Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

nut_shell
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la nut_shell » 29 sep 2013, 22:29

Evo asistencije.
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni

"Mislim na Sea, dakle postojim."

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 29 sep 2013, 22:29

Evo jeeeeeeeeeee asistencijaaaaaaaaaaa za Ljajica 5-0
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 29 sep 2013, 22:29

asistencija,svaka cast! zaista odlican Mire...

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 29 sep 2013, 22:31

grgr je napisao/la:Sad navijamo da udje ljajic i da mu pjana namjesti negi gol u stilu xavija , nek ne bude ovaj put predasistencija EDIT jbt benatia ko da je napadac XD
8-)

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 29 sep 2013, 22:33

Odlican Mire, ali sta tek reci na ovakvu Romu :shock:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 29 sep 2013, 22:36

Amar Dzeko je napisao/la:Odlican Mire, ali sta tek reci na ovakvu Romu :shock:
Za nepovjerovati kako igraju. Meni su uvijek bili dobri i uvijek im je nekako malo falilo ali izgleda sad im se sve poklopilo i odlicno igraju. Ako ovako nastave Pjana neka tebe u Romi :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Rios

Post Postao/la Rios » 29 sep 2013, 22:38

Bravo Mire,jos jedna asistencija..
Ali i pored toga zaista odusevljava njegova pokretljivost na terenu..Bravo Mire!
Roma strasna ove sezone!
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 29 sep 2013, 22:40

grgr je napisao/la:
grgr je napisao/la:Sad navijamo da udje ljajic i da mu pjana namjesti negi gol u stilu xavija , nek ne bude ovaj put predasistencija EDIT jbt benatia ko da je napadac XD
8-)
svaka cast,jbt ti ko evlija :mrgreen:

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 29 sep 2013, 22:42

Cojce, pa ova zadnja asistencija nije bila ni pred.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 29 sep 2013, 22:44

Roma kao da je druga ekipa, bas lijepo igraju bez nekog pritiska. Bas bi volio da ova sezona bude njihova i da osvoje talijansku ligu. Mire odlican, ubojit sut kod prvog gola, asistencija, lijepa igra, malo me zabrino sa glavom onaj duel, ali reko hajd' Bosanska je glava. Super, naprijed Pjana!!
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 29 sep 2013, 22:46

Napokon i igraci Rome shvataju ko je kljuc ove cijele ekipe. Mire sa svojim tretiranjem lopte pod pritiskom i raznovrsnim pasovima i promjenom ritma i strana glavni dirigent. Kombinacija xavia i ignieste bukvalno.

Ljajic je lud kao struja i ovo ce biti straaasni tandem za buducnost Rome.

Uzivanje gledat ... s kojim pondusom Pjana igra i kako nonsalantno tretira loptu ..erotika cista
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 29 sep 2013, 22:46

Ljudi, mislim da samo mi nismo svjesnu kakvu svjetsku klasu od igraca imamo... Mire je fenomen... Covijek sa toliko opustenosti igra a samo toliko godina... Ubjedljivo najbolje kontrolise loptu, pregled igre a onaj sut to je projektil kako rece ovaj na areni sport... Bravo Pjanke sad sam jos sigurniji da cemo razbiti ove dvije sljedece utakmice... Tolika ne sebicnost se rijetko vidja, pogotovo u ovo vrijeme kad se samo trci za parama...Vrh, vrhova si Mire i gdje god budes igrao ima ces moju iskrenu podrsku... Ne zamjerite ako sam malo vise pisao s ushicenjem al momak je veceras razvalio, ne zanemarujem ni Gervinja al Mire je u svim elementima igre bio iznad ostalih....

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 29 sep 2013, 22:47

O Romi ce se puno vise znati poslje njihove sljedece dvije utakmice protiv Intera i Napolija. Do sada su super igrali ali protivnici su im bili vrlo losi... Osim jedne igre protiv Lazija.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 29 sep 2013, 22:52

ZgemboAdislic je napisao/la:O Romi ce se puno vise znati poslje njihove sljedece dvije utakmice protiv Intera i Napolija. Do sada su super igrali ali protivnici su im bili vrlo losi... Osim jedne igre protiv Lazija.
Istina, ali igra je bila vrhunska u vecini utakmica a to je ono sto impresionira.

Protiv Sampdorie su na guzove dobili, Totti dao go iz offsajda a ovo ostalo su zaista dobro odigrali, za razliku od proslih sezona kada bi znali dobro odigrati a onda iducu tekmu bili neprepoznatljivi.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 29 sep 2013, 22:59

Koliko je imao predasistencija? :D

Pjanic igra k'o veliki :D , samo ne znam sto ga mal vise ka napadu ne guraju. Ja bih vise vlio kad bi ofanzivnije igrao radi golova, asistencija :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 29 sep 2013, 23:00

Unofficialpage je napisao/la:Koliko je imao predasistencija? :D

Pjanic igra k'o veliki :D , samo ne znam sto ga mal vise ka napadu ne guraju. Ja bih vise vlio kad bi ofanzivnije igrao radi golova, asistencija :D
Ne igra ni Xavi toliko blizu golu pa je veliki igrač. Pjanić pokazuje da i on moze to isto igrati.

