Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Neko konpententan, neka izanalizira ovaj snuker, ima meceva masu, jedno dva para meni dosta 

Neka Kinezi počnu!

Počeće oni samo ne znam isplati li ti se ovo, ako prođeš 6 parova dobitak ti je 2,3KM, a 7 parova 16KM...Sretno brate dabogda svi ušli preko pa da bude bar fin plus.Krokodil je napisao/la:Neka Kinezi počnu!![]()
http://www.youtube.com/watch?v=6S5WIwHR6MU
Niko te nije pitao za komentar, ako hoces prepisi, ako ne zaobidji. Molim bez glupih komentaraPlanB je napisao/la:nije ti jos dosta sramocenja pa nastavljas dalje?gonzales je napisao/la:Veliki pozdrav!
FRISK ASKER-ROSENBORG-2 (3.7)
BESIKTAS-EFES PILSEN-1 (2.4)
dva jako izgledna single za veceras
sretno ako neko prepise
gonzales je napisao/la: NHL
Ottawa Senators-Buffalo Sabres-1 (1.7) premier
Nije juzboamericki fudbal, al je sigurica. Otawa se bori za ulazak u playoff, a Buffalo ubjedljivo najlosija ekipa.
Sretno!

Zadnja izmjena: gonzales, dana/u 07 feb 2014, 11:24, ukupno mijenjano 1 put.
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Borussia MG - Leverkusen oba daju gol@1,70 PSK
Borussia iz Monchengladbacha je lose krenula u proljetni dio sezone, u prvom susretu im je dosao Bayern - i odnio sva tri boda pobjedom 0:2. U proslok kolu su gostovali kod Hannovera i opet izgubili (3:1). Nisu ni igrali toliko lose, uputili su 22 udarca prema golu protivnika, od toga 13 u okvir ali zabili smo 1 gol. U goste im danas dolazi Leverkusen koji drzi drugo mjesto iako su isto krenuli sa porazom u nastavak natjecanja i to pomalo iznenadjujuce, izgubili su kod Freiburga 2:3 ali su odmah nakon toga uzeli tri boda na protiv Stuttgarta (2:1).
Oba trenera imaju gotovo sve igrace na raspolaganju, sa svake strane ce izostati po jedan igrac danas, oba veznjaci - kod domacih nece igrati zbog kartona Korb (10/0) dok za goste zbog ozljede nece igrati Kruse (15/2).
Vjerojatni sastavi:
Borussia MG : ter Stegen - Nordtveit, Jantschke, Stranzl, Wendt - Kramer, G. Xhaka - Herrmann, Arango - Raffael - M. Kruse
Leverkusen: Leno - Donati, Toprak, Spahic, Guardado - L. Bender, Rolfes, Can - Castro, Kießling, Son
Borussia samo jednom oe sezone nije postigal gol na svom terenu, i to u spomenutoj utakmici protiv Bayerna, a na 7/10 domacih utakmica su primili bar jedan gol. Leverkusen je na 6/9 utakmica u gostima postigao bar jedan gol i primio bar jedan gol.
Jednom su vec igrali ove sezone, u Leverkusenu su domaci slavili sa 4:2, a inace u zadnjih 5 sezona je svaki put proslo oba daju gol. Ovako je to izgledalo u zadnjih 5 medjusobnih susreta:
24.08.13. P Bayer Leverkusen - Monchengladbach 4:2
09.02.13. P Monchengladbach - Bayer Leverkusen 3:3
23.09.12. P Bayer Leverkusen - Monchengladbach 1:1
17.03.12. P Bayer Leverkusen - Monchengladbach 1:2
15.10.11. P Monchengladbach - Bayer Leverkusen 2:2
Borussia danas mora pobjediti kako bi zadrzala prikljucak sa mjestima koje vode u LP iduce sezone a napadacka igra ce gostima ostavljati dosta prostora za kontre koje su im inace najjace oruzje.
