Definitivno, ali ukopaše vas oni remiji protiv Krupe i Radnika kući.Memara je napisao/la:Jedini klub koji je zaslužio titulu je SARAJEVO!!
Bolje opet Zrinja nego anam oni.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Definitivno, ali ukopaše vas oni remiji protiv Krupe i Radnika kući.Memara je napisao/la:Jedini klub koji je zaslužio titulu je SARAJEVO!!
Sta je to Bosnjastvo? Da se 90% Bosnjaka naguzi gradu Zeljeznicaru. Pa nismo mi kmetovi, ako ne zasluzuju ne zasluzuju jer oni su krivi za sve lose sto se desava u narodu i njihova sebicnost. Zele sve sebi, a drugima nista. Njihova djeca imaju sve, a u ostatku drzave imaju marku za sendvica. Zato neka puse qrac masni.salmy je napisao/la:Nazalost, vazda smo mi Bošnjaci kolateralna stetakonjicanin01 je napisao/la:Balije su pokazele svoj mentalitet i jos jednom izljecili komplexe
![]()
Kajkut.harry_90 je napisao/la:Jel ovo Mesanovic pao?Marsal je napisao/la:
Čist penal.
Cak i zuti karton za igraca u plavom dresu je ovdje trebao biti!!Marsal je napisao/la:
Čist penal.
Marsal je napisao/la:
Čist penal.
Ofsajd gol protiv Radnika je nas najviše koštao. Pa onda i ruka igrača Krupe naravno nigdje penala. Bar smo igrali pošteno.wobly92 je napisao/la:Definitivno, ali ukopaše vas oni remiji protiv Krupe i Radnika kući.Memara je napisao/la:Jedini klub koji je zaslužio titulu je SARAJEVO!!
Bolje opet Zrinja nego anam oni.
Penal ko munara.Chinaglia je napisao/la:ocigledniji penal od ovoga ne moze bitiMarsal je napisao/la:
Čist penal.
pohvale za sudiju Bandica
Svi su tu,pjene sta ce jbg...Gdje onaj @virtual,on mi je onako sladak pravo samo da mu kazem prcwobly92 je napisao/la:Šta ima na lobotomiji?
Ne da mi se ići tamo, a vjerujem da se dosta toga napisalo, ne vjerujem da ih je 3-4 dobilo kartu za utakmicu.
wobly92 je napisao/la:Šta ima na lobotomiji?
Ne da mi se ići tamo, a vjerujem da se dosta toga napisalo, ne vjerujem da ih je 3-4 dobilo kartu za utakmicu.
Model1964 je napisao/la: ↑sub maj 20, 2017 7:21 pm
ODA VRATI SE
Pukla zastavica pa se covjek prepao i bacio semario11111 je napisao/la:Kajkut.harry_90 je napisao/la:Jel ovo Mesanovic pao?Marsal je napisao/la:
Čist penal.
Mensečini da je bilo više od 7%pitic je napisao/la:Neka zahvale Šiljku i dinastiji što su imali ograničen broj ulaznica, što nisu napravili priliku na Koševu i što su ostali bez ičega. Pokušali se bahatiti najviše prema komšiji koji im je vratio sve sa kamatom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.