Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Ma sad je to nebitno. Ko smo mi da mu sudimo, njegova odluka. Sa financijskog aspekta opravdana u danasnji vakat, a sa sportskog rizicna.
Mlad (premlad i predobar u svom poslu da bi imao usadjene vrijednosti privrzenosti necemu), zeljan paznje, dokazivanja, pun samopouzdanja, zeli biti najbolji.
Jedini je sad njegov problem sto je karma qurva i sto se u zivotu nikad ne treba vracati na staro i starim ljubavima. To po defaultu i po principima kosmicke pravde i ravnoteze ne moze izaci na dobro. Postoji razlog zato vrijeme ide samo (u)naprijed.
Mlad (premlad i predobar u svom poslu da bi imao usadjene vrijednosti privrzenosti necemu), zeljan paznje, dokazivanja, pun samopouzdanja, zeli biti najbolji.
Jedini je sad njegov problem sto je karma qurva i sto se u zivotu nikad ne treba vracati na staro i starim ljubavima. To po defaultu i po principima kosmicke pravde i ravnoteze ne moze izaci na dobro. Postoji razlog zato vrijeme ide samo (u)naprijed.
Zadnja izmjena: Gefufna, dana/u 08 avg 2016, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Uzeti Pogbu za džabaluka, a zatim ga kroz 3 godine složiti istom tom klubu za 120 miliona je genijalan posaoPogba je napisao/la:Šta misliš koliko je ovo zdanje koštalo?Rajaz je napisao/la:Koliko i Pogba.

- IlCapitano
- Kontakt:
135 ustvari samo što Raioli ide 25.Rajaz je napisao/la:Uzeti Pogbu za džabaluka, a zatim ga kroz 3 godine složiti istom tom klubu za 120 miliona je genijalan posaoPogba je napisao/la:Šta misliš koliko je ovo zdanje koštalo?Rajaz je napisao/la:Koliko i Pogba.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
Pardon. Čak u Maju je snimano ovo, kad i ona reklama sa Ozilom.IlCapitano je napisao/la:Neki reper Stormzy izbacio mini spot u kojem objavljuje da je Pogba igrač Manchestera, snimljen prije najmanje 10 dana sa Pogbom u spotu. Zbog ovakvih stvari je puno lakše 'preboliti' i njega i Vidala.![]()

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Samo je na drugoj slici trebalo Dybali staviti desetku, i Bendjaminu Frenklinu na novcanicama promijeniti frizuru. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
dobro sam ja rekao prije 15tak dana da vas trolaIlCapitano je napisao/la:Pardon. Čak u Maju je snimano ovo, kad i ona reklama sa Ozilom.IlCapitano je napisao/la:Neki reper Stormzy izbacio mini spot u kojem objavljuje da je Pogba igrač Manchestera, snimljen prije najmanje 10 dana sa Pogbom u spotu. Zbog ovakvih stvari je puno lakše 'preboliti' i njega i Vidala.![]()
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Rajaz je napisao/la: Uzeti Pogbu za džabaluka, a zatim ga kroz 3 godine složiti istom tom klubu za 120 miliona je genijalan posao
Unitedu smo pokazali kako se prave igraci,Realu,Parizu,Chelsea,ko je next? Svi ti igraci tamo nisu kao imali mjesta a ovamo izrastali u WC igrace i cak pomagali ili bivali dzelatima tim klubovima kad ih Juventus pobjedjuje. Simptomaticno zar ne?
Barcelonu krizamo,oni trose al znaju i napravit igraca.
Jedino da Alaves zaigra bolje nego ikad

Pogba hajp i ocekivanja ne moze ispuniti i tada ce ovo gore sto si napisao imati bas olovnu tezinu.
Pogba je ispao pohlepni,neiskreni,nezahvalni wannabe superstar i otisao je iz kluba bez pozdrava. Prije par strana sam pisao da on ostao ili otisao ne moze proci bez da se ne ogadi navijacima Uniteda ili Juventusa.
Lik je bio igracem Juventusa dok je doslovno trolao navijace Juventusa sa ama bas svakom reklamom,slikom ili izjavom na twiteru,pa cak i spotovima,a prije par dana fanu Juventusa pred kamerom izjavio da ostaje

Kakvo sranje od osobe

Spasitelj vam je stigao,idi na svoju temu,nema potrebe da bivas ovde medju komicarima 

Rio, pusti ga ! Ima puno pravo, dobili ste Pogbu i ima pravo da ovdje izodi koliko zeli
Ide sezona, pa cemo vidjeti, kom opanci, kom obojci 

Max Allegri
Neymar i Pogba imaju dosta toga zajedničkogMarvin je napisao/la:Rajaz je napisao/la: Uzeti Pogbu za džabaluka, a zatim ga kroz 3 godine složiti istom tom klubu za 120 miliona je genijalan posao
Unitedu smo pokazali kako se prave igraci,Realu,Parizu,Chelsea,ko je next? Svi ti igraci tamo nisu kao imali mjesta a ovamo izrastali u WC igrace i cak pomagali ili bivali dzelatima tim klubovima kad ih Juventus pobjedjuje. Simptomaticno zar ne?
Barcelonu krizamo,oni trose al znaju i napravit igraca.
Jedino da Alaves zaigra bolje nego ikad![]()
Pogba hajp i ocekivanja ne moze ispuniti i tada ce ovo gore sto si napisao imati bas olovnu tezinu.
Pogba je ispao pohlepni,neiskreni,nezahvalni wannabe superstar i otisao je iz kluba bez pozdrava. Prije par strana sam pisao da on ostao ili otisao ne moze proci bez da se ne ogadi navijacima Uniteda ili Juventusa.
Lik je bio igracem Juventusa dok je doslovno trolao navijace Juventusa sa ama bas svakom reklamom,slikom ili izjavom na twiteru,pa cak i spotovima,a prije par dana fanu Juventusa pred kamerom izjavio da ostaje![]()
Kakvo sranje od osobe

