Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

JoMo
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la JoMo » 09 avg 2016, 10:02

Znaci Juventus platio Riaolu. Najs najs :) Na kraju 120 miliona ispade 105, odnosno 72 :D Pa vise ste platili Higuaina hah
Posljednji put kada je Liverpool osvojio titulu engleskog prvenstva korištena je krpenjača - http://goo.gl/pkPJqa

U tom periodu, Manchester United je osvojio 13 titula EPL.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 09 avg 2016, 10:06

:opaopa: Jest ali malo sutra... united je platio raiolin dio, ali ne i posrednike iz Italije koji su takodjer ucestvovali u transferu i koji su sa Juventusove strane ucestvovali... njih je Juventus platio... dakle ukupno je united platio ili ce platiti 130mil.... s tim sto se tih 25mil juventusa i ne tice... nego samo tih 105 od kojih je 5 otislo agentima iz Italije...
Zadnja izmjena: Peace, dana/u 09 avg 2016, 10:07, ukupno mijenjano 1 put.
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 09 avg 2016, 10:07

Peace je napisao/la:Jest ali malo sutra... united je platio raiolin dio, ali ne i posrednike iz Italije koji su takodjer ucestvovali u transferu i koji su sa Juventusove strane ucestvovali... njih je Juventus platio... dakle ukupno je united platio ili ce platiti 130mil....
Vidi slike..

slika

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 09 avg 2016, 10:09

Belmin6 je napisao/la:
Peace je napisao/la:Jest ali malo sutra... united je platio raiolin dio, ali ne i posrednike iz Italije koji su takodjer ucestvovali u transferu i koji su sa Juventusove strane ucestvovali... njih je Juventus platio... dakle ukupno je united platio ili ce platiti 130mil....
Vidi slike..

slika
Imao je 13mil razloga za to... sta rece dusa draga iz sportskih motiva... samo ga ebe to sto je dobio 7.5mil vise nego sto je imao...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!

Pogba
Kontakt:

Juventus FC

Post Postao/la Pogba » 09 avg 2016, 10:13

PP je djevojka koja voli svog momka iako je tuce, stalno mu se vraca. Ali on me voli. :urnebes:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 09 avg 2016, 10:14

Peace je napisao/la:
Belmin6 je napisao/la:
Vidi slike..

slika
Imao je 13mil razloga za to... sta rece dusa draga iz sportskih motiva... samo ga ebe to sto je dobio 7.5mil vise nego sto je imao...
Pa naravno da je iz sportskih razloga, za maksimalno dvije godine United ce biti jedan od glavnih kandidata za titulu u LP..Jaca liga, veci marketing, ekipa s vecom historijom i plus viša novca..

Trenutno stanje u Unitedu je tanko, ali vec ove godine ima priliku da se bori za titulu..Tvoj problem je što ne vidiš dalje od Torina..

JoMo
Kontakt:

Post Postao/la JoMo » 09 avg 2016, 10:17

Peace je napisao/la::opaopa: Jest ali malo sutra... united je platio raiolin dio, ali ne i posrednike iz Italije koji su takodjer ucestvovali u transferu i koji su sa Juventusove strane ucestvovali... njih je Juventus platio... dakle ukupno je united platio ili ce platiti 130mil.... s tim sto se tih 25mil juventusa i ne tice... nego samo tih 105 od kojih je 5 otislo agentima iz Italije...
Rodjo, skrati ribu da ne bijem djecu.
Posljednji put kada je Liverpool osvojio titulu engleskog prvenstva korištena je krpenjača - http://goo.gl/pkPJqa

U tom periodu, Manchester United je osvojio 13 titula EPL.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 09 avg 2016, 10:21

Koliko je kriv Pogba toliko je i Juve. I Juve voli tih 100 mil kao i Pogba tih 13. Bez potrebe se pljuje momak, odnosno, više dijete nego zrela osoba. Jel Juve dao dozvolu, bez koje se ne može dalje? Jeste. Jel pokušao mečirati platu? Kako vidim, nije. U čemu je problem? Jel trebao reći, od.**** ja hoću da igram za upola manje miliona?