Borussia iz Monchengladbacha je lose krenula u proljetni dio sezone, u prvom susretu im je dosao Bayern - i odnio sva tri boda pobjedom 0:2. U proslok kolu su gostovali kod Hannovera i opet izgubili (3:1). Nisu ni igrali toliko lose, uputili su 22 udarca prema golu protivnika, od toga 13 u okvir ali zabili smo 1 gol. U goste im danas dolazi Leverkusen koji drzi drugo mjesto iako su isto krenuli sa porazom u nastavak natjecanja i to pomalo iznenadjujuce, izgubili su kod Freiburga 2:3 ali su odmah nakon toga uzeli tri boda na protiv Stuttgarta (2:1).
Oba trenera imaju gotovo sve igrace na raspolaganju, sa svake strane ce izostati po jedan igrac danas, oba veznjaci - kod domacih nece igrati zbog kartona Korb (10/0) dok za goste zbog ozljede nece igrati Kruse (15/2).
Vjerojatni sastavi:
Borussia MG : ter Stegen - Nordtveit, Jantschke, Stranzl, Wendt - Kramer, G. Xhaka - Herrmann, Arango - Raffael - M. Kruse
Leverkusen: Leno - Donati, Toprak, Spahic, Guardado - L. Bender, Rolfes, Can - Castro, Kießling, Son
Borussia samo jednom oe sezone nije postigal gol na svom terenu, i to u spomenutoj utakmici protiv Bayerna, a na 7/10 domacih utakmica su primili bar jedan gol. Leverkusen je na 6/9 utakmica u gostima postigao bar jedan gol i primio bar jedan gol.
Jednom su vec igrali ove sezone, u Leverkusenu su domaci slavili sa 4:2, a inace u zadnjih 5 sezona je svaki put proslo oba daju gol. Ovako je to izgledalo u zadnjih 5 medjusobnih susreta:
24.08.13. P Bayer Leverkusen - Monchengladbach 4:2
09.02.13. P Monchengladbach - Bayer Leverkusen 3:3
23.09.12. P Bayer Leverkusen - Monchengladbach 1:1
17.03.12. P Bayer Leverkusen - Monchengladbach 1:2
15.10.11. P Monchengladbach - Bayer Leverkusen 2:2
Borussia danas mora pobjediti kako bi zadrzala prikljucak sa mjestima koje vode u LP iduce sezone a napadacka igra ce gostima ostavljati dosta prostora za kontre koje su im inace najjace oruzje.
Dobro je imati PlanB !
da mi je samo jedan tiket pogoditi, imam jos jedan al ga necu stavljat da vidim sta ce biti
evo ovaj jedan "ranoranilački"

evo ovaj jedan "ranoranilački"

Semper Fidelis
Vec je bilo rijeci o tome ovdje, nema uopce potreba razbacivati se sa (pre)velikim rijecima kao sto su poklon, sigurice, vrlo izgledni parovi i sl. pogotovo ako to bacis bez ijedne rijeci objasnjenja...i jos ocekujes da bi to netko mogao prepisati?gonzales je napisao/la:
Niko te nije pitao za komentar, ako hoces prepisi, ako ne zaobidji. Molim bez glupih komentara

Ovdje ima jako dobrih tipstera kojima se moze vjerovati i dok stave par bez objasnjenja a ti,gospodine si jos daleko od toga.
Ne moras odgovarati na ovo jer ne mislim dalje raspravljati o tome sa tobom.
Isprika modovima zbog offtopica, moze se prebaciti na chat?
Dobro je imati PlanB !
PortoVit(h+5,5)-KSKielce pet 21:30 1,75 1
Malo prevelik hendikep na domaćina koji ove sezone u LP niti jednu utakmicu kod kuće nije izgubio s više od 5 razlike, a igrali su protiv Wisle,Kiela,Koldinga i Dunkerquea,dok Kielce nikoga u gostima ove sezone nije pobijdila s više od 2 razlike,a pošto je većina igrača Kielcea bila na nedavnom EP-u sigurno je da neće previše forsirati ,a Porto nije tako bezopasna ekipa,kada ih je jedan Kiel pobijedio s 4 razlie ne vjerujem da će ih i poljaci s više razlike poraziti.
