maxmore je napisao/la:ŠB_Fidelis je napisao/la:Nisam ja nista drugo ni rekao i ja u tome u potpunosti podrzavam Upravu, ni marke vise trositi od onoga sto i koliko se moze. Ja bi radije da krenu i natkriju makar sjevernu tribinu Pecare u stilu sto je napravljeno sa Jugom, ne vjerujem da bi bilo to bas toliko skupo da je neizvedivo, nego da idu na titulu npr. vec iduce godine. To, kao sto rece, kad se skonta i kad se na to krene, mislim da nam tu malo tko moze parirati u ligi.
Razumijemo se. Ono što ja ne razumijem je afirmacija mladih igrača još radikalnije. Ja sam spreman pristati na sezonu za opstanak ali da igraju mlađi igrači. Jedan takav mlađi neka se probije riješavamo i natkrivanje i dosta stvari okolo. A mora se priznati da imamo talentiranu djecu.Struka treba i može biti bolja, mislim na nogometne znalce. Financije smo apsolvirali ali struka još nije na željenoj razini. Ovo nije izgleda kraj kampa ide on još i dalje i težiti će jednom modernom kampu po uzoru na neke veće klubove. Tako, dok smo god u EL trebamo biti prezadovoljni. To što ovaj ili onaj tim uzme titulu a tone u financijsku dubiozu ili životari nosom iznad vode ne mora značiti da je veći i superiorniji u odnosu na lošije rangirani ali zdrav financijski i stabilan rezultatski klub. Primjera je i više nego dovoljno. I da ne zaboravim sve to je ništa dok liga ne postane jača , bolja i pravednija. Zašto, zato što će privući sponzore i nogometne menađer i u konačnici prava pojačanja što znači i više novca. Nije tajna da svaki igrač koji nešto vrijedi, mislim na stranca, voli igrati radje 2 HNL nego Bih PL.
Pa dobro, trpio bi to ti, ja i slicni, ali garantiram da publika na Pecari ne bi. Koliko god oni srali hocu da igra ovaj, hocu da igra onaj i da im je to izgovor za nedolazak; da igraju nasi i da im lose krene, prvi bi takvi napustili tribine, a da ne govorim o povicima u tom slucaju. Sta ces, razmazena publika, navikla na uspjehe, 100 trenera u gledalistu, a Široki jednostavno svake godine ima imperativ rezultata. Kako god, mislim da se solidno radi sa mladima, a najveci problem upravo i jest struka, da, tu treba brojne poslati na doskolovanje i obuku, ili dovesti provjerene omladinske strucnjake, kao sto je HKK Široki napravio, to bi bio najbolji potez koji mogu napraviti. Ja bi radije imao boljeg pa i skupljeg trenera kod omladinaca nego na klupi seniora, Musa je npr. i vise nego dobar za klupu seniora za nase potrebe.
A za velika imena i pojacanja nazalost utjece jako puno taj rating lige, mogli bi mi to nekako sve istrpiti, ali jednostavno prvo moramo na neki nacin isforsirati da ligu dignemo na visi nivo. Mi svoj dio posla obavljamo odlicno, medjutim moraju nas pratiti i ostali klubovi u ligi.
Android je napisao/la:
Zamijenio si me sa @Sportfanatik,nebi ja ovo nikad rekao,ja sam pola Mostarac

Moguce, pardon, svejedno, mislim da je poanta u svakom slucaju razumljiva.
Kevin je napisao/la:u subotu trening Hrvatske na Pecari otvoreno i besplatan ulaz
i onda poslije svi na kosarku Široki-Igokea

Taman.
Ljudi ovdje cesto nisu ni svjesni sta u gradu imaju, te kakvu srecu imaju sto su dio toga i kakav rating imaju u okolici.
...Život za Široki...