Druga krajnost je da je otišao u Mancester radi sportskih razloga. Težio bi Realu, Barsi ili čak bi ostao u Juventusu koji je trenutno iznad Mančestera, a kad tražiš sportski uspjeh onda ga tražiš u timu koji će ti to trenutno ponuditi, a ne koji će (možda) biti uspješan u budućnosti.

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 09 avg 2016, 10:51

Naravno da nije otisao iz sportskih razloga i motiva... sportski razlog ti je ono sto je uradio higuain, odbio 7.5mil napolia i pristao igrati za istu platu u Juventusu... prvi bih rekao da je i pipita placenik da je npr odbio 3-4 mil napolia a pristao igrati za 7.5mil u Juventusu... dakle za duple pare... pjanic je imao maltene isti ugovor u romi a dosao je u Juventus jer zeli trofeje... e to su sportski motivi...

Nije sportski motiv imati 5.5 mil i onda imati 13 mil... to ti se zove placenicki motiv... da je presao za iste pare ili za malo vece pa to onda razumijeti da zeli nesto postici, ali ovako rodjo, jok... (vise nego duple pare)...
To da li ce utd biti neka sila za par godina ili nece to je varijabilno... ono sto se sad zna je to da je trenutno utd obicna sprdacina za Juventus koji je top klub Evrope... tom istom logikom onda ja mogu zaključiti da ako juventus nastavi sa ovim razvojem kakav ima u zadnjih 3-4 god za 2-3 god ce biti najbolji klub svijeta, bolji od najboljeg trojca... e ima li to osnovu i uporište... nema, to je igranje babe Vange... bitno je ono sto je sad... a to je da je utd dimenzija ispod Juventusa i da transfer pogbe nema veze sa nekim sportskim motivima kojim nas bombarduje francuz u svojim tweetovima...

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 09 avg 2016, 10:53

Ko god ZELI da ide pa ma iz kojeg razloga sretni mu puti.
Kratko-jasno.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 avg 2016, 10:54

Cirkusant obicni koji je pogazio svaku rijec, prije 2 godine govori da se ne bi tamo radi tretmana nikada vratio.

I jos dijeli 10 Drakeu :facepalm:

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 avg 2016, 11:10

Ljudi, shvativsi motive pogbe, meni je drago sto je otisao, Juve ne bi bio Juve da ovakvi igraci sa ovakvimm zivotnim icljevima igraju u njemu. Pogledajte odlaske iz juvea Vidal I Pogba. Vidal je otisao za manju platu od one koju mu je davao mutd u Bajern ali je otisao u kllub gdje je MISLIO da ce napredovati sto se LP tice.
Pogba odlazi u klub koji i pored 300-400 potrosenih miliona ne moze izboriti LP, i pitanje je da li ce i sada. MO nije nikakva garancija za to, posebno nije garancija da ce znati iskoristiti pogbu kao alegri.
Neka mu je sa srecom, nama su pare stigle. On i koeman, strasan posao juvea.
Idemo dalje, tu su pjanic, dybala, pjaca, alex,rugani, doci ce jos igraca, tu je pipita koji je napadacki genije koji ce po prvi put igrati u timu koji se podredjuje timskoj igri ... u napoliju use igranjemu priilagodjavala, u realu nekom drugom, a sada je tu za tim i islim da ce se bas tu najbolje pokazati jer pogledajte proslave njegovih golova, vidis da je zedan, gladan... a to nama treba...
Pogbi neka je sa srecom, a sa murinjom ce mu trebati itekako. Nama ostaje da dovedemo jos dva igraca vjerovatno i da imamo perverzno jak tim, ali ono sto je bitnije, TIM! Vidi se da su svi kao jedan, dany alves je perverzija od igraca i mislim da ce tek u juveu da bude ono best of
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 09 avg 2016, 11:28

Mi smo ba navijaci Juventusa, to je nacin razmisljanja, nama je nemjerljivo draze vidjeti baku Agneli na tribinama nego ruse,amere,arape sa kiselim osmjesima...i to (uslovno receno) kosta.
I ja ne molim Boga da ostanu Pogba,Mandzukic ili Benatia nego molim Boga da budemo Juventus onakav kakav je bio prije 120 godina i danas.

