivanisevicu je Bog dao servis, a uzeo forhend i bekhend. Onakva tehnika serviranja se nemoze nauciti. I tesko bi on mogao nauciti Dzumhura da servira bolje, jer je Dzumhur drugi tip (manje visine) igraca. Svakako da Dzumhur treba vise raditi na servisu, ali Agassi je osvajao turnire na return, mozda i Dzumhur bude imao slicne uspjehe.rammstein je napisao/la:Damiru treba trener dobar, ja bih na njegovom mjestu pokusao sa Ivaniševićem koji je GIGANT sto se tice servisa, Damir ako popravi servis za godinu dvije ce da bude jako blizu vrhu tenisa
ali su ga barem zato svi voljeli, što je bio budala prve klase (u pozitivnom smislu)
Jesu dosadni sa ovim vrućinama a ja kad radim na 40+ i to 10 sati nikom ništa 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
-
samoposmatram
- Kontakt:
Suti, da je deset ljudi oko tebe, mislio bi da ces umrijeti.adisice je napisao/la:Jesu dosadni sa ovim vrućinama a ja kad radim na 40+ i to 10 sati nikom ništa
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:
Ko te ne zna, skupo bi te platio
Nemas ni pojma koliko me placaju, kvalitet je uvijek bio brutalno skup.
...Život za Široki...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Kako si samo ti to primjetio ? Da se nije I tebi Gospa ukazalaHzSM je napisao/la:Sisajte ga ljubomorni Hrvati,bravo Damire!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
eh braco,sinoc me banova brat cashman taman kad je bilo najsladje radi glupe stvari,al hajd navik'o sam od njega..nek je damir pobjedio
VELIKA pobjeda za BH tenis,velika pobjeda za BH sport..hvala ti Damire...Dodig jeste predao ali svoje zasluge ima i damir itekako..sada idemo na berdycha,napokon da gledamo,nadam se na eurosportu a ako ne onda ce sigurno biti stream..mozda bi mogli koji mail eurosportu da uputimo ionako oni odredjuju sta ce pustat..sanse su male ali ja vjerujem u pobjedu kao sto sam i sinoc vjerovao..
VELIKA pobjeda za BH tenis,velika pobjeda za BH sport..hvala ti Damire...Dodig jeste predao ali svoje zasluge ima i damir itekako..sada idemo na berdycha,napokon da gledamo,nadam se na eurosportu a ako ne onda ce sigurno biti stream..mozda bi mogli koji mail eurosportu da uputimo ionako oni odredjuju sta ce pustat..sanse su male ali ja vjerujem u pobjedu kao sto sam i sinoc vjerovao..
TO NOLE IGRACINO I LJUDINO
http://www.kur.ir-info.rs/dokovic-pohva ... ak-1179075" onclick="window.open(this.href);return false;
izbrisi tacku iza "KUR"
i nasa dvojica bisera i ponosi BIH izrazili su svoju podrsku
Mirza Teletovic @Teletovic33 13m
Damir gazi i dalje
Čestitke od srca. Svaka čast majstore. Malo nas je, al smo glasni
#DamirDzumhur #AustralianOpen
Edin Džeko @EdDzeko 11m
I još jednom bravo za Damira Džumhura. Sigurno nije bilo lako izdržati, ali uspio si. Čestitke na svemu. Idemo dalje... #AustralianOpen
http://www.kur.ir-info.rs/dokovic-pohva ... ak-1179075" onclick="window.open(this.href);return false;
izbrisi tacku iza "KUR"
i nasa dvojica bisera i ponosi BIH izrazili su svoju podrsku
Mirza Teletovic @Teletovic33 13m
Damir gazi i dalje
Edin Džeko @EdDzeko 11m
I još jednom bravo za Damira Džumhura. Sigurno nije bilo lako izdržati, ali uspio si. Čestitke na svemu. Idemo dalje... #AustralianOpen
Koje ludilo na forumu jutros, najgore mi je bilo napisati nešto na ovoj temi, 5 minuta je potrebno najmanje
prvi put u životu sam se ovoliko naložio zbog tenisa
prvi put u životu sam se ovoliko naložio zbog tenisa
Ništa drugo nisam ni očekivao od Novaka.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jesi ti neki moralista u p.mVirtu4l je napisao/la:Ovo naše ponašanje je veliki dokaz da kao navijači nismo dorasli sportu kakav je tenis.
