http://sportsport.ba/bh_fudbalp-31330.htmD3n!$!nH0 je napisao/la:DAJ link da procitamo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovo je neki manijak piso garant ofirno je stavio Hodre Zla ccc...i uocio sam jos nekih gresaka !
- ADMIR_HZ87
- Kontakt:
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Zna li ko kako je zavrsila utakmica sa Beranama
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Nije se igrala cim niko nista ne javlja,vjerovatno je sutra to...FK Sarajevo je napisao/la:Zna li ko kako je zavrsila utakmica sa Beranama
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
kazu manijaci u jednom trenutku nadjacali torcidu
fakat su zaje****
...jos kazu da su najkulturniji ma nea dalje
hahhahahhaha...
Super,njihovi navijaci njihova stvar..Keno_95 je napisao/la:kazu manijaci u jednom trenutku nadjacali torcidufakat su zaje****
![]()
![]()
hahhahahhaha...
Manijaci na temi zeljo...tema je FK SARAJEVO
To nema nikakve veze sa FK Sarajevo. Njihov klub, njihova stvar !Keno_95 je napisao/la:kazu manijaci u jednom trenutku nadjacali torcidufakat su zaje****
![]()
![]()
hahhahahhaha...
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- ADMIR_HZ87
- Kontakt:
Ko je tebe sta pito???KO SI TI??Green je napisao/la:Koji zakljucak, manijak pogrijesioKeno_95 je napisao/la:Ovo je neki manijak piso garant ofirno je stavio Hodre Zla ccc...i uocio sam jos nekih gresaka !Niđe veze, nekad Dnevni Avaz u naslovu ima pravopisnu grešku, što nebi mogo i ss.ba
SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!
Ipak se igrala utakmica protiv Berana rezultat je bio 1-1...strijelac za nas Handzic
ekipa se u ponedeljak vraca u Sarajevo
ekipa se u ponedeljak vraca u Sarajevo
- ADMIR_HZ87
- Kontakt:
Stavio je neki lik na forum...a vidim i na FB da Handzicu cestitaju za gol 
- ADMIR_HZ87
- Kontakt:
Hajd ako je istina cestitaj mu i od mene:) mada ja nevjerujem ono per....dok stariji ne objave 
SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!
kako pripreme protiču,abd nadam se jako pozitivnom proljecu za nas klub,samo da ne kiksamo na kosevu sad i nece biti frke,uostalim sa starne se moze ubost par bodova.
Koji je jedini BH stadion,na kojem se svake godine komentator moli navijace da siđu sa drveća ?
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Sad na drugom forumu jedan lik kaze da smo igrali 1-1 da je strijelac bio Handzic
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
A sta je napisano iznad tita tiFK Sarajevo je napisao/la:Sad na drugom forumu jedan lik kaze da smo igrali 1-1 da je strijelac bio Handzic
Ja,kao i vjerovatno jos velika vecina nas nismo ni znali da smo nekada igrali sa Realom...
17.08.1972. Sarajevo - Real Madrid 2:2
Zanimljivo
Zanimljivo
Al zato je tu najbolji statističar Sarajeva na našem fks forumu, a vjerovatno i u svijetu.miky_hz je napisao/la:Ja,kao i vjerovatno jos velika vecina nas nismo ni znali da smo nekada igrali sa Realom...
Zanimljivo
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Zagor je napisao/la:Al zato je tu najbolji statističar Sarajeva na našem fks forumu, a vjerovatno i u svijetu.miky_hz je napisao/la:Ja,kao i vjerovatno jos velika vecina nas nismo ni znali da smo nekada igrali sa Realom...
Zanimljivo
Da stvarno vidio sam i fakat se iznenadih,ono nije se nesto spominjalo to...evo rekao je da ce danas postaviti i neke slike...
Stvarno je lik enciklopedija
cuj sa realom nikad cuo al haj fala bogu a dobar je sema sve lik zna dodje kao enciklopedija sarajeva
91.148.116.174:27028 udjite domaci server bez citera cs 1.6!!!!
MI SMO DIVOVI SVAKO NAM JE PLIJEN NAS JE CIJELI SVIJET U BORDO OBOJEN!!!!!
MI SMO DIVOVI SVAKO NAM JE PLIJEN NAS JE CIJELI SVIJET U BORDO OBOJEN!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Arma00, nedimmmm1337 i 37 gostiju.