Problem je u tome, taman da dovedu Benzemu ili Lewandovskog bili bi na klupi kad je Ibra zdrav i to je ono sto se meni ne svdja nikako....Ibra mora u svakom slucaju igrati kada je zdrav bez obzira koga imas u timu...muha milanez je napisao/la: ↑26 maj 2021, 10:39Giroud? Zamjena za Mandžukića? Po meni sasvim ok, free transfer.
Samo da ne ostanemo na Ibri i Giroudu ( ukoliko dođe).
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Upravo.Ko god dođe na poziciju napadača patit će jer prednost ima 40-godišnjak.meskalin je napisao/la: ↑26 maj 2021, 11:05Problem je u tome, taman da dovedu Benzemu ili Lewandovskog bili bi na klupi kad je Ibra zdrav i to je ono sto se meni ne svdja nikako....Ibra mora u svakom slucaju igrati kada je zdrav bez obzira koga imas u timu...muha milanez je napisao/la: ↑26 maj 2021, 10:39Giroud? Zamjena za Mandžukića? Po meni sasvim ok, free transfer.
Samo da ne ostanemo na Ibri i Giroudu ( ukoliko dođe).
- muha milanez
- Kontakt:
Ma Ibra će i sljedeće sezone kuburit sa povredama, max 15-20 utakmica da odigra. Ne znam koji će koncept biti u napadu, sta planiraju, ući u sezonu sa Ibra/Giroud bi bilo neozbiljno.
Mada ukoliko se formacija ne bude mijenjala, nužnost je klasno desno krilo pa u napadu može igrati ko hoće.
Vidjet ćemo..
Mada ukoliko se formacija ne bude mijenjala, nužnost je klasno desno krilo pa u napadu može igrati ko hoće.
Vidjet ćemo..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ako će Giroud biti zamjena za Mandžukića ništa se nije dobilo. Mišljenja sam da je Mandžukić bolje rješenje za rezervnog napadača. Logično je da se dovede neko tipa Belotija koji će biti konkurencija Zlatanu i u slučaju njegove spriječenosti da popuni to mjesto. Ovako imaš jednog od 40, drugog od 35-6 godina i qurtzobolju sa 20- tak godina kao treći ili drugi izbor u napadu. To mi najiskrenije ne ulijeva povjerenje da se može nešto posebno bolje uraditi u narednoj sezoni.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Nemam ja ništa protiv Girouda, ipak treba sada i širine za LP a on ima i iskustva. Međutim, treba tu osim njih 2 još jedan top napadač a definitivno se riješiti Balotelija no.2
Il Club più titolato al mondo!
- muha milanez
- Kontakt:
To je to. Nadam se da nećemo ostati na Ibra/Giroud, neozbiljno bi bio za jedan tim koji će igrati u Lp.meecko je napisao/la: ↑26 maj 2021, 11:56Ako će Giroud biti zamjena za Mandžukića ništa se nije dobilo. Mišljenja sam da je Mandžukić bolje rješenje za rezervnog napadača. Logično je da se dovede neko tipa Belotija koji će biti konkurencija Zlatanu i u slučaju njegove spriječenosti da popuni to mjesto. Ovako imaš jednog od 40, drugog od 35-6 godina i qurtzobolju sa 20- tak godina kao treći ili drugi izbor u napadu. To mi najiskrenije ne ulijeva povjerenje da se može nešto posebno bolje uraditi u narednoj sezoni.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Maldini is on fire. Haman ni Tonalija nece otkupiti ako Brescia ne promjeni formulu. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Mah ne vjerujem u ove vijesti oko Tonalija, nije se džabe platilo 10 miliona da ga na kraju ne bi otkupio. Nema smisla.
To je bio džentlmenski dogovor da se isposluje obična posudba bez prava otkupa da bi ispali što čišći ispred FFP-a, nije Maldini šupak od čovjeka koji bi to prekršio.
Iako bi se dalo diskutovati o tome da li je to igrač koji vrijedi 35 miliona. Po meni nije, tj. bar ne za jedan Milan koji se ne može tako lako rasipati novcem na backup igrače, ali sad više ne možeš nazad.
To je bio džentlmenski dogovor da se isposluje obična posudba bez prava otkupa da bi ispali što čišći ispred FFP-a, nije Maldini šupak od čovjeka koji bi to prekršio.