Pusti ljude nek se raduju svako na svoj nacin,ti ces eto promjeniti ponasanje navijaca u Melburnu svojim piskaranjem po forumu...
Idi bjez'
Jbg i ja sam jedan od onih koiji su otišli na 2-0. I palim ss.ba i očekujem članak da je izgubi, kad piše bajka i dalje traje. Kontam to nešto izvukli iz konteksta
Kako mi je drago, nečuveno 
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
bravoooo Damireee, bravo Bosnooo i Hercegovinoo!
nije moglo ljepše svanut, inače odoh jučer oko 2, nije mi se dalo pratit preko moba, onaj qrac sporo refreshuje :v
ajmo na Berdijaaaaaaa
nije moglo ljepše svanut, inače odoh jučer oko 2, nije mi se dalo pratit preko moba, onaj qrac sporo refreshuje :v
ajmo na Berdijaaaaaaa
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Nije velika razlika između njih u Melburnu i takvih kao ti ovdje na forumu. Ne može to niko na planeti promijeniti. Onda se čudite kad nas svi potcjenjuju i smatraju manje vrijednimaKelner69 je napisao/la:Pusti ljude nek se raduju svako na svoj nacin,ti ces eto promjeniti ponasanje navijaca u Melburnu svojim piskaranjem po forumu...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- skyisthelimit
Koji smo mi giganti ne mogu da vjerujem.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bravo Damire
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bravo Damire
15.10 - 15.06 ...
Boli nas uvo sto nas svi potcjenuju. Jarane ti izgleda imas kompleks nize vrijednosti. Ohani malo.Virtu4l je napisao/la:Nije velika razlika između njih u Melburnu i takvih kao ti ovdje na forumu. Ne može to niko na planeti promijeniti. Onda se čudite kad nas svi potcjenjuju i smatraju manje vrijednimaKelner69 je napisao/la:Pusti ljude nek se raduju svako na svoj nacin,ti ces eto promjeniti ponasanje navijaca u Melburnu svojim piskaranjem po forumu...
Zašto se onda upalite k'o kutnjaci kad nam ljudi kažu istinu u oči? Zanimljivo.mrjasmin je napisao/la:Boli nas uvo sto nas svi potcjenuju. Jarane ti izgleda imas kompleks nize vrijednosti. Ohani malo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja cu se ponasati kao i 95 % moji sunarodnjaka,takvi smo ljudi,takav nam mentalitet,pa neka nam cijeli svijet pusi k....,a nama ce svejedno bit lijepo i bit cu ponosan kad vidim ''Envera'' sa harmonikom il Hediju sa Zeljanicom u Melburnu,a ti,pa brate,preseli se u npr Belgiju,tamo je ugladjena atmosfera na sporstkim borilistima...I radovat cu se kada Dodig preda mec,jer ga nije predao zato sto je izvrnuo zglob,ili nedaj boze povrijedio ruku,istegnuo misic,nego je predao jer je bio manje spreman za ovakve uvjete,i jer je bio svjestan da bi bio potopljen da je ostao na terenu,ili bi bio pokopan...Virtu4l je napisao/la:Nije velika razlika između njih u Melburnu i takvih kao ti ovdje na forumu. Ne može to niko na planeti promijeniti. Onda se čudite kad nas svi potcjenjuju i smatraju manje vrijednimaKelner69 je napisao/la:Pusti ljude nek se raduju svako na svoj nacin,ti ces eto promjeniti ponasanje navijaca u Melburnu svojim piskaranjem po forumu...
pustite ba te rasprave nepotrebne..ako pobjedi ide na pobjednika s meca K.Anderson ( 21. na ATP listi ) Roger Vasselin ( 40. na listi )
Bosanac sam, mi mo Bosanci, ponosan sam na sebe i svoj narod....Ko se stidi, sta ga je8em, i ne zasluzuje biti dio nas, vozdra..... Ncemo se mi nikome prilagodjavati. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.