SRETNO.
Malo prevelik hendikep na domaćina koji ove sezone u LP niti jednu utakmicu kod kuće nije izgubio s više od 5 razlike, a igrali su protiv Wisle,Kiela,Koldinga i Dunkerquea,dok Kielce nikoga u gostima ove sezone nije pobijdila s više od 2 razlike,a pošto je većina igrača Kielcea bila na nedavnom EP-u sigurno je da neće previše forsirati ,a Porto nije tako bezopasna ekipa,kada ih je jedan Kiel pobijedio s 4 razlie ne vjerujem da će ih i poljaci s više razlike poraziti.
SRETNO.
KINA: CBA
Bayi Rockets- Zheijang g. (-207,5+) VISE
(dvije jako efikasne ekipe tako da mislim da idu lagano preko ove granice)
Xinjiang-Liaoning (-204,5+) VISE
(Xinjiang jedna od najefikasniji ekipa u CBA, u zadnjih 5 utakmica u prosjeku dali 116 koseava, valjda moze i Laoning dati oko 90 koseva)
Jiangsu- Guandong-2
(Guandong -vladari CBA zadnjih godina, redovno dobijaju svoje danasnje protivnike)
Qingdao-DongGuan-2
(Qingdao posljednji na tabeli, sa omjerom 4 pobjede i 25 poraza, dok DongGuan zauzima 4 mjesto na tabeli. Razlika u kvalite ogromna)
kvota 6,00
premier kladionica
SRETNO ako neko prepise
Bayi Rockets- Zheijang g. (-207,5+) VISE
(dvije jako efikasne ekipe tako da mislim da idu lagano preko ove granice)
Xinjiang-Liaoning (-204,5+) VISE
(Xinjiang jedna od najefikasniji ekipa u CBA, u zadnjih 5 utakmica u prosjeku dali 116 koseava, valjda moze i Laoning dati oko 90 koseva)
Jiangsu- Guandong-2
(Guandong -vladari CBA zadnjih godina, redovno dobijaju svoje danasnje protivnike)
Qingdao-DongGuan-2
(Qingdao posljednji na tabeli, sa omjerom 4 pobjede i 25 poraza, dok DongGuan zauzima 4 mjesto na tabeli. Razlika u kvalite ogromna)
kvota 6,00
premier kladionica
SRETNO ako neko prepise

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
5:2 laganiniFix1x2 je napisao/la:Ovo uzimam kao singl
Montreal - Vancouver NHL - kp1 (1.80)
Gosti imaju 5 vezanih poraza u gostima , a za danas im nedustaje napadac i cak 4 odbrambena igraca, dok su dva jos upitna.( Santorrelli Richardson, Albets, Tanev, Weber, Bieksa, Hamnius(?), Higgins(?)).
Vazno je napomenuti da ih je Montreal vec jednom dobio ove sezone i to kad su bili kompletni.
Sretno ako ko uzme

Monfils - Istomin 1 @1.35
Kohlschreiber - Evans 1 @1.20
Čilić - Dodig 1 @1.65
Hass - Kuznetsov 1 @1.20
Gasquet - Olivetti (h-3,5) 1 @1.60
Almagro - Daniel 1 @1.10
Ukupno 5,64
Ulog: 53,90kn
Ev.Dobitak: 289,78 kn
Johnson - Estrella (21,5) više @ 1.75
Janowizc - RogerVasselin (1.s9,5) više @ 1.50
Čilić - Dodig (1.s9,5) više @ 1.60
Almagro - Daniel (h-6,5) 2 @ 1.50
Giraldo - GarciaLopez (1.s9,5) više @ 1.60
Ukupno 10,08
Ulog: 10,50
Ev.Dobitak 100,80 kn
Čilić - Dodig 1 @1.65
Hass - Kuznetsov 1 @1.20
Almagro - Daniel 1 @1.10
Ukupno 5,64
Johnson - Estrella (21,5) više @ 1.75
Janowizc - RogerVasselin (1.s9,5) više @ 1.50
Čilić - Dodig (1.s9,5) više @ 1.60
Almagro - Daniel (h-6,5) 2 @ 1.50
Giraldo - GarciaLopez (1.s9,5) više @ 1.60
Ukupno 10,08
Ulog: 10,50
Ev.Dobitak 100,80 kn
Za danas sam odigrao dva prelaza, čisto na osjećaj.
