FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BlueTiger
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BlueTiger » 02 nov 2011, 23:23

Sta reci??? SAMO RIJECI HVALE ZA SVE :!: :!: :!: :D :D :D SMRZAO SAM SE KAO PICA, ALI ISPLATILO SE :D :D :D

BRAVO MOMCI i molim vas ovaj put hladne glave, pa sta bude neka bude :D :D :D :D

Zasluzili su OGROMNU PODRSKU NA DERBIJU, STO JESTE, JESTE :D :D :D Zato nema OPRAVDANJA ZA NE DOLAZAK :!: :!: :!:

Samo da upuzorim, derbi 2009, kada smo kiksali 1:2 na Grbavici, FK Sarajevo je igralo mec prije derbija protiv Sirokog u Sirokom i isto su fulilo dvije 100% kao danas protiv Borca. Pa sve sto su fulili im se vratilo na derbiju. Znam da neke statistike nemaju veze sa trenutnim stanje oba tima, ali ipak je dobro znati, ZASTO? DA SE NE PONOVI :!: :!: :!:

SUBOTA, Novembar 5, 2011, 17.00h, MANIJACI SVI U DOLINU!! OKUPACIJA :D :D :D

FORZAAAAA ZELJOOOOOO!!!!!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 nov 2011, 00:07

BlueTiger je napisao/la:Sta reci??? SAMO RIJECI HVALE ZA SVE :!: :!: :!: :D :D :D SMRZAO SAM SE KAO PICA, ALI ISPLATILO SE :D :D :D

BRAVO MOMCI i molim vas ovaj put hladne glave, pa sta bude neka bude :D :D :D :D

Zasluzili su OGROMNU PODRSKU NA DERBIJU, STO JESTE, JESTE :D :D :D Zato nema OPRAVDANJA ZA NE DOLAZAK :!: :!: :!:

Samo da upuzorim, derbi 2009, kada smo kiksali 1:2 na Grbavici, FK Sarajevo je igralo mec prije derbija protiv Sirokog u Sirokom i isto su fulilo dvije 100% kao danas protiv Borca. Pa sve sto su fulili im se vratilo na derbiju. Znam da neke statistike nemaju veze sa trenutnim stanje oba tima, ali ipak je dobro znati, ZASTO? DA SE NE PONOVI :!: :!: :!:

ponovo ce aBd Amar da prica kako je upozorio igrace da je Sarajevo promasilo svoje prilike protiv Borca i da im se to negdje moralo vratiti...vi u zadnje vrijeme sve pogadzate a Bgm Gabela i 90 minuta .. :D :D
mislim da je vrijeme da nam se vrate promasaji protiv Sirokog i Borca ;) ;)
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 03 nov 2011, 00:12

mma_hz je napisao/la:
BlueTiger je napisao/la:Sta reci??? SAMO RIJECI HVALE ZA SVE :!: :!: :!: :D :D :D SMRZAO SAM SE KAO PICA, ALI ISPLATILO SE :D :D :D

ponovo ce aBd Amar da prica kako je upozorio igrace da je Sarajevo promasilo svoje prilike protiv Borca i da im se to negdje moralo vratiti...vi u zadnje vrijeme sve pogadzate a Bgm Gabela i 90 minuta .. :D :D
mislim da je vrijeme da nam se vrate promasaji protiv Sirokog i Borca ;) ;)
Bogam' cete ovu sad da preskocite, pa vracajte promasaje u nekoj tamo tekmi :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 nov 2011, 00:15

Sportski,a Bgm i ljudski se nadati da ce nam se sreca vratiti.. :D :D :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 03 nov 2011, 00:34

SarajlijaTM je napisao/la:
zubanovic89 je napisao/la:Ne bih komentarisao utakmicu
samo cu rec' USTANI ISTOK!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Najjaci momenat :lol: :lol: :lol: bilo bi fora da je ona murija onako slozena u kop pocela navijati,a bilo im je ofirno vidio sam da se smiju :lol: :lol: :lol:
Jaka scena, ja govorim isto liku sto je bio do mene zamisli da ustanu specijalci i podju skakati :D
Aldin Sisic u narodu poznatiji kao Oklagija i covjek koji je pokazao naptprirodno umijece trostrukog uzastopnog prevrtanja i jake glasovne sposobnosti (da kaze AAAAAAAAAJJJJJJ!!!) je bas izazvao smijeh oko mene u onim trenucima kad se valjao lijevo desno, fakaat k'o da su ga pogodili snajperom sa americke ambas. :D
Utakmica tu i tamo. Vazna je pobjeda jelde? I da pitare razvalimo - ja sam neki dan rekao: VRIJEME JEEEEE !!!
I jos nesto, Amar je zaista covjek umjetnik. Kad pogledam onog Adilovića i skontam da je covjek uspio sa Lazarom osvojiti Kup i skoro do kraja se boriti za titulu... Nema dalje... GIGANT NAD GIGANTIMA!
I jedno pitanje za pitarcice posto nalijecu na ovu temu, lijece komplekse valjda: Đeste divovi, laovvi, tigrovi ?!
Osim - drugo ime za Želju !