Sad neka ovako pocne igrati i dirigirati igru i u reprezentaciji. :D
Ronaldo - Isco - Bale

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 29 sep 2013, 23:03

Amar Dzeko je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Koliko je imao predasistencija? :D

Ne igra ni Xavi toliko blizu golu pa je veliki igrač. Pjanić pokazuje da i on moze to isto igrati.

Sad neka ovako pocne igrati i dirigirati igru i u reprezentaciji. :D
Naravno, Pjanic je veceras odlicno odradio svoj zadatak.

Samo da ga povrede zaobidju :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 29 sep 2013, 23:06

mujdza je napisao/la:Ljudi, mislim da samo mi nismo svjesnu kakvu svjetsku klasu od igraca imamo... Mire je fenomen... Covijek sa toliko opustenosti igra a samo toliko godina... Ubjedljivo najbolje kontrolise loptu, pregled igre a onaj sut to je projektil kako rece ovaj na areni sport... Bravo Pjanke sad sam jos sigurniji da cemo razbiti ove dvije sljedece utakmice... Tolika ne sebicnost se rijetko vidja, pogotovo u ovo vrijeme kad se samo trci za parama...Vrh, vrhova si Mire i gdje god budes igrao ima ces moju iskrenu podrsku... Ne zamjerite ako sam malo vise pisao s ushicenjem al momak je veceras razvalio, ne zanemarujem ni Gervinja al Mire je u svim elementima igre bio iznad ostalih....
Slazem se osim u dijelu da ce pruziti istu partiju i za reprezentaciju. Naime, mi u reprezentaciju nemamo tako kvalitetan i brz srednji red kao sto ga ima Roma, zato nerijetko Pjanic pruza nesto losije partije za repku jer njegov ucinak uveliko zaisi od kretanja njegovih saigraca. Veceras se vidjelo da je sredina Rome bila kompaktna i jaka ko beton.
Zadnja izmjena: lolcina, dana/u 29 sep 2013, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 sep 2013, 23:07

Amar Dzeko je napisao/la:
ZgemboAdislic je napisao/la:O Romi ce se puno vise znati poslje njihove sljedece dvije utakmice protiv Intera i Napolija. Do sada su super igrali ali protivnici su im bili vrlo losi... Osim jedne igre protiv Lazija.
Istina, ali igra je bila vrhunska u vecini utakmica a to je ono sto impresionira.

Protiv Sampdorie su na guzove dobili, Totti dao go iz offsajda a ovo ostalo su zaista dobro odigrali, za razliku od proslih sezona kada bi znali dobro odigrati a onda iducu tekmu bili neprepoznatljivi.
:roll: , samdorija je pala zasluženo golom mehdija messija benatije, kasnije ljajic završio posao. totti je dao parmi gol, iz milimetarskog ofsajda, a ponovljeni snimci i skrinšotovi pokazuju da je i to diskutabilno

vezano za temu, pjaniceva uloga u romi i ona su reprezentaciji su nebo i zemlja
nema potpisa

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 29 sep 2013, 23:08

lolcina je napisao/la:
mujdza je napisao/la:Ljudi, mislim da samo mi nismo svjesnu kakvu svjetsku klasu od igraca imamo... Mire je fenomen... Covijek sa toliko opustenosti igra a samo toliko godina... Ubjedljivo najbolje kontrolise loptu, pregled igre a onaj sut to je projektil kako rece ovaj na areni sport... Bravo Pjanke sad sam jos sigurniji da cemo razbiti ove dvije sljedece utakmice... Tolika ne sebicnost se rijetko vidja, pogotovo u ovo vrijeme kad se samo trci za parama...Vrh, vrhova si Mire i gdje god budes igrao ima ces moju iskrenu podrsku... Ne zamjerite ako sam malo vise pisao s ushicenjem al momak je veceras razvalio, ne zanemarujem ni Gervinja al Mire je u svim elementima igre bio iznad ostalih....
Slazem se osim u dijelu da ce pruziti istu partiju i za reprezentaciju. Naime, mi u reprezentaciju nemamo tako kvalitetan i brz srednji red kao sto ga ima Roma, zato nerijetko Pjanic pruza nesto losije partije za repku.
Kada se Mujdža vrati, i u trenutku kada budu igrali zajedno Hajrović i Lulić itekako ćemo imati veliku brzinu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”