Btw, Alves za 0 eura je takođe genijalan potez. Ne sumnjam da će napraviti dobar posao, trebao je samo novi izazov.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
- IlCapitano
- Kontakt:
- Juventinisimo
- Kontakt:
Nije 30 godina, nego 35...Torres_9 je napisao/la:a dovesti napadaca u 30oj godini za 90 miliona?Juventinisimo je napisao/la:Koliko smo dobili za Pogbu? 115 milioncica haman
Koje pare klepismo za igraca koji se pojavi 2-3 utakmice, pa ga nema 5.
Da se razumijemo, Pogba je dobar igrac, ali isto tako, od slave i para bi lako mogao zavrsiti u "rupi"...Ja mu upravo to i predvidjam...
Pobjeci iz Juventusa, koji je realno top 4-5 u Evropi u United, koji je trenutno prosjek, je ludost i pohlepa..
Sada, dovesti jos 2 veznjaka i mi smo k'o bombona..
Marotttttttaaaaa![]()
![]()
![]()
Zadnje dvije godine lik rastura...prosle godine podmladi ekipu, a ove izdominira..
Zaza opet zabio, neko ce ponuditi 40+ za njega..![]()
Divi kako slaze kantice...
kako god okrenete pogbu ste trebali najamnje za 150 prodati ako je higuain onoliko placen
Sent from my iPhone using Tapatalk

Malo 9ki ima kao Higuain...zbog toga je i doveden..pa nije ga valjda Marotta doveo bez Allegrijevog znanja..

Prije tri godine sam ga prizeljkivao u Juventusu, ali sticajem okolnosti, desilo se sto se desilo..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Majko mila kako vi brzo mjenjate mišljenje o igracu, kako o Higuainu, tako i o Pogbi.
Čast pojedincima.
Moje mišljenje da su oba igraca preplacena, al Pogba više od Higuaina.
Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk
Čast pojedincima.
Moje mišljenje da su oba igraca preplacena, al Pogba više od Higuaina.
Poslano sa mog GT-I8160 koristeći Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
- bianconeros
- Kontakt:
Jan 2, 2016. Paul Pogba interview with La Stampa.
Pogba: “People need to know that nothing at Juve is easy. There is a different culture of work compared to elsewhere. I was at Manchester - it seemed like being on holiday.“
Aug 9, 2016. Paul Pogba interview with MUTV.
Pogba: "I just came back to Carrington. It was like I’d just come back home. I just went for a holiday, looks like I went for a holiday.”
Keyword: holiday.
Pogba: “People need to know that nothing at Juve is easy. There is a different culture of work compared to elsewhere. I was at Manchester - it seemed like being on holiday.“
Aug 9, 2016. Paul Pogba interview with MUTV.
Pogba: "I just came back to Carrington. It was like I’d just come back home. I just went for a holiday, looks like I went for a holiday.”
Keyword: holiday.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
Jedno je sigurno.Kad je odlazio iz utd-a a evo i sad iz Juventusa nije pokazao respekt prema klubu iz kojeg odlazi.Cuj holiday...ccc
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Juventus FC
To all supporters who wrote on my pages about transfer rumours, I have read you all and thank you for the passionate messages. My apologies for not responding before, by law I could not talk.
This transfer took so long because it was a huge decision and involved lots of thinking and work. The wait was as annoying to me as it was to you.
It is difficult to explain so much in a few lines but I made a decision guided by my heart and nothing else.
Juventus will always be a part of me and I will always miss, love and be grateful to the club, the team and especially the supporters. I hope you can respect my decision. The most beautiful part of friendship is to understand and be understood.
My deepest respect to the clubs who considered having me.
Leaving Manchester when I was 18 was a mutual decision between the club and me and the right thing to do at that moment. Now it's time to go back and forward, Old Trafford here I come!
E cuj srcem odlucio.
Prica u stilu kazi sve, a da ne kazes nista.
This transfer took so long because it was a huge decision and involved lots of thinking and work. The wait was as annoying to me as it was to you.
It is difficult to explain so much in a few lines but I made a decision guided by my heart and nothing else.
Juventus will always be a part of me and I will always miss, love and be grateful to the club, the team and especially the supporters. I hope you can respect my decision. The most beautiful part of friendship is to understand and be understood.
My deepest respect to the clubs who considered having me.
Leaving Manchester when I was 18 was a mutual decision between the club and me and the right thing to do at that moment. Now it's time to go back and forward, Old Trafford here I come!
E cuj srcem odlucio.

Prica u stilu kazi sve, a da ne kazes nista.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ev suza mi kanu.
Jadan srcem uze 13 miliona godisnje.
Jadan srcem uze 13 miliona godisnje.

Jedna dobra iz Biblije: "For where your treasure is, there your heart will be also." 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.