bh_navijac
Kontakt:

Post Postao/la bh_navijac » 03 nov 2011, 00:40

Ako ima neko da zna dobro raditi skice za naljepnice nek mi se javi na PM hvala puno ;)

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 03 nov 2011, 07:40

slika

Kad ide, ide
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 03 nov 2011, 07:55

Najljepši osjećaj je kad dođeš na temu a pljuvača i dalje nema!

Gdje ste sad kritičari Amara, fol veliki navijači Želje?

Šta reći, nego SVAKA ČAST AMARU, igramo sve bolje, tečnije, efikasnije, da se ekipe već predaju kad igraju s nama,
ma ljepota šta da kažem. :D
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 03 nov 2011, 09:06

nookey je napisao/la:Najljepši osjećaj je kad dođeš na temu a pljuvača i dalje nema!

Gdje ste sad kritičari Amara, fol veliki navijači Želje?

Šta reći, nego SVAKA ČAST AMARU, igramo sve bolje, tečnije, efikasnije, da se ekipe već predaju kad igraju s nama,
ma ljepota šta da kažem. :D
ko kaže da nema pljuvača :lol: :lol: ,stanić katastrofa.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 03 nov 2011, 09:35

Bitna je pobjeda i mi smo to rijesili u svoju korist.Rezultat dobar pred revans kupa,a isto tako pred derbi.Nema se sta puno reci.Imao sam utisak da smo mogli dati jos par golova da smo krenuli da igramo,vjerovatno misli vec na derbiju a ova utakmica se trebala odraditi.Cak i kad igramo na ovom nivou,mislim da Celik nema tu snagu da ovo preokrene i kontam da smo mirni za kup i polufinale.Celik onako,mrljavo,malo bolje od Veleza i Slobode,ali nedovoljno cak i za nas nivo igre koji je evidentno bio slabiji bar za 30-40%...malo bolji na terenu od ostalih po meni su bili Adilovic i Nijema,te Beslija ono malo vremena sto je igrao,moze i Bogicevic koji je standardan svakako.Kvesic imao puno trke ali ovaj put slabiji u ofanzivi.Ostali u nekom prosjeku.Fakat se nema sta puno reci i napisati.Rutinska utakmica,po meni dovoljna pobjeda za revans i idemo sada na taj dugo cekani derbi.Cestitke igracima i strucnom stabu.Idemo dalje!
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 03 nov 2011, 09:38

Čelik apsolviran, na redu režimici, policajci ili kako već...
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 03 nov 2011, 09:52

Mnogo bolje, nego što sam se nadao. Misli na derbiju. Čuvati se kartona (crvenih), čuvati se povreda, čuvati se da se ne primi gol-ipak je KUP. Sve u svemu odlično.
Na redu je Torpedo.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 03 nov 2011, 09:59

boccaccio je napisao/la:Bitna je pobjeda i mi smo to rijesili u svoju korist.Rezultat dobar pred revans kupa,a isto tako pred derbi.Nema se sta puno reci.Imao sam utisak da smo mogli dati jos par golova da smo krenuli da igramo,vjerovatno misli vec na derbiju a ova utakmica se trebala odraditi.Cak i kad igramo na ovom nivou,mislim da Celik nema tu snagu da ovo preokrene i kontam da smo mirni za kup i polufinale.Celik onako,mrljavo,malo bolje od Veleza i Slobode,ali nedovoljno cak i za nas nivo igre koji je evidentno bio slabiji bar za 30-40%...malo bolji na terenu od ostalih po meni su bili Adilovic i Nijema,te Beslija ono malo vremena sto je igrao,moze i Bogicevic koji je standardan svakako.Kvesic imao puno trke ali ovaj put slabiji u ofanzivi.Ostali u nekom prosjeku.Fakat se nema sta puno reci i napisati.Rutinska utakmica,po meni dovoljna pobjeda za revans i idemo sada na taj dugo cekani derbi.Cestitke igracima i strucnom stabu.Idemo dalje!
Ja sam i sinoc mislio nesto napisati, ali fakat nisam znao sta. Jedino sto opisuje moje vidjenje svega je sigurnost i to mi je drago jer na pocetku sezone, bez obzira na los start, nisam bio siguran u njih ni sekunde, cisto zbog njihovog govora tijela i ponasanja na terenu. Kao da nisu imali snage da se dignu, ali rokade i osvjezenja sa klupe su ucinila svoje. Moral, a i zelja za igrom je na visokom nivou. Bez obzira kako derbi zavrsio, jer on nikada nije bio neko pouzdano mjerilo za formu, izrazito jako stojimo na terenu i ova ce sezona da bude jako uspjesna, sa jakom lijepim nasim partijama.
Jedino mi je zao sto mladji na jugu ne znaju stare pjesmice :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 03 nov 2011, 10:41

