FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yebem komplet familiju Ismiru, Ajli i Mirzi.
Avram na tribine. To mu je nagrada jer je priupitao masnokosog sto ga stavlja na DMF iako to nikad nije igrao.
Samo jako masni !!! Nece tebi niko ugrozavati poziciju mladunceta.
Samo jako masni !!! Nece tebi niko ugrozavati poziciju mladunceta.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Imas Ferarija a ti ga vozis ko Ficu. E to se trenutno radi. Znaci namjerno neku krnju ekipu stavljas da igra iz neke samovolje, anarhije sta li.
Moj Mirvicu moj ocito pojma nemas kako ovdje raja slaze bez obraza ikakvog a sve za svoj interes. Nsita im sveto nije vjeruj mi.
Ahh Sto cete u crno zaviti a i nas sa tobom.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Bila na Instagramu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:35Hvala braco pitari sto ste napisali gdje se moze pogledati ta famozna press konferencija.
Ako nam najkreativniji igrač zvrši na tribinama, onda j.. Mirzi mladunče glupo, sebično i bezobrazno. Pa više Avram ima vizije i fudbala u malom prstu, nego komplet ova trojica što će početi u veznom redu. Yebemo ti Mirza unaprijed i preventivno oba mladunca!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
valjda ce se moci pogledati naknadno.. hvalaZipSarajevo je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:41Bila na Instagramu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:35Hvala braco pitari sto ste napisali gdje se moze pogledati ta famozna press konferencija.

- 1 9 4 6 -
Jedina opcija da mladunce ne igra je da mu neko slomi nogu u ove prve dvije tri tekme. Nisam to zelio ni za jednog naseg igraca od kako navijam za Sarajevo, al evo izgleda da ce i to doci na red
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
pozalio se babiju kako raja po gradu prica da treba Avram igrati 10ku... pa ga skloni, kao sto si ikica sklonio koji bi Dalu ebo mater..joker90 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:42Ako nam najkreativniji igrač zvrši na tribinama, onda j.. Mirzi mladunče glupo, sebično i bezobrazno. Pa više Avram ima vizije i fudbala u malom prstu, nego komplet ova trojica što će početi u veznom redu. Yebemo ti Mirza unaprijed i preventivno oba mladunca!
haj ok Dala treba prodati, ima potencijala.. pa jarana neces citavu ekipu, sezonu, ezultat zavaliti radi tog jednog "projekta".
To je isto onaj kockar sto se zavali 100 maraka, pa kocka naredna 3 dana da izvadi tu 100 a usput prokocka jos 500.. e toga se ja bojim za nas
Sve sile uprte u varesanovice kad na kraju qurko rasulo, raspad...
- 1 9 4 6 -
Vise me ne doticu rezultati jer smo dotakli dno, ali se ne mogu pomiriti sa cinjenicom da nam je ovaj specijalac trener. Mrznju koju osjecam prema njemu ne mogu opisati u jednoj recenici.joker90 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:42Ako nam najkreativniji igrač zvrši na tribinama, onda j.. Mirzi mladunče glupo, sebično i bezobrazno. Pa više Avram ima vizije i fudbala u malom prstu, nego komplet ova trojica što će početi u veznom redu. Yebemo ti Mirza unaprijed i preventivno oba mladunca!
Dace bog da mu sin ***** ligamente amin
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 24 feb 2023, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
Ma dovodjenje Baltazara je najgluplja stvar u prelaznom roku. Lik je stranac, sa upitnom kvalitetom. Nadam se da ce igrati samo ovu tekmu, a nakon toga Vrancic-Cirjak duo.
Jel fkt izjavio toNazorUso je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:27Ono izjavljuje da zna ko radi protiv njega i kome to odgovara, ali nece da kazeyebem ti babu bezkarakternog, usljo jedan, kao da je on ljudina kao Cala pa ga neko sabotira...
Usljo, sam si navukao gnjev na sebe svojim izjavama. Yebem te u masnu kosu, usljo bez karaktera !!!
CUJ on zna
Pa snahu mu ybm grupa i navijači bojkotuju zbog njeg i ostalih kuya javno sve se izjavilo krenulo u bojkot i on zna ko su ti ljudi kao to su ljudi iz sjene
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
Ma qrčinu ćemo mi prodati Dalaru za neku cifru, pa da kažeš da se isplati ovo silovanje i saigrača i formacije i taktike i navijača u oči kad vide ono lohotno smetalo kako mlatara rukama i vuče se kad nema loptu.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:45pozalio se babiju kako raja po gradu prica da treba Avram igrati 10ku... pa ga skloni, kao sto si ikica sklonio koji bi Dalu ebo mater..joker90 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:42Ako nam najkreativniji igrač zvrši na tribinama, onda j.. Mirzi mladunče glupo, sebično i bezobrazno. Pa više Avram ima vizije i fudbala u malom prstu, nego komplet ova trojica što će početi u veznom redu. Yebemo ti Mirza unaprijed i preventivno oba mladunca!
haj ok Dala treba prodati, ima potencijala.. pa jarana neces citavu ekipu, sezonu, ezultat zavaliti radi tog jednog "projekta".
To je isto onaj kockar sto se zavali 100 maraka, pa kocka naredna 3 dana da izvadi tu 100 a usput prokocka jos 500.. e toga se ja bojim za nas
Sve sile uprte u varesanovice kad na kraju qurko rasulo, raspad...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
"Moramo svi da budemo na istoj strani. Sve što je do mene, što ja mogu promijeniti, da promijenim odnos navijača prema meni i prema klubu, ja sam spreman uraditi."
Podnesi ostavku i ti si odradio što je do tebe.
Podnesi ostavku i ti si odradio što je do tebe.
1946
Nepotrebno pravdanje HZ
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Bravo HZ