Iako bi se dalo diskutovati o tome da li je to igrač koji vrijedi 35 miliona. Po meni nije, tj. bar ne za jedan Milan koji se ne može tako lako rasipati novcem na backup igrače, ali sad više ne možeš nazad.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Tonali će biti otkupljen. Giornale baca bombe.Romagnoli13 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 12:08Maldini is on fire. Haman ni Tonalija nece otkupiti ako Brescia ne promjeni formulu.![]()
Nije backup igrač. Tonali je budućnost. Nekim ljudima je tesko shvatiti da ima 20 godina i da je ove sezone odigrao bolje i od Bennacera i od Meite-a.
Ja msm da je kod Tonalija odmah definisano posudba sa obavezom otkupa pa makar.
Bilo bi jako glupo da se on ne otkupi
Bilo bi jako glupo da se on ne otkupi
- Romagnoli13
- Kontakt:
Meite se vraca u Torino.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Možda je struka procjenila da je Mečite bolja opcija od Tonalija.Maltene od njegovog dolaska Tonali je klupiran.
Golman u odlasku gdje god nastavi karijeru uslijedit će mu sunovrat. Ima jedna stvar koju nije prošao u karijeri, a to je biti ponekad drugi golman. Kada se susretne sa tom situacijom, pući će ko ledenica a jedina pomoć mu može biti debeli da mu da s.ise
Hoće li mu za burazera spremiti oproštajnu tekmu, jer pretpostavljam da niko normalan neće dati prikolici ugovor. Zato rukavice o klin
Maldini

Golman u odlasku gdje god nastavi karijeru uslijedit će mu sunovrat. Ima jedna stvar koju nije prošao u karijeri, a to je biti ponekad drugi golman. Kada se susretne sa tom situacijom, pući će ko ledenica a jedina pomoć mu može biti debeli da mu da s.ise
Hoće li mu za burazera spremiti oproštajnu tekmu, jer pretpostavljam da niko normalan neće dati prikolici ugovor. Zato rukavice o klin
Maldini
Tonali je možda budućnost, ali je trenutno u sadašnjosti backup igrač i ostati će tako dokle su Benaser i Kessie u klubu (a ni oni nisu bog zna šta stariji od njega).
Tako da jbg, Milan je za tih 35 miliona mogao pronaći dva mlada i talentovana backup igrača koji ne bi pokazali ništa manje nego što je Tonali pokazao ove sezone.
Hvala Meiteu za ovu polusezonu i sretno dalje u karijeri, mislim da je kritikovan više nego što je zaslužio.
Tako da jbg, Milan je za tih 35 miliona mogao pronaći dva mlada i talentovana backup igrača koji ne bi pokazali ništa manje nego što je Tonali pokazao ove sezone.
Hvala Meiteu za ovu polusezonu i sretno dalje u karijeri, mislim da je kritikovan više nego što je zaslužio.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
According to La Gazzetta dello Sport, after winning the second place, when asked by Maldini Donnarumma he replied "I do what Mino tells me", making it clear that there were no margins for an agreement.
Tako je Paolo.
Tako je Paolo.
3-4 godine je velika razlika.Tonali je pokazao koliko i Bennacer u svojoj prvoj sezoni mozda i vise, pa čak je Bennacer nakon povrede losije izgledao od Tonalia. Momak je defanzivno odigrao bolje nego Bennacer u obje sezone. Bolji je izvođač prekida od Bennacera i fizicki nadmocniji. Najbrzi sprint ove sezone od svih Milanovih igraca imao je upravo Tonali. Svaku utakmicu koju je igrao je bio među top 3 igrača po broju pretrčanih kilometara. Da ne spominjem da je momak veliki navijač Milana.rope11 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 13:08Tonali je možda budućnost, ali je trenutno u sadašnjosti backup igrač i ostati će tako dokle su Benaser i Kessie u klubu (a ni oni nisu bog zna šta stariji od njega).
Za 35 miliona mozes dovesti dva Salemakersa i to je to.Salemakers nije los igrač ali on nema toliko potencijala koliko ima Tonali.
Jedini žal ove sezone je sto je Hakan izvodio 90% prekida i sto se momku nije dalo da izvodi slobodnjake jer tu je ekspert.
I za kraj De Bruyne i Pirlo su prodani iz Chelsea i Intera iz slicnih razloga pa sta se desilo na kraju ?
Locatelli za kojeg također nije bilo strpljenja je na meti City-a , Juventusa itd.
Jbt jedan Cammavinga vrijedi 60-70 miliona a slicne karakteristike kao Tonali ima s tim sto igra u slabijoj ligi i klubu i vise dolazi do izražaja.
3-4 godine jesu velika razlika kad upoređuješ nekoga ko ima 28 i 32 godine, ali Benaser i Kessie imaju po 23/24. Nisu još ni u prajm ušli.
Mene Tonali nije nešto posebno fascinirao ove sezone niti je opravdao svoju cijenu jer je 35 miliona puno za jednog backup igrača. Sve to stoji da je još mlad i da se može razvijati, ali velim ti da će on jako teško ikad dobiti prednost ispred Kessija ili Benasera koji su po meni kvalitetniji i takentovaniji igrači (plus imaju tu prednost što su iskusniji za par godina, ali i dalje jako mladi).
Za te pare možeš dovesti četiri Salamandera
ali isto tako možeš dovesti i dva Thea.
Mene Tonali nije nešto posebno fascinirao ove sezone niti je opravdao svoju cijenu jer je 35 miliona puno za jednog backup igrača. Sve to stoji da je još mlad i da se može razvijati, ali velim ti da će on jako teško ikad dobiti prednost ispred Kessija ili Benasera koji su po meni kvalitetniji i takentovaniji igrači (plus imaju tu prednost što su iskusniji za par godina, ali i dalje jako mladi).
Za te pare možeš dovesti četiri Salamandera
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Treba otkupiti Tonalija, borben je i bolji je bio igrac od ovog Benasera nakon povrede. I svakako u Milanu su uvijek bile gospode i treba ispostovat dogovor s Bresciom.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Nisu ušli u prime ali su se razvili kao igrači i to je velika razlika. Pa čak i De Bruyne od 20/21 godinu izgleda losije nego sto su Benaser i Kessie sad.rope11 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 13:583-4 godine jesu velika razlika kad upoređuješ nekoga ko ima 28 i 32 godine, ali Benaser i Kessie imaju po 23/24. Nisu još ni u prajm ušli.
Sam Pirlo je rekao da vidi Tonalija kao kompletniju verziju sebe. Mogu Kessie i Benaser izgledati kvalitetnije i talentovanije ali cinjenica je da je Tonali kompletniji igrač. Ima bolje fizičke predispozicije od Benasera i defanzivno je bolji od istog , dok od Kessie-a ima bolje pasove i viziju, a od obojice je bolji izvođač prekida.
Sa veseljem mijenjam, jos doplatim ako treba
Mislim da Maldini nece sebi vise dozvoliti da mu igrac udje u zadnju godinu ugovora. Zao mi samo sto smo bili u situaciji da nam trebaju na kraju ali kako bih ja slavio da su ih obojicu klupirali. Jos bolje da su ih tribinirali...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Ako je vjerovati novinarima situacija je sljedeća.
In: Hysaj (slobodan igrač), Giroud (slobodan igrač), Tomori (otkup ugovora), Maignan (transfer), Diaz (posudba)
Out: Dalot, Meite, Mandzukić, Donnarumma, Tonali, Calhanoglu i A.Donnarumma
Maldini i Gabbia će na posudbu a Samu će biti prodan. Jedina nepoznanica je šta će biti sa kapitenom, Krunićem i Leaom. Prioritet je produženje ugovora sa Kessiem i Calabriom uz dovođenje desnog krila i još jednog veznjaka.
In: Hysaj (slobodan igrač), Giroud (slobodan igrač), Tomori (otkup ugovora), Maignan (transfer), Diaz (posudba)
Out: Dalot, Meite, Mandzukić, Donnarumma, Tonali, Calhanoglu i A.Donnarumma
Maldini i Gabbia će na posudbu a Samu će biti prodan. Jedina nepoznanica je šta će biti sa kapitenom, Krunićem i Leaom. Prioritet je produženje ugovora sa Kessiem i Calabriom uz dovođenje desnog krila i još jednog veznjaka.
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.