Lokomotiva Zagreb - Slaven belupo 2/1 23.00 i Gaziantepspor - Besiktas 1/2 22.00
Lokomotiva Zagreb - Slaven belupo 2/1 23.00 i Gaziantepspor - Besiktas 1/2 22.00
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
-
- Kontakt:
Le havre-Nimes x2 ili 2
Two consecutive defeats for Le Havre that, cause various players out, called three 19 years old and two 17 years old for this match
Out are Moussa Sao ( striker 2+10 1g), Yohann Rivière ( striker 8+5 3g), Maxime Le Marchand ( def.17+1 1g), Jean-Pascal Fontaine (midf.4+6) and Romain Saïss (midf.15+2 1g), plus they lost their regular keeper in first part of the season in winter market
Nimes with only two defeats in last seven rounds. Many draws have as an effect that guests remain only one point over relegation zone and their away performances are the third worst in Ligue, but also Le Havre is better away, at home is only fourth from bottom.
About missings for guests, only Boche ( def.17 1g) and Parpeix ( midf. 11) are out.
Two consecutive defeats for Le Havre that, cause various players out, called three 19 years old and two 17 years old for this match
Out are Moussa Sao ( striker 2+10 1g), Yohann Rivière ( striker 8+5 3g), Maxime Le Marchand ( def.17+1 1g), Jean-Pascal Fontaine (midf.4+6) and Romain Saïss (midf.15+2 1g), plus they lost their regular keeper in first part of the season in winter market
Nimes with only two defeats in last seven rounds. Many draws have as an effect that guests remain only one point over relegation zone and their away performances are the third worst in Ligue, but also Le Havre is better away, at home is only fourth from bottom.
About missings for guests, only Boche ( def.17 1g) and Parpeix ( midf. 11) are out.
- Consigliere
- Kontakt:
Ovaj mi se svidjajopaa7 je napisao/la:Monfils - Istomin 1 @1.35
Čilić - Dodig 1 @1.65
Hass - Kuznetsov 1 @1.20
Almagro - Daniel 1 @1.10
Ukupno 5,64
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
moj prijedlog za danas
2 bundesliga Aalen - Aue - vise od 4 zuta kartona (1.85)
Sretno
2 bundesliga Aalen - Aue - vise od 4 zuta kartona (1.85)
Sretno
ja bi ti preporučio da izbaciš Čilića,međusobno se odlično poznaju i Čilić ako ponovi igru iz prva dva kola bi mogao vrlo lako izgubiti
slažem se, po meni Dodig pobjeđujejozinho je napisao/la:ja bi ti preporučio da izbaciš Čilića,međusobno se odlično poznaju i Čilić ako ponovi igru iz prva dva kola bi mogao vrlo lako izgubiti
Lokomotiva Zg.-Slaven Belupo oba daju i 3+ 2.25
Mali dinamo iliti lokosi kada igraju obično bude tu golova, bore se za europu iako će do nje teško doći, a gosti u borbi za ostanak ma da situacija nije još tako alarmantna. Od zadnjih pet međusobnih samo jedna nije došla oba daju i 3+ pa očekujem nastavak te serije.