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Pa zna covjek, ucio skolu. A ne ko ti, umjesto u TZ na fax, ti odes Sabrinu traziti po graduNazorUso je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:27Ono izjavljuje da zna ko radi protiv njega i kome to odgovara, ali nece da kazeyebem ti babu bezkarakternog, usljo jedan, kao da je on ljudina kao Cala pa ga neko sabotira...
Usljo, sam si navukao gnjev na sebe svojim izjavama. Yebem te u masnu kosu, usljo bez karaktera !!!
Forumski pusikurci i dupelizca da nam se sagnu.
Odustat cemo onoga trenutkaaa….
Odustat cemo onoga trenutkaaa….
Pozdrav ljudi.
Izvinjavam se na upadu. Zanima je jedna info: Je li za Sarajevo u periodu 2000 - 2003 igrao Damir Pekic sve do teske povreda koljena? Unaprijed hvala na odgovoru.

To je to vjerovatno.Pisao sam vec o tome da smo sami sebi najveci dušmani,pa Musa i Avramovski su top 5 igraca u ovoj ekipi,nevjerovatno je da ne želiš da izvedeš najbolje od onoga što imaš.Benko123 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 14:34Sahinovic
Vrsajevic Martinovic Serbecic Radovic
Balta Cirjak
Kyeremeh Varesanovic Ziljkic
Oliveira
Ma ovo je sastav za Zrinjski 99%. Bude li stvarno gurao jos Salcina na lijevog beka pored Tomasevica i Radovica, treba ga odrobijati.
Guliashvili, Musa i Avramovski na tribine onda. Na klupi ce bit Catakovic, Dzafic, Vrancic, Mustafic, Mulalic…
Ova sredina terena nije ni medju 5 u ligi to objektivno cu napisati da 5 ekipa ima bolji vezni red od ovoga sto cemo mi izvesti u nedelju Kreacija 0 bodova,neko ganjanje isto 0 bodova.I zbog ove sredine ce i Renan ispast smješan napadac jel ko ce mu loptu donjet a pri tom ce morat igrat povucenije.A pri tom imamo izbor da nam sredina bude ubjedljivo najbolja u ligi i to objektivno kažem,a ova trojka skupa sigurno nije medju 5 u ligi.
Nadat cu se nekoj tranziciji dobroj preko krila tu jedino vidim šansu ove ekipe,i eventualno nekom prekidu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".