Ma i filip je tako mislio, ali vas malo trola.jose je napisao/la:Paulu nije ni to.Kawhi je napisao/la:maksimalni domet im je bio finale konferencije?Kobe Bryant je napisao/la:Majestic24 je na pravom putu
Bas i nisam ali nebitno
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ma i filip je tako mislio, ali vas malo trola.jose je napisao/la:Paulu nije ni to.Kawhi je napisao/la:maksimalni domet im je bio finale konferencije?Kobe Bryant je napisao/la:Majestic24 je na pravom putu
Big Moe Mouses Malone , ali ako nastavi mozda ga Harden skine ove godinefilip13 je napisao/la:Najbolji prosjek poena u jednoj sezoni za rocketse?
da,mosesKobe Bryant je napisao/la:Big Moe Mouses Malone , ali ako nastavi mozda ga Harden skine ove godinefilip13 je napisao/la:Najbolji prosjek poena u jednoj sezoni za rocketse?
jamesKobe Bryant je napisao/la:drugi igrac sa navise pobjeda ?
sta james ?majestic24 je napisao/la:jamesKobe Bryant je napisao/la:drugi igrac sa navise pobjeda ?
ma puko sam,mislio sam na nesto skroz drugoKobe Bryant je napisao/la:sta james ?majestic24 je napisao/la:jamesKobe Bryant je napisao/la:drugi igrac sa navise pobjeda ?, mislio sam ukupno u nba historiji
Kobe Bryant je napisao/la:drugi igrac sa navise pobjeda ?
Jabbar je #1filip13 je napisao/la:jabbar?
Robert Parish ?Kobe Bryant je napisao/la:drugi igrac sa navise pobjeda ?
iceTATA je napisao/la:Robert Parish ?Kobe Bryant je napisao/la:drugi igrac sa navise pobjeda ?
Monolog je napisao/la:Da nije Tony Allen?
Andre Miller bi trebao biti jedan od njih. Ko bi mogao biti drugi? Možda Jackson?! Ostali: Kidd, Nash, Stockton, Oscar, Magic i Thomas su bili u ovim kategorijama. Ne znam koga sam zaboravio.filip13 je napisao/la:dvojica iz top 10 asistenata svih vremena nisu nikad bili na all star tekmi ni u najboljim petorkama lige,koja su to dvojica?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.