Zadnja je završila obratom od 0-2 na pol pa na kraju 3-2, nešto slično moguće i ovdje, oba gol i 3+ nadam se da prolaze
Kasimpasa-Konyaspor oba daju i 3+ 2.15
Zadnja je završila prelazom 1/2, nakon 1-0 na pol. na kraju rezultat 1-2. Domaćin bodove traži za borbu za europsku ligu dok gosti će biti zadovoljni ostankom u ligi, ne gori im toliko i za sada su mirni.
Možda bi dovoljno bilo reći samo Turci, nerijetko obje ekipe zabiju tako da mislim da ide ovo, čak je moguć i prelaz 2/1 ili 1/2
Gaziantepspor-Besiktas oba daju i 3+ 2.05
Domaćin je miran, u sredini tablice, ne mogu previše ni gore ni dole i kao takvi mogu biti opasni jer igraju rasterećeno, Besiktas je u borbi za LP i bodovi ovdje bi im puno značili. Zadnje dvije međusobne su bile 2-0 za Besiktas i 1-1, dvije prije toga 3-2 i 2-3 i mislim da je na redu jedna utakmica sa 3+ i da oba daju gol, isto tako ne bi me iznenadio ni prelaz 1/2 ili 2/1
Mali dinamo iliti lokosi kada igraju obično bude tu golova, bore se za europu iako će do nje teško doći, a gosti u borbi za ostanak ma da situacija nije još tako alarmantna. Od zadnjih pet međusobnih samo jedna nije došla oba daju i 3+ pa očekujem nastavak te serije.
Zadnja je završila obratom od 0-2 na pol pa na kraju 3-2, nešto slično moguće i ovdje, oba gol i 3+ nadam se da prolaze
Kasimpasa-Konyaspor oba daju i 3+ 2.15
Zadnja je završila prelazom 1/2, nakon 1-0 na pol. na kraju rezultat 1-2. Domaćin bodove traži za borbu za europsku ligu dok gosti će biti zadovoljni ostankom u ligi, ne gori im toliko i za sada su mirni.
Možda bi dovoljno bilo reći samo Turci, nerijetko obje ekipe zabiju tako da mislim da ide ovo, čak je moguć i prelaz 2/1 ili 1/2
Gaziantepspor-Besiktas oba daju i 3+ 2.05
Domaćin je miran, u sredini tablice, ne mogu previše ni gore ni dole i kao takvi mogu biti opasni jer igraju rasterećeno, Besiktas je u borbi za LP i bodovi ovdje bi im puno značili. Zadnje dvije međusobne su bile 2-0 za Besiktas i 1-1, dvije prije toga 3-2 i 2-3 i mislim da je na redu jedna utakmica sa 3+ i da oba daju gol, isto tako ne bi me iznenadio ni prelaz 1/2 ili 2/1
-
- Kontakt:
Cottbus -Sandhausen 1,Al Shaab-Al Ahly 2.Dva prijedloga za danas ,nastavak prvenstva u 2 bundesligi mislim da Cottbus nije odustao od borbe za opstanak.Stiglo je 5 pojacanja u klub zimus,ako ne budu dobijali ekipe poput Sandhausena onda se nemaju cemu nadati.Drugi par liga UAE lider na tabeli Al ahli gostuje Al Shaabu gdje po meni ne bi smjeli prosuti bodove.U ovome izuzetno bogatom klubu igraju kvalitetni igraci poput Huga Viane,Grafitea i drugih.I tradicija u medjusobnim duelima je na njihovoj strani.
Za danas,Lisac je napisao/la: Braga - Aves 1&2-3 kvota 2.55, TR 2:0 kvota 6.50 1:1 2:0 u produzetcima
Linense-Santos GG3+ kvota 2.301:2
Lokomotiva Z.-Slaven GG3+ kvota 2.27, na sitno probati iz 2u1 kvota 27
Kasimpasa - Konyaspor 1&D2+ kvota 2.15
Laval -Dijon 1 kvota 2.60 ovo igram samo zbog prethodnih rezultata
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.