Jesmo gadan protivnik :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 03 nov 2011, 10:44

Sad će Saopštenje za javnost, neki klubovi su pokradeni sinoć.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 03 nov 2011, 10:49

svaka cast igracima i strucnom stabu,svima redom na ovim igrama,posebno hvala Eldinu koji me je odusevio sinoc jednim cinom,a to ako je neko primijetio pred sami pocetak utakmice okrenuo se prema Istoku i poceo da uci nesto,stvarno svaka mu cast to cijenim ne normalno kod igraca kad postuje svoje u svakom trenutku svog zivota,svaka cast i veliko hvala ELDINE!!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 03 nov 2011, 10:51

Ako Torpedo bude igrao kao sinoc protiv Borca, ne gine im poraz na derbiju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 03 nov 2011, 11:00

Elegant je napisao/la:Ako Torpedo bude igrao kao sinoc protiv Borca, ne gine im poraz na derbiju.
u tome i jest stvar sto nece igrat kao sinoc,jer onakva igra donosi poraz...sto se tice derbya,zeljo je u prednosti zbog forme i domaceg terena mada to u ovakvim utakmicama i nemora biti neki prevelik podsticaj,igraci ce se skenjat i jedni i drugi,jer nema tu igraca koji u nogama imaju 10 ili 15 derbya,svake godine novi,podlegnut ce atmosferi i pritisku i nece pruziti maximum onoga sto znaju...zeljo sa osimom i sarajevo sa plisekom sigurno da ce ova dvojica sve uraditi da motivisu i pripreme igrace za ovu tekmu,mada nisu to klase neke da mozes ocekivat od njih da ispune i pola onoga sto zatrazi od tebe trener,zeljo ima besliju,sarajevo obucu i oni bi ti koji bi mogli donjet prevagu,ostalo je manje nebitno,ukoliko neko od igraca nebitno koje ekipe ne napravi glupost tipa,crveni karton ili penal ovo mi sve mirise na jos jedan derby bez golova sa puno nervoze,lose igre i jos dosta toga sto smo navikli geldat u zadnja hajmo reci 4 derbya..

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 03 nov 2011, 11:10

pastore je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ako Torpedo bude igrao kao sinoc protiv Borca, ne gine im poraz na derbiju.
u tome i jest stvar sto nece igrat kao sinoc,jer onakva igra donosi poraz...sto se tice derbya,zeljo je u prednosti zbog forme i domaceg terena mada to u ovakvim utakmicama i nemora biti neki prevelik podsticaj,igraci ce se skenjat i jedni i drugi,jer nema tu igraca koji u nogama imaju 10 ili 15 derbya,svake godine novi,podlegnut ce atmosferi i pritisku i nece pruziti maximum onoga sto znaju...zeljo sa osimom i sarajevo sa plisekom sigurno da ce ova dvojica sve uraditi da motivisu i pripreme igrace za ovu tekmu,mada nisu to klase neke da mozes ocekivat od njih da ispune i pola onoga sto zatrazi od tebe trener,zeljo ima besliju,sarajevo obucu i oni bi ti koji bi mogli donjet prevagu,ostalo je manje nebitno,ukoliko neko od igraca nebitno koje ekipe ne napravi glupost tipa,crveni karton ili penal ovo mi sve mirise na jos jedan derby bez golova sa puno nervoze,lose igre i jos dosta toga sto smo navikli geldat u zadnja hajmo reci 4 derbya..
Zeba, Gušo, Svraka, Bešlija...
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 03 nov 2011, 11:39

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ce ... om-derbiju" onclick="window.open(this.href);return false;
Plavi s Grbavice u svojoj bogatoj historiji osvojili su ukupno 12 trofeja dok su komšije s Koševa sa 9 osvojenih pehara tik uz najtrofejniji bh. fudbalski klub. - zbog ovog dijela, koji govori o ciframa sam postavio.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 46 gostiju.