Digresija, ovo sto se desava Milanu je opomena da nicija ne gori do zore i treba PAMETNO raditi,kakve plate od 15 milijardi miliona

FORZA JUVE

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 09 avg 2016, 11:53

jel' istina da je ovo nekad izjavio? :urnebes:

slika

Je*ote koji supak i isprdak od covjeka. Ne bi mi bila mrska cinjenica da flopne. :kafa:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 09 avg 2016, 11:56

Ne znam za tu izjavu, moguce je da je iskonstruisana. Ali sigurno znam ono sto je govorio da je otisao zbog SAF-a i da je lose tretiran, kao i izjave njegove majke da je plakao cesto.
Sada ce plakati s 14M eura platom.

#MaxOUT

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 avg 2016, 12:01

Pogba je napisao/la:Ne znam za tu izjavu, moguce je da je iskonstruisana. Ali sigurno znam ono sto je govorio da je otisao zbog SAF-a i da je lose tretiran, kao i izjave njegove majke da je plakao cesto.
Sada ce plakati s 14M eura platom.
slika

:mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 09 avg 2016, 12:02

JoMo je napisao/la:Znaci Juventus platio Riaolu. Najs najs :) Na kraju 120 miliona ispade 105, odnosno 72 :D Pa vise ste platili Higuaina hah
Ono kad lik ne konta sta znaci 76 miliona neto zarade kroz knjige i zaboravi da je njegov klub tog igraca dao Juventusu uz trosak juventusa od 800 000 eura.
:D
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 09 avg 2016, 12:17

Sa juventuz.com copy/paste

Dosada...

IN
Mario Lemina €9.5m
Simone Andrea Ganz €0
Oumar Touré €TBC
Miralem Pjanić €32m
Dani Alves €0
Marko Pjaca €23m
Medhi Benatia €3m (loan)
Gonzalo Higuaín €90m

~€157.5m

OUT
Jorge Andrés Martínez €0
Fausto Rossi €0
Rubinho €0
Martín Cáceres €0
Carlo Ilari €0
Gabriel Appelt €1m
Álvaro Morata €30m
Marcel Büchel €1.2m
Vincenzo Fiorillo €1m
Andrea Schiavone €0.4m
Simone Padoin €0.6m
Zoran Josipovic €0.25m
Albert Roussos €0
Nicolò Curti €TBC
Matteo Liviero €0
Marcelo Djaló €0
Paul Pogba €105m

~€139.45m

NET -€18.05m
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 09 avg 2016, 13:17

rope11 je napisao/la:jel' istina da je ovo nekad izjavio? :urnebes:

slika

Je*ote koji supak i isprdak od covjeka. Ne bi mi bila mrska cinjenica da flopne. :kafa:
slika
I pored ovih izjava od ranije lik mi se ogadio najvise ovom transfer sagom. Kompilacija bas jadnih izjava i ponasanja se moze napraviti. Sve mogu razumjeti ali da javnost misli da ti trolas javnost i medije a ono to mjesecima trolas klub za kog igras i navijace koji te vole :lol: Reklamiras svoj transfer u klub o kome si imao takve izjave toliko nepostivanje pokazujuci klubu "koji te htio kad niko nije htio" i napravio od tebe nekoga koga sada svi hoce. Jos kao napisao emotivnu oprostajnu poruku.
Nula od osobe. Nije da je cudno,9 od 10 kvalitenih igraca danas su karakterno beskicmenjaci,ocekujes da se naviknes ali nije to bas tako jednostavno sa navijacke strane koja je iskljucivo emotivna. Citam maloprije komentar jednog navijaca Arsenala cini mi se, kako je odbarao pravi klub,sada ce mu Giggs pokazati kako da smuva bratovu zenu :mrgreen:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 09 avg 2016, 13:18

Dodajmo tome Isla 4,5 i svakako prodaju još dvojice veznjaka (Hernanes i Pereyra) i dolazimo u plus.

A to je samo od ulazno-izlaznih transfera. To implicira da se, ako se nađe pravi igrač, može lagano potrošiti nekih 40-50M.

Inače, u svemu ovome mala zabrinutost time da mi u svom ovom vremenu Pogba sage nismo jasno individuirali koji je to veznjak koji treba doći. Sve su špekulacije oko 3-4 igrača, ali nema jasnog profila. To mi je malo čudno poznavajući Paraticia i Marottu.

#MaxOUT

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.