Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

tajger
Kontakt:

Re: Manchester United FC

Post Postao/la tajger » 18 jun 2015, 20:05

Cartman je napisao/la:
tajger je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Ma nista od transfera do zadnje sedmice augusta. To nam je odlicno ispalo prosle godine. :njanjanja:
Bas je dobro ispalo nije se znalo ko gdje igra i gdje ko goni
Sarkazam baki moj.
:clap: :clap: malo nisam skontal moja greska halali

nepoznat1
Kontakt:

Post Postao/la nepoznat1 » 20 jun 2015, 10:37

Pereira postigao odlican gol u finalu svjetskog prvenstva do 20 godina par minuta nakon sto je usao sa klupe.
[youtube][/youtube]
:clap:

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 20 jun 2015, 11:07

Odličan :thumbup: Al' je.beni južnjaci svi se trpaju u napad, tamam sam pomislio evo dobar vezni, a on završi na krilu :mrgreen:

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 20 jun 2015, 11:10

Perreira je veznjak i igrao je vec prvi mec ovog prvenstva na toj cm poziciji (desno). Ne znam da li je sinoc stavljen na krilo, al' mislim da se naprosto prikljucio napadu iz veze, nesto kao btb uloga.
- Ed Woodward for Prime Minister !

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 20 jun 2015, 11:19

Većinu je igrao ili na krilu ili iza napadača, tako i jutros, i dobro se snalazi. Protiv Portugala je npr ušao umjesto napadača i skoro najistureniji bio, pa valjda je prinudno jer se kod nas tu neće naigrati.

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 20 jun 2015, 11:24

Protiv Nigerija i Madjarske igrao kao cm (u grupnoj fazi).

Znaci bas sam gledao mec protiv Madjara, igrao nesto kao lijevi cm u 4132 formaciji (ne krilo, jer to nije). Znao se izvuci par puta skroz na lijevu stranu. Prvi mec odigrao poluvrijeme protiv Nigerije kao cm u 442 formaciji.

20le
Kontakt:

Post Postao/la 20le » 20 jun 2015, 12:07

Ja ne znam samo zasto ga ovaj njihov selektor nije koristio vise. Skoro svaki put bi ga uvedi i momak donese prevagu na terenu. Samo je ja mislim u prvoj utakmici poceo od prve i izveo ga na poluvremenu.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 jun 2015, 13:07

Mali je odličan, i dobar potez što ga je LVG pustio da sezonu završi ranije zbog repke i ovog prvenstva, ugovor je produžio i to je najbitnije, sad mu davati šansu u kupovima jer ćemo igrati dosta tekmi ove sezone :)

Da je u Juventusu Pogba i slični bi ga već kovali u zvijezde i prognozirali mu da će biti novi Messi :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 20 jun 2015, 13:14

Svakako puno veci potencijal od toliko precjenjenog Januzaja kojeg smatraju nekom nadolazecom zvijeri a covjek ne zna centrirat izdribla protivnika onda sam sebi zasmeta

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 20 jun 2015, 14:15

Da da a opet taj Januzaj kad igra za rezerve bude daleko najbolji igrac,tako da ne pricaj gluposti.
Zeljeznicar! 1921 !

tajger
Kontakt:

Post Postao/la tajger » 20 jun 2015, 14:21

Format je napisao/la:Da da a opet taj Januzaj kad igra za rezerve bude daleko najbolji igrac,tako da ne pricaj gluposti.
Pa jest upravo tako kad igra za rezerve tu je prejak zbog tih utakmica ga i dizu a ovamo je cista fula,svaki igrac ga odnese il kad uspije proci nastupa centarsut ala Avdija Vrsajevic aut il gol aut pogodit nekog u 16 misija nemoguca za njega

Format
Kontakt:

Re: RE: Re: Manchester United FC

Post Postao/la Format » 20 jun 2015, 14:25

tajger je napisao/la:
Format je napisao/la:Da da a opet taj Januzaj kad igra za rezerve bude daleko najbolji igrac,tako da ne pricaj gluposti.
Pa jest upravo tako kad igra za rezerve tu je prejak zbog tih utakmica ga i dizu a ovamo je cista fula,svaki igrac ga odnese il kad uspije proci nastupa centarsut ala Avdija Vrsajevic aut il gol aut pogodit nekog u 16 misija nemoguca za njega
Pricas o igracu od 19 godina,koji je prvu sezonu igrao jako dobro,puno ocekujes od djecaka ,da ne vjeruju u njega nebi bio tu . Tehnicki savrsen,ima mana naravno ali Ronaldo nije znao recimo lijevom dodat a vidi sad,tako da ce on postat WC igrac sigurno i malo je ruzno tako ,za Pogbu se govorilo svasta. Recimo da ga prodamo Juventusu ako za godinu nebi 50miliona davali Real i Barca evo moja glava.
Zeljeznicar! 1921 !

tajger
Kontakt:

Re: RE: Re: Manchester United FC

Post Postao/la tajger » 20 jun 2015, 14:32

Format je napisao/la:
tajger je napisao/la:
Pricas o igracu od 19 godina,koji je prvu sezonu igrao jako dobro,puno ocekujes od djecaka ,da ne vjeruju u njega nebi bio tu . Tehnicki savrsen,ima mana naravno ali Ronaldo nije znao recimo lijevom dodat a vidi sad,tako da ce on postat WC igrac sigurno i malo je ruzno tako ,za Pogbu se govorilo svasta. Recimo da ga prodamo Juventusu ako za godinu nebi 50miliona davali Real i Barca evo moja glava.
Daj Boze da si upravuu meni ne smeka nikako,opet kazem daj Boze da ste upravu svi vi sto ga podrzavate

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jun 2015, 15:18

Januzaj je najveci talenat kluba. Dokazao je se u sezoni kada je citava ekipa bila kriminalna. Pereira nije pokazao apsolutno nista na seniorskom nivou i ne smije u istu recenicu kao Ado.

Ove sezone je Januzaja zayebala formacija sa pocetka, 3-5-2, gdje za njega nije bilo pozicije. Kad je se promjenila formacija on je vec bio van forme i tesko mu je se bilo vratit. Ali nasi navijaci jedva cekaju da pljuju nase igrace i uvijek nadju jednog da ga yebu na svakom koraku, sta god radio.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 20 jun 2015, 15:20

Ma ljudi nisu svijesni kakvog dragulja imamo,da je negdje drugo drkali bi na njega.
Zeljeznicar! 1921 !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jun 2015, 15:25

Format je napisao/la:Ma ljudi nisu svijesni kakvog dragulja imamo,da je negdje drugo drkali bi na njega.
Upravo tako, ovako su prozivani i Pogba i drugi, a onda kmecanje kad su otisli. "Ko je Pogba da trazi toliko para, sta ce on pored Scholesa, ne treba nam..."
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 20 jun 2015, 15:26

Dobar je Ado, al' mora na posudbu. U slucaju da pakaze svoje raskosno znanje (u kontinuitetu), uvrsiti ga u kombinacije za siri sastav. Al' ako ostane nedorecen, mi nemamo nista od toga sto je veliki potencijal i sa vremena na vrijeme pokaze sta zna.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 20 jun 2015, 15:30

Potencijal ima, siguran sam za jedno od najboljih ali njegov problem je sto nije napredovao nikako pod LvGom. Doduse...
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 20 jun 2015, 15:35

Ko ce drugi, nego naš Rooney88. :mrgreen:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 20 jun 2015, 15:41

Ne vidim sta je ovdje pesimisticno vala. :D Jel` svima vadio zivce ove sezone? Jeste. Koliko je napredovao? Nikako. Slazem se ja da je on potencijal ali mora poceti pokazivati to i na terenu, nije on vise za posudbe.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.