Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Monolog » 22 avg 2010, 10:16

Ma nešto kao:"Chelsea daje 40 kila janjetine za Ramosa"! :D

Helem, i mene to nervira. Ako već stavljaš nešto na jeziku koji ne razumiju osobe koje ne gledaju sapunice, onda bi mogao staviti i prevod. Ovako možemo samo razbijati glavu prevodeći neki tekst. :(
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 22 avg 2010, 10:17

majestic24 je napisao/la:A da stavis i kakav prevod. Nisam u mejtafu ucio spanjolski. Pretpostavljam da znaci "Ramos u Chelsaju " :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: RAMOS SE VIDI ALI SE NE DIRA..Ma Chelzi nudi 40 mill eura i godisnju platu Ramosu od 10 mill, a Real Madrid nece ni da cuje zato, i u klubu su vec spremili novi ugovor da mu ponude slican sto ima Casillas 8-)

Takodjer menadzer Dzeke za Marcu:Bilo bi glupo reci "ne" Real Madridu
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 22 avg 2010, 10:20, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 22 avg 2010, 10:19

Los*Blancos je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:A da stavis i kakav prevod. Nisam u mejtafu ucio spanjolski. Pretpostavljam da znaci "Ramos u Chelsaju " :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: Ma Chelzi nudi 40 mill eura i godisnju platu Ramosu od 10 mill, a Real Madrid nece ni da cuje zato, i u klubu su vec spremili novi ugovor da mu ponude 8-)

Takodjer menadzer Dzeke za Marcu:"Bilo bi glupo reci "ne" Real Madridu

Tako brate. Pa ja se moram patiti da skontam sta to znaci. Neznam ni Bosanski kako treba a kamoli Sanjolski. Ramos ce otici u Manchester,da bi ostali u dobrim odnosima. Morate i vi nama nekog dobrog igraca prodati.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 22 avg 2010, 10:25

majestic24 je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la:
:mrgreen: Ma Chelzi nudi 40 mill eura i godisnju platu Ramosu od 10 mill, a Real Madrid nece ni da cuje zato, i u klubu su vec spremili novi ugovor da mu ponude 8-)

Takodjer menadzer Dzeke za Marcu:"Bilo bi glupo reci "ne" Real Madridu

Tako brate. Pa ja se moram patiti da skontam sta to znaci. Neznam ni Bosanski kako treba a kamoli Sanjolski. Ramos ce otici u Manchester,da bi ostali u dobrim odnosima. Morate i vi nama nekog dobrog igraca prodati.
S.Ramos,Casillas nisu na prodaji.Dobrog igraca :mrgreen: dacemo vam Lady Gagu 8-)

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 22 avg 2010, 10:56

MOURINHO DIO un TOQUE A BENZEMA EN la sesión DEL JUEVES delante de sus compañeros

"Por ti debo entrenar a las doce, porque a las diez llegas dormido y a las once sigues durmiendo"

slika

Mourinho tokom treninga Benzemi pred citavom ekipom:"Zbog tebe trebam da treniram u 12, jer u 10 dodjes spavas, a u 11 i dalje spavas" 8-)

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 22 avg 2010, 11:00

Bgm će Benzema morat počet igrat, to su te Mourinhove metode.
Ovaj će da puca samo da mu dokaže da može,a Mou upravo to želi izazvati kod njega.
Ako to ne upali eh bgm onda nek se seli, ima u redu čeka 20 TOP napadača koji bi život dali da su na Benzeminom mjestu..
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 22 avg 2010, 11:29

slika Herules : Real Madrid C.F slika 22:00h
( Trofeo cuidad de Alicante)/(Trofej grad Alicante)

Real Madrid zadnju tekmu na stadionu Rico Perez odigrao sezonu 96/97 u ligi, klub iz Alicantea je ove sezone usao u Primera.D jos krajem mijeseca Maja je dogovorio tekmu, na racun Real Madrid C.F uplaceno je vec 1 mill eura.

Stadion Rico Perez
slika

Spisak:
Golmani: Antonio Adán y Jerzy Dudek;
Odbrana: Marcelo, Álvaro Arbeloa, Ricardo Carvalho, Royston Drenthe, David Mateos y Juanan González;
Sredina: Mesut Özil, Sami Khedira, Lass Diarrá, Esteban Granero, Sergio Canales, Fernando Gago, Pedro León, Rafael Van der Vaart, Ángel Di Maria y Juanfran Moreno;
Napad: Karim Benzemá, Gonzalo Higuaín y José Luis Mato 'Joselu'.

Dolazak igraca u Alicante 8-)
slika

J.Mourinho je razocarao domace navijace nakon sto je sa spisaka izostavio: C.Ronalda, Sergia Ramosa, Iker Casillasa, Xabi Alonsa.
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 22 avg 2010, 13:37, ukupno mijenjano 1 put.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 22 avg 2010, 11:58

Vidim usminkali su stadion izgleda prelepo kapacitet 30 000 nema sumnje da ce biti krcat veceras 8-) nadam se da ce biti kakav kvalitetan stream veceras za tekmu ;)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 22 avg 2010, 13:31

5 igraca iz Cantere dobilo poziv U-19 SPANIJE na turniru u Japanu; Alex, Morata, Carvajal, Sobrino, P.Sarabia..
Spanjolsku ce predvoditi najveci dragulj iz Cantere Real Madrid C.F

Pablo Sarabia 18godina 8-)
slika
slika
slika
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 22 avg 2010, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 22 avg 2010, 13:46

Što je zovete Cantera ..
To je Castillla, zar ne ?? ...

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 22 avg 2010, 13:53

_BooS_ je napisao/la:Što je zovete Cantera ..
To je Castillla, zar ne ?? ...
Real Madrid Castilla je drugi tim,u kojoj igraju igraci od 17,18,19 godina itdd.. pa ima ih i sa 24 godine,npr.Marcelo kad je dosao sa 17 godina iz Brazila je bio u Castilli 1/2 sezone, Castilla takodjer dovodi igrace sirom Spanije od 18,19,20 godina..a igraci koji dolaze iz Real Madrid Cadete (1,2,3 tim kadeta), Real Madrid Juvenillos (1,2,3 tim juniora) u Real Madrid Castilla dobivaju naziv igraci iz Cantere, to su oni igraci koji su prosli npr. bar 2,3 ranga ispod Castille ;)

npr.Pablo Sarabia je pocao u skoli fudbala za dijecu EFMO Boadilla koju drzi Real Madrid C.F da bi vec od 10 godine poceo da igra u Real Madrid pjetlicima :mrgreen: J.M Guti, I.Casillas su imali slican put :arrow: 1 timu 8-)

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 22 avg 2010, 14:33

Ma komplikacije, svi oni u seniore pređu iz Castille :D

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 22 avg 2010, 15:02

_BooS_ je napisao/la:Ma komplikacije, svi oni u seniore pređu iz Castille :D
Raul je odigrao samo 1 offc.. tekmu u Castilli :mrgreen: fakticki iz Juvenilla u 1 tim :mrgreen:

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 22 avg 2010, 15:08

Ma taj mali je jedini talent u nasoj skoli. Doduse uz njega (na Sarabiu mislim) i Opare je bio neko i nesto sto je i pokazao protiv Reala, ali je otisao.

Ako ima nade da cemo uskoro odmah iz skole dovesti nekoga u klub to ce biti samo sa Sarabiom On i Enzo Zidane su najbolji igraci Real Madrida na koje klub u buducnosti moze racunati.

A ovi Juanfran, Juanan, Tebar, Alonso, Rodrigo, ma picka materina

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 22 avg 2010, 15:10

Ma nasa skola **** mrtva...samo je sreca sto je Mou doveo ove mlade igrace u prelaznom roku :D

Carvalho izuzetak :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 22 avg 2010, 15:15

@brnjo Za Alonsa su pogresili sto su ga prodali Boltonu vidjece se ove sezone, siguran sam da ce izboriti 1 postavu u eng.klubu..

p.s Zaboravio si "Moratu" 17 godina 188cm najveci talenat sto se tice napadaca

slika
slika

Morata i Pabla Sarabia
slika
slika
Evo ga i na treningu kod tate Mourinha, steta otisao na ovaj turinir u Japan, U-19 Spanije
slika
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 22 avg 2010, 15:50, ukupno mijenjano 5 puta.

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 22 avg 2010, 15:16

Brnjoo je napisao/la:Mourinho optuzen za ubojstvo, imaju i dokazi

slika

ovo nije Guardiola :lol: :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 22 avg 2010, 16:03

bezveze pitanje
šta vi mislite ko je bolji Higuain il van Presie
molim objektivna misljenja
Rođen s tobom da budem

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 22 avg 2010, 16:05

Faraon iz Visokog je napisao/la:bezveze pitanje
Higuain
Persie bi bio bolji da ga povrede ne kalajisu :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Almir9
Kontakt:

Post Postao/la Almir9 » 22 avg 2010, 16:11

Faraon iz Visokog je napisao/la:bezveze pitanje
Kad taj drugi odigra 5+ utakmica u sezoni mozes ih poredit, ovako mozes samo nagadjat.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.