Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
grgr je napisao/la:Sad navijamo da udje ljajic i da mu pjana namjesti negi gol u stilu xavija , nek ne bude ovaj put predasistencija EDIT jbt benatia ko da je napadac XD

-
- Kontakt:

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Za nepovjerovati kako igraju. Meni su uvijek bili dobri i uvijek im je nekako malo falilo ali izgleda sad im se sve poklopilo i odlicno igraju. Ako ovako nastave Pjana neka tebe u RomiAmar Dzeko je napisao/la:Odlican Mire, ali sta tek reci na ovakvu Romu

Ali i pored toga zaista odusevljava njegova pokretljivost na terenu..Bravo Mire!
Roma strasna ove sezone!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
svaka cast,jbt ti ko evlijagrgr je napisao/la:grgr je napisao/la:Sad navijamo da udje ljajic i da mu pjana namjesti negi gol u stilu xavija , nek ne bude ovaj put predasistencija EDIT jbt benatia ko da je napadac XD

- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Ljajic je lud kao struja i ovo ce biti straaasni tandem za buducnost Rome.
Uzivanje gledat ... s kojim pondusom Pjana igra i kako nonsalantno tretira loptu ..erotika cista
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Istina, ali igra je bila vrhunska u vecini utakmica a to je ono sto impresionira.ZgemboAdislic je napisao/la:O Romi ce se puno vise znati poslje njihove sljedece dvije utakmice protiv Intera i Napolija. Do sada su super igrali ali protivnici su im bili vrlo losi... Osim jedne igre protiv Lazija.
Protiv Sampdorie su na guzove dobili, Totti dao go iz offsajda a ovo ostalo su zaista dobro odigrali, za razliku od proslih sezona kada bi znali dobro odigrati a onda iducu tekmu bili neprepoznatljivi.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:

Pjanic igra k'o veliki

Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
Ne igra ni Xavi toliko blizu golu pa je veliki igrač. Pjanić pokazuje da i on moze to isto igrati.Unofficialpage je napisao/la:Koliko je imao predasistencija?
Pjanic igra k'o veliki, samo ne znam sto ga mal vise ka napadu ne guraju. Ja bih vise vlio kad bi ofanzivnije igrao radi golova, asistencija
Sad neka ovako pocne igrati i dirigirati igru i u reprezentaciji.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Naravno, Pjanic je veceras odlicno odradio svoj zadatak.Amar Dzeko je napisao/la:Ne igra ni Xavi toliko blizu golu pa je veliki igrač. Pjanić pokazuje da i on moze to isto igrati.Unofficialpage je napisao/la:Koliko je imao predasistencija?
Pjanic igra k'o veliki, samo ne znam sto ga mal vise ka napadu ne guraju. Ja bih vise vlio kad bi ofanzivnije igrao radi golova, asistencija
Sad neka ovako pocne igrati i dirigirati igru i u reprezentaciji.
Samo da ga povrede zaobidju

Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Slazem se osim u dijelu da ce pruziti istu partiju i za reprezentaciju. Naime, mi u reprezentaciju nemamo tako kvalitetan i brz srednji red kao sto ga ima Roma, zato nerijetko Pjanic pruza nesto losije partije za repku jer njegov ucinak uveliko zaisi od kretanja njegovih saigraca. Veceras se vidjelo da je sredina Rome bila kompaktna i jaka ko beton.mujdza je napisao/la:Ljudi, mislim da samo mi nismo svjesnu kakvu svjetsku klasu od igraca imamo... Mire je fenomen... Covijek sa toliko opustenosti igra a samo toliko godina... Ubjedljivo najbolje kontrolise loptu, pregled igre a onaj sut to je projektil kako rece ovaj na areni sport... Bravo Pjanke sad sam jos sigurniji da cemo razbiti ove dvije sljedece utakmice... Tolika ne sebicnost se rijetko vidja, pogotovo u ovo vrijeme kad se samo trci za parama...Vrh, vrhova si Mire i gdje god budes igrao ima ces moju iskrenu podrsku... Ne zamjerite ako sam malo vise pisao s ushicenjem al momak je veceras razvalio, ne zanemarujem ni Gervinja al Mire je u svim elementima igre bio iznad ostalih....
Amar Dzeko je napisao/la:Istina, ali igra je bila vrhunska u vecini utakmica a to je ono sto impresionira.ZgemboAdislic je napisao/la:O Romi ce se puno vise znati poslje njihove sljedece dvije utakmice protiv Intera i Napolija. Do sada su super igrali ali protivnici su im bili vrlo losi... Osim jedne igre protiv Lazija.
Protiv Sampdorie su na guzove dobili, Totti dao go iz offsajda a ovo ostalo su zaista dobro odigrali, za razliku od proslih sezona kada bi znali dobro odigrati a onda iducu tekmu bili neprepoznatljivi.

vezano za temu, pjaniceva uloga u romi i ona su reprezentaciji su nebo i zemlja
Kada se Mujdža vrati, i u trenutku kada budu igrali zajedno Hajrović i Lulić itekako ćemo imati veliku brzinulolcina je napisao/la:Slazem se osim u dijelu da ce pruziti istu partiju i za reprezentaciju. Naime, mi u reprezentaciju nemamo tako kvalitetan i brz srednji red kao sto ga ima Roma, zato nerijetko Pjanic pruza nesto losije partije za repku.mujdza je napisao/la:Ljudi, mislim da samo mi nismo svjesnu kakvu svjetsku klasu od igraca imamo... Mire je fenomen... Covijek sa toliko opustenosti igra a samo toliko godina... Ubjedljivo najbolje kontrolise loptu, pregled igre a onaj sut to je projektil kako rece ovaj na areni sport... Bravo Pjanke sad sam jos sigurniji da cemo razbiti ove dvije sljedece utakmice... Tolika ne sebicnost se rijetko vidja, pogotovo u ovo vrijeme kad se samo trci za parama...Vrh, vrhova si Mire i gdje god budes igrao ima ces moju iskrenu podrsku... Ne zamjerite ako sam malo vise pisao s ushicenjem al momak je veceras razvalio, ne zanemarujem ni Gervinja al Mire je u svim elementima igre bio iznad ostalih....
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, bavarian_bk, bavariapivo, boki86, CAGarfia, Confiance, COYGBiH, DanijelTZ, denza, drzgemboadislic, emir79, galia95, General505, GG3, Google Adsense [Bot], guillermo, HariTz, Hrammm1921, invincible1921, jasmin10, JayCatwright, Jegres, Kapetan, Kaunas, lol89, Majstorinho, marlostanf1eld, meecko, MostarNeretva, MrPink, myself, Nah1d, NazorUso, nerkolfc, pama, Pirke, rishovski, SanaBosna, Sarun, Sheyi, smajke, TheTruth34, totasef1, tuitamo, Venom, VolimBiH96, zastitaIdentiteta, zemuntrg